Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@gkyz38118

Son gördüğüm yüz o bağıran kişinin yüzü olmuştu .


Gözlerim kapanmıştı biri beni kucağına almış "çabuk arabayı getirin" diye bağırıyordu .


Artık sesleri duyamıyordum hiç birşey hissetmiyordum ne acı hissediyordum ne de başka birşey.


MİRAN


Kerim Acar'ın mekanını basmaya gidiyordum o son yaptıklarından sonra deliye dönmüştüm adamlarım nerede olduğunu çoktan tespit etmişlerdi.


Ve oraya doğru gidiyorduk tam 5 araba dolusu adamla gidiyordum çünkü onu bu sefer öldürmek istiyordum.


Depo gibi bir yere geldiğimizde hepimiz arabalardan inip çatışmaya başlamıştık. Adamlarım onlara göre fazlaydı ve bu iş çabuk biteceğe benziyordu dışardaki adamların hepsini indirince direkt demir kapıya yöneldik . Adamlarım kapıyı kırdılar ve içeri daldık . Çatışmaya içerde devam ediyorduk burada sadece 10 adam vardı . Adamlarım 6 tanesini indirmişti bile kalmıştı 4 ve onlarıda indirdik.


Herkesi öldürdüğümüzü düşünürken birisi ateş etmişti ama bu silah sesi benim adamımdan gelmişti .Nişan aldığı yere bakınca bir kız gördüm şoka girmiş bir hali vardı.


Fazla dayanamadı ve yere yığıldı. Koşarak yanına gittim .


Adamlarıma "oğlum ne yaptınız" diye bağırdım .


Kızcağız kuş gibi titriyordu omuzundan ve karnından kanlar akıyordu üstünde hastahane kıyafeti vardı .


Gözleri kapandığında "çabuk arabayı getirin" diye yeniden bağırdım.


Onu kucağıma alıp hemen arabaya koştum onu ön koltuğa bindirdim bende sürücü koltuğuna bindim ve Arabayı çalıştırıp son sürat gaza bastım .


Onu kendi hastahaneme götürecektim .


20 dk sonra hastahaneye vardığımda nasıl arabadan indiğimi bilemedim. Onun kapısını açıp hemen kucağıma alıp sedye diye bağırdım sedyeyle gelen ekibi görünce onlara yöneldim ve hemen sedyeye bıraktım .


İlk müdahalenin ardından ameliyata almışlardı karnındaki yaranın bir kaç gün öncesine ait olduğunu söylemişlerdi .


O piç yüzünden kız bu haldeydi kesin . Onu ilk elime geçirdiğim an öldürmekten beter edicem merak etmesin o .


1 saat sonra ameliyat bitmişti ve doktor bana bilgi veriyordu .

Omuzunda ki kurşunu çıkarmışlardı ve eski yarasına yeniden dikiş atmışlardı


Doktor onu odaya alıcaklarını ve bir gün uyutucaklarını söylemişti.


Bende ona refakat edicektim çünkü daha ismini bile bilmiyordum yakını varmı bilmiyorum neden oradaydı onu dahi bilmiyordum .


Onu gördüğümde üstünde hastahane kıyafetleri vardı kerim onu hastahaneden mi kaçırmıştı ne işi vardı ki onunla aklımda bir sürü soru .


Onu odaya almışlardı bile bende odadaydım . Hala aklımdaki sorularla cebelleşiyordum bu 24 saat nasıl geçicekti bilmiyorum


....


12 saat olmuştu daha hemşire gelip serumumu değiştirmiş ti

Benimde biraz uykum gelmişti koltukta içim geçiyordu. Biraz uyusam iyi olucaktı.


....


20 saat sonra

Arada sayıklıyordu o kız. Kabus görüyordu sanırım "bırak " diyordu yüzünü ekşitiyor kaşların çatıyordu yüzünde korku vardı.


....


24 saat sonunda dolmuştu artık uyanması lazımdı. İnilti gibi bir ses cıkartıyordu boğazından.

Doktorla bekliyorduk gözlerini açmasını bekliyorduk .


Gözlerini kırpmaya başladı ışık onu rahatsız ediyordu galiba. Doktor onun başındaydı .


Gözlerini tamamen açtığında doktora "DOKUNMA" diye bağırdı . Niye bağırmıştı acaba bir şey mi yaşadı.


ASYA 


Gözlerimi açmaya çalışıyordum ışık çok rahatsız ediciydi zorlanıyordum. Gözlerim başımdaki adama kaydı o adamın yüzü gözlerimin önündeydi ona DOKUNMA diye bağırdım çünkü gördüğüm kişi beni taciz eden adamın yüzüydü ağlamaya başladım "lütfen bunu bana yapmaa" dedim o arada da çırpınıyordum . Karşımdaki adam " tamam ben sana birşey yapmıyacağım ki ben senin doktorunum " dedi. Ve hemşireleri çağırdı.


Kafamı kaldırdim ve adama baktım şükürler olsun o adam değildi .


