Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@ckae_12


Gözlerim kapandığı an hücrenin kapısını açıldığını hissettim. Gelen kişi bıçakladığım adam mıydı?

Sen ne hakla ona dokunabiliryorsun dedi ve büyük patrona yumruğunu geçirdi.öfkelenen gözleri benim bedenime döndü. Kısık sesle küfür ederek beni kucağına aldı. Elimle indirmesini söyleyecektim ama daha fazla dayanamıdım.
Çocukluğum bak biraz daha kırmızı boyamız oldu.

Gözlerimi açtığımda örgütün revirindeydim.Hemşire serumumu yeniliyordu. Uyandığımı gördüğünde benle konuşmaya başladı.

İyi misin? Büyük patrona haber veriyim mi??

Boğazımdaki bıçaklar her nefes aldığımda boğazıma batıyordu ama büyük patronun gelmemesi için kurşun bile yiyebilirdim.

Ha..hayır. Büyük patorunu çağırma!İyiyim. Teşekkürler.

Bir şey değil ama haber vermem gerekiyor büyük patrona değilse de Vurgun Beye haber vermem gerekiyor . Sizin için çok endişelendi dedi isteğimi bu kadar kabul edeceğini anlatan bir sesle.

Her ne kadar ondan da nefret etsem de büyük patron yerine onun gelmesini tercih ederdim. İstemeyerekte olsa başımı salladım.Hemşire çıktıktan bir müddet sonra kapının tekrara açıldığını gördüm

Ayakkabılarının seslerinden yaklaştığını gördüm.
Uyandığını haberdar ettiler. Nasılsın iyimisin ? dedi.

Konuşmadım . Sustum. Dilim çözülemeyecek bir kilitle kilitliydi. Her şeyi onun yüzünden yaşamıştım.Arya'yı seçmeseydi ben Arya'yı koruma2k zorunda kalmazdım. Burada kalırdık ve kendimizi hep koruduğumuz gibi korurduk. Her şeyin açığa çıkmasına gerek yoktu. Hep onu suçlayacaktım. Başımıza gelen her şeyin sorumlusu olduğuna kendimi öyle bir kandıracaktımki bu uğurda daha can kaybı yaşanacaktı.


Siz iyi misiniz?Beni bu duruma getirdiğiniz için mu2l tlumusunuz?Doğru mu?Beni mal gilbi satın almak dediğiniz doğru mu? dedim sesimde bariz bir korku vardı.

Yatağımın yanına oturdu. Kendimi biraz geri çektim. Bunu gördü ve ağzında küfürler yuvarladı.Kendimi geri çekmem onu sinirlendirmişti.Benim tepkimden çok onu tepkisi ortamı şaşkına çevirmişti.Derin bir nefes aldı.Sanki konuşmak için hazırlanıyordu. Gözlerinde delici bir ifade geçti ve aldığı nefesi geri vererek konuşmaya başladı.

Bak güzelim. Açık açık konuşacağım. İster bizi zor duruma sokmadan gel. İster ben seni alır götürüm.dedi.
Çenemi tutarak gözlerini gözlerime kilitledi

Güzelim inan ki sen benim cehenemim
değilsin. Sen benim kalbimdeki ateş olacaksın. Beni ayakta tutan ateş

İçimdeki çirkefi tutamadım bir anda

Ayy ayol yandın mı sen. Azdın mı ?dedim.
Gözlerimi kırpıştırdım. Gözlerimi büyüttüm.
Gelmiş bana ateş diyor. Onu suda boğumde görsün. Gerizekâlı. Buna neler olmuş böyle. Bu duruma beni o getiriyor. Gelmiş etkilenebileceğim kelimeler kullanıyor.Barut olup patlayasım geldi.Kendi iç sesimle uğraşırken
adamın yüz ifadesine odaklanmamıştım. Adamın yanakları mı kızarmıştı?Ben mi yanlış görüyorum. Benim baktığımı anlayınca kendine gelmek için birkaç kere öksürdü. Bu ifadesi yüzümü daha büyütmüştü.

Öhm öhm. Neyse konuya dönelim dedi. ciddi olmaya çalışarak. Kahkamı patlattım
Yüz ifadesinde kızgın bir ifade görmeyi bekliyordum ama gözlerinde munzır bir ifade vardı.Bu defa ben kendime gelmek için öksürdüm. Bu defa karma yaşatmış gibi düşündüğünü anladım. Kahkayı patlattı

Düşmanına rezil olan salak sensin dedi iç sesim birden. Kafamı iki yana salladım. Rezillik ve ben. Aynı cümle içinde olamazdı.İç sesimi tekmelediğimi düşündüm gözlerimi kapatarak. Bir anda yataktaki yük azaldı ve düşme sesi geldi.
Tövbe estâfurullah. Gözlerimi açtım. Adam yerdeydi. Bana kızgın gözlerle bakıyordu..

