Yeni Üyelik
7.
Bölüm

Bu ne biçim ceza??

@dasha._

Evet yeni bölümü geciktirdim biraz keşkeklerim ...

Müdür yardımcısı beni şikayet ettikten sonra benim çocuk şubeye götürülmemi emrediyor. Oraya gittikten sonra tam 3 saat boyunca avukat bekledik ve geldiğindeyse olayı anlattım,ifadeyi birebir geçirmesede yakın geçirdi.

Sonraki gün okula gitmedin ondan sonra da (Hastane vesilesiyle de rapor aldık Üniversite için gerekliydi).2 Hafta okula gitmedim o süreçte sınıf öğretmeni ile konuşmaya çalıştım ''zorbalığı önlemeye çalışmıyorsanız neden sınıf öğretmeni oldunuz ki birisi diğerine rahatça tehdit edebiliyorsa burda sorun var '' yazdım ve okula döndüğümde beni Disiplin kuruluna çağırıp ikinci 'Suçlu Öğrenci'nin İfadesi' kağıdı verildi ve ne olduğunu sorduğumda ''sen okulunu nakil aldırmazsan sana 3 tane disiplin cezası gireceğiz'' dediler ve zorla boş kağıdı imzalattılar.(Sonra kafalarına göre doldurdular.) ''Bak kızım sana 3 tane ceza girdik birincisi sınıf öğretmenine mesleğine hakarette bulunmuşsun (özel konuşmalarımızda dahil olmak üzere tüm yazışmaları çıktı alıp disiplin cezası olarak girmişler) ikincisi kızın çıplak fotoğrafını duvarlara asmışsın, üçüncüsü müdür yardımcısının özel hayatını işgal etmişsin'' diyerek beni okuldan izinli yazıp eve gönderdiler.

İl ve İlçe eğitim müdürlüğüne gidip nakil aldırmak istedik lakin bu şehirde başka güzel sanatlar olmadığı için nakil reddedildi ve ifadeyi de gösterdik ona rağmen olmadı,Okula gidip açıklamaya çalıştığımda da Disiplin kurulundan başka bir öğretmen ''Denizcim sana sahte Heyet raporu oluşturalım sen naklini Kütahyaya aldır'' dediler. Gidebilecek bir yerimin olmadığını başka bir yere gidemeyeceğimizi söylesemde dinlemediler ve sahte rapor almaya ikna etmeye çalıştılar ama o da olmadı tabikide. Öyle böyle sabretmeye çalıştım ve sonra lavaboda bir kız ile tanıştım tatlı bir kızdı ve sonradan öğrendim ki o Gerizekalımın şuanki sevgilisinin best friendi ve benimle yakınlaşmaya çalıştı.

Loading...
0%