Ama artık bana kimse dokunmasın istiyordum ve yaşadıklarımı hatırladıkça daha da ağlıyordum . Hemşireler geldi ve beni tuttular çünkü hala cırpınıyordum deli gibi ama bu istemsizce oluyordu.

En sonunda doktor sakinleştirici bir iğne yaptı .


Geriye sadece hıçkırıklarım kalmıştı. İlaç uyutmamıştı belki ama boş boş bakıyordum şimdide . Vücudum uyuşmuştu.


Doktor biriyle konuşuyordu

Odamda biri daha vardı onu daha yeni fark etmiştim tanıdık bir yüzü vardı.


Doktor ona bu krizin tramvaya bağlı olduğu söylüyordu ve oda bana bakıyordu bunu fark ettiğim an kafamı başka tarafa çevirdim ve göz yaşlarımı bıraktım.


En sonunda dayanamayıp "Sen kimsin " diye sordum


Ben 'miran karasu " dedi soğuk bir sesi vardı mesafeliydi


Bana bir soru yöneltti ve ben titremeye başladım ve o anları hatırladım. Bana sorduğu soru *o depoda ne işim olduğuydu*.


Ellerimi dudağıma götürüp silmeye çalıştım o an bana dokunduğu her yeri söküp atmak istedim bedenimden.


miran bir anda gelip kollarımı tutmaya başladı ben DOKUNMAAA diye bağırırken o doktor diye bağırıyordu.


Doktor ve hemşireler odaya gelmişti ben sinir krizi geçiriyordum bir hemşire ilaç hazırlıyordu ben deli gibi çırpınıyordum doktor hanımefendi sakin olun lütfen diyordu ama ben sakin olamayacak kadar kötüydüm. İki hemşire sağ kolumu tutuyordu ve doktor sakinleştirici yapıyordu . O Sakinleştiricinin etkisiyle duruldum ama hala titriyordum ve sayıklıyordum gözlerim kapanmıştı ve ben karanlığa çekilmiştim.


MİRAN


Ona o soruyu sormak bir hataydı belki ama nereden bilebilirm ki kriz geçireceğini doktor sakinleştirici yaptığından beri sayıklıyordu dokunma diyordu bir ara "baba artık beni bırakma nolursun " diye sayıkladı kabus görüyordu sanırım.


Bir kaç saat geçmişti üzerinden bazen titriyor bazen sayıklıyordu Ama hala uyanmamıştı . Hemşireler uyandığında kendine zarar vermemesi için kollarından yatağa bağlamışlardı .


Biraz sonra bir ses duydum mırıldanıyordu. uyanmaya başlamıştı gözlerini kırpıştırıyordu ilk sorusunu " ne oldu bana"

olmuştu bu sefer daha sakindi en azından hemen" vuruldun benim yüzümden" dedim


"onu biliyorum ama zaten sen gelmeseydin bana... " dedi ve duraksadı ben hemen. "anlatmak istemiyorsan anlatma" demiştim tabi bunları derken mesafemi koruyordum.


Sadece başını sallamakla yetindi


senin adın ne diye sordum söylemedi hemen sonra hastane bilgilerin için dedim bu sayede ismini ve soy ismini öğrenmiştim


~Asya Emir~


Asya


Ona herşeyi anlatmak isterdim ama hem onu tam tanımıyor hem de çok utanıyordum

Bana ismimi ve soy ismimi

Sorduğunda söylemek istemedim ama hastahane için gerekli diyince söylemek zorunda kaldım. Fazla sohbet etmek istemiyordum yorgun hissediyordum o yüzden de gözlerimi kapattığım an uykuya dalmıştım.


Bir anda kendimi ormanda buldum sesler geliyordu ama net değildi .seslere doğru ilerledim artik herşey netti bir çalılığın arkasına geçtim kolumda ve karnımda ıslaklık vardı hemen oraya baktım bu kandı ama nasıl olur du bu canım acımıyor du.


O adamın sesini duydum bir anda getirin o sürtüğü buraya. ona önce tecavüz edicem sonra da kafasına sıkıcam diye bağırdı . O anki korkuyla yerimden kalktım ve tüm gücümle koşmaya başladım . Bir anda biri beni saçlarımdan yakaladığı gibi yere serdi . Saçlarımı daha da çekerken bırakk diye bağırıyordum bir anda biri kollarımı arkadan bağladı madem kaçtın bende burada hallederim işimi dedi ve beni öpmeye başladı üstümdeki kıyafeti yırttı göğüslerime dokunmaya başladı ve o anda büyük bir cığlıkla yataktan kalktım hemen serumu söküp attım kolum kanıyordu ama umursamiyordum. Kısık bir sesle "beni bulucak ,beni bulucak". Diyordum hemen kapıya ilerledim kaçıcaktım .


Kolumla karnim cok sanciyordu ama pes etmedim kapıyı actım ve hızlı adımlarla asansörlerin oraya gidince gözlerim karardı ve ayaklarımın gücü tükenmesiyle yere yığıldım.


Biri ismimi sayıklıyordu uzaklardan gelen