Aaaaa! Düşmüssünüz yere. Yerinizde daha düzgün oturamıyorsunuz.Hava mı çarptı?
Hava cıva yapıyordunuz. Havada bunu kendine yediremidi herhâlde dedim. Hatalıydım ama kötü karakter sonuçta.Benim gibi bir asil kadın iç sesini tekmelemeye çalışırken birini yataktan atacak kadar güçlü tekme atamazdı herhâlde.

Sinirli ses tonuyla bana karşılık verdi.
"Afet çarptı her anlamda. Şuan fırtınadayım her şekilde.

Alaycı bir ses tonuyla karşılık verdim. Sohbeti sarıyordu.

Hani o saran ateşti. Şuan fırtına dediniz dedim. Biraz ona yaklaştım. Gözlerimi gözlerine diktim.

Galiba hava durumu gibi değişkensiniz.Ya da sulak bir bulut.

Meydandaki olayı unutmadım. Adama bak.
Yavşağın teki.

Düştüğü yerden kalktı. Kıyafetine çekidüzen verdi.Bir anda ciddileşerek
Eşyanı topla. Arkadaşınla vedalaş. Seni burdan götürüyorum.

Amaa-

Aması yok. İki komik muhabet geçti diye hangi konumda olduğunu unutma. Şimdi canından vazgeçtiğin arkadaşınla vedalaş dedi ve hızlı admlarla dışarıya çıktı.
Bana hatırlatılan konumu unutmadım.İtiraz etmiyecektim. En kötü ne yapabilirdi. En kötü bedenime -onların adlandırdığı şekilde-
sahip çıkabilirdi.

İnsan bir eve benzer.
Dışı bir mimari
İçi yaşam

Dışardan eve her şeyi yapabilirsin.Ama evin içini kapıyı açtıkların mahveder.
Hemen yataktan çıktım. Arya'yı bulmak için
örgütün içerisini gezdim. Bankta otururken buldum
ARYAAAA diye seslendim benim sesimi duyunca bana döndü.Birbirimze koşarak sarıldık.

Geldim. Gölgenin yeri masmavi
gökyüzüdür.

Onları izleyen ela gözlerden habersiz gün bitimene kadar konuştular.

Vurgun Aras Esel

İki kadına baktım. O gün o meydanda kendi zevlerim için gelmemiştim. Bir haber yayılmıştı yer altı dünyasına. Uzun zaman önce yıkılan bir örgüt. Tüm sırları kendisiyle beraber karanlığa gömmüşlerdi.
O habere göre İskoçya'nın en güçlü kadın pazarında olduğu ve yeşil gözlere sahip olan bir kadın. Ama habere özlelikle bir not düşmüştü. Mavi gözler için her şeyi yapabilecek kadın.Arya'yı seçmemin nedeni oydu. Çünkü bu kadın pazarında mavi gözlü olan tek o kadın vardı. Buna karşı çıkan bir yeşil göz. O kişi Saye'ydi .Ben bulmuştum o kadını. Şu an bir pislik
gibi davranmam gerekiyordu. Onun için Saye'ye böyle bir imaj çizmem gerekiyordu. Bende onu bu yerden satın aldım. Benimle gelecek günün sonunda. Evde bir pislik gibi davranmam gerekiyordu. Saye'yi biraz zorlayacaktım. Zaten onun gözlerinde yaşama dair bir istek yoktu. Bunları kafasına takacağını düşünmüyorum.Beni bıçaklerken tam bir amazon savaşcısıydı. Ve Saye'den ilk ipucu gelmişti

"Kırık taç"

İlk bunun anlamını öğrenmeliydim.
Aslında iki ipucu verilmişti ama Vurgun anlamamıştı.
Şu an Saye'nin burada olduğu zaman kadar ve onun bedeli kadar bir para tutarı ödeyecektim .Para konusu benim için önemli değildi. Sonuçta bir örgüt lideriydim. Belki çoğu örgütün çekindiği bir örgütün lideriydim.
Büyük patronun odasına geldim. Yani Marcel'ın yanına. İskoçya'nın eski bir ailesinden geliyordu. Saye'yi kendisine istemesi kabuleddilemez birşeydi.Bunun için biraz hırpalanmıştı.Bir gözü sarılıydı. Gözünü kaybetme olasılığıda biraz meçhuldü.Beni görünce ayağa kalktı.

Sizin buradan alışveriş yapmanız büyük bir onur verici Vurgun Bey.En nadide parçalarımızdan birine sahip olacaksınız.Belki toplu yede çalıştıracaksınız. Ahh , nasılda unutmuşum. Onun için bir gözümün durumu bu halde dedi. Beni anlayamadığını iyi belirtti.

Benim ona ne yapacağım siz ilgilendirmez. Şu andan itaberen bana ait. Bunu sizde biliyorsunuz dedim.

