Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Disiplin Cezası

@dasha._

Bugün de içimden Tantunilerim diye başlayasım geldi,tantuniler kaldığımız yerden devam edelim...(hayır Alizade dinlemiyorum...sayılır)

Uzunca bir süre hakkımda hamile diye dedikodu yapıldı ve ne tesadüf ki göksel hanım corona kaptığı için okula gelmemişti,geri dödüğünde ise ''arkadaşlar apandisitim patladı ameliyat oldum haftaya da tekrar hastaneye gidip midemizi yıkattıracağız '' dendikten sonra herkesin aklında Deniz hamile Göksel de ameliyatlı olarak kaldı...

O muhabbetler bittikten sonra sınıfta nöbetçi sırası başladı ve bazıları karıştı, ben nöbetçi olduğumda ise yanıma bizim sınıftan bir çocuk geldi ve ''ya Denizz sıramızı değişebilir miyiz ben ona göre geç gelmiştimmm'' yahu 2 ders geçmiş anca mı geldi ''istersen müdür yardımcısı ile konuş ben sabahtan beri burdayım '' dedim ve göz devirerek gitti. Tenefüs olduğunda sıra isteyen çocuğun dedikodumu yaptığını ''arkadaşlar Denize bir şey yapmamız lazım bu böyle olmayacak,çok gereksiz uğraştırıyor herkese her şeyi şikayet ediyor yaa'' ulan sen nasıl erkeksin,tüm sınıf o gün bunu konuştu iyiki bi sınıfa girmeyip görev yaptık,sınıf defterlerini topladıktan sonra erkenden eve gittim ve yemek yiyip uyuyakaldım.

Sabah ilk iki ders bedendi ve voleybol topunu aldım göksel,artun,ela ve ben voleybol oynamaya başladık ela cırlayarak oynuyordu,göksel hep ortaya atmaya çalışıyordu ve Artun da her seferinde topu suratıma fırlatmaya çalışıyordu 2 defa denk geldi,ela nın koluna top değince oyun bitti ve herkes dağıldı. Tenefüste aurora'nın yanına gittim ve son kez dedikodu yaptık. (İspanyaya gitti. hala konuşuyoruz ve sevdiğim bir insan)

2.Dönem okula vape getirdiğimi fark etmediğim gün en büyük hatamdı (kullanmıyorum okulda da karşıyım),Sınıftaki kişiler ben sınıfta değilken benim çantamdan alıp kullanmışlar üstüne derste iken (öğretmen yoktu) sigara yaktılar ve Aslı yanıma gelip ''Deniz sana güveniyorum sen kimseye bir şey demezsin'' dedi omuzumdan tutarak. Kısa süre sonra Matematik öğretmeni sınıfı bastı ve onları gördü ''NE YAPIYORSUNUZ BURADA DUMAN ÖTEKİ SINIFLARA DAĞILIYOR'' dedi ve sınıfta sigara yakanları kolundan çekerek doğrudan disipline götürdüler, Sınıf öğretmeni manipüle ederek benim ismimi kullandırtmışlar onların dediğine göre doğruluğu ile ilgili hiç bir bilgi yok, ardından beni çağırdılar ve '' Deniz sen zorla insanlara içmeye teşfik etmişsin '' dedi elindeki puff'u sallayarak ben ise sadece ''ne?'' diyebildim , ellerime bir kaç kağıt tutuşturup 'suçlu öğrencinin ifadesi' isimli kağıtta kendimi ifade etmeye çalıştım ve disiplin kurulundaki bir öğretmen okuyup önümde kağıdı yırttı ve ''düzgün yaz şunu'' dedi.

Biraz tartışmadan sonra Atölyeye girdiğimde sınıftakilerin toplaşıp konuştuğunu gördüm ve beni görünce dağıldılar aralarından biri gelip ''deniz senin hakkında oy birliği ile sınıftan atmak hakkında konuştular ve kendi suçlarını sana yığacaklarmış'' dedi,akşamında benim bulunmadığım bir grupta hakkımda konuştukları ss'ler geldi ve açıkçası benden biraz korkuyorlar ve varlığımdan rahatsız oluyorlardı.

 

Loading...
0%