"Ve istediğiniz paranın on katı kadar para ulaştı elinize. Bayan Arya'nın burada istediği bir şekilde yaşayabilmesi için. Beni ağırladığınız için sağolun. Gitme vaktimiz geldi. "

Sizi tekrar gelmenizi isteriz dedi ve anlaşmayı onayladığını belirterek.

Belki Vurgun hayatının en önemli tedbirini almıştı Arya için.

Saye

Arya'yla ayrılmıştık. Vurgun Bey'in sağ kolu olduğunu düşündüğüm kişi beni bir arabaya yöneltmişti.Kapının içerisi açıldığında onu gördüm ve bana binmem için işaret etti. Arabaya bindim. Sağ kolunun olduğunu düşündüğüm kişi şoför kısmına geçti. Zaman ilerledi. Bir müddet arabanın içerisini sessizlik vardı.Bu sessizlik Vurgun Bey'in sorusuyla o sessizlik bitti.

Kırık taç derken neyi kastteddin ?

Bu konuda ağzım kapalıydı. Hiçbir şekilde ağzımdan bir şey alamazdı. Bir ipucu vermiştim. Peşimde olan herkese. Anlamlarını bulmak onlara kalmıştı. Yinede benden cevap bekliyordu. En dürüst cevabımı verdim.

Bu konuda konuşmam yasak. Hiçbir şekilde konuşturamazsınız. dedim emin bir sesle. Bu söylemim ona kahkaha attırmıştı.

Emin misin? Belki alev almışken konuşabilirsin dedi üsten bir bakışla.

Beni utandırabilirmiş gibi konuşuyor. Adama bak. Anladık tüm kadınlar senin yakışıklığına ölüyor. Ela gözlerinde yaşam buluyorlar anladık. Ama haksızlık etmeyim yakışıklıydı. Ama bu benimle böyle konuşacağını haklı çıkartmazdı.
Bir anda belimden kavrayarak yüzümüz arasında bir nefeslik mesafe bıraktı.

Güzelim, bugün ne olacağını biliyorsun değil mi?

Evet ne olacağını biliyordum. İskoçyada eğer kadın pazarından bir kadın alınırsa o kadın senin nikahına geçiyor. Bir nevi karısı .
Şu an onun karısı durumundaydım. Ama benim boşanma hakkım yoktu. Adam istediĝinde boşardı. Bildiğim kadarıyla.
Eve gelmiştik. Yemek yemeği örgütte yemiştik. Eşyalarımıda evinde olan hizmetçiler almıştı. Evi bir malikaneydi. Her köşesi gümüş zarafetiyle süslenmişti. Üç kat bulunuyordu. İlk kat salonlarla doluydu. İkinci kat ise yatak odalarıyla. Vee üçüncü kat toplantı odaları vardı. Bana yasak olan bir kattı. Katım merdivenlerinde korumalar bekliyordu.
Odama gelmiştim. Yatağımın baş kısmının olduğu duvarda yanlış anlamadıysam benim suiletim vardı. Gölgelenmişti. Kalbimin hızlandığını hissettim.

Kapımın tıklandığını duydum. Gel dedim
Benle hiç konuşmadan bir gecelik bıraktı yatağın üstüne.
Sözlerinde ciddi miydi??
Yapmam gerekiyor

Yapabilirsin .

Tek gecelik

Sen olmasan Arya'ya olacaktı.

O dayanamaz sen dayanabilirsin.

O olmazsa başka biri olur .

İki gözümden yaşlar döküldü.

Ama giyindim. Çünkü beş dakikamın olduĝunu biliyordum. Gözlerimden yaşlar seller oluşturdu.
Yan odaya ilerledim.
Yatağın üstündeydi ve gömleğinin iki düğmesi açıktı. Sigarasını içiyordu.

Geldiğimi görünce beni inceledi.Delici bir bakış vardı gözümü korkutan. Kalçamın biraz altında biten siyah geceliğe bakıyordu.
Yanıma yaklaştı .
Güzelim korkma. Seni incitmeyeceğim.
dedi kendinden geçmiş bir sesle

Midem almadı. Omzumdaki gecelik askılarımı biraz aşağa çekti ve belimden tutarak yatağa doğru yürüdük. Yatağı beni itti ve başım yatağın yastığıyla buluştu. Kalbim kulaklarımda atıyordu. Gömleğini indirerek üstüme çıktı. Dudaklarını boynuma sürttü. Bir an omuzlarından onu ittirdim

Eğer devam edersen şu intihar ederim.
Benim kim olduğumu biliyorsun
Asla çözemezsin ben olmadan.

Yebi bölüm. Woaahhahah. Oylama ve yorum yaparsınız mutlu olurum. Kocaman öptüm. Anlamadığınız bir şey varsa yazın

Loading...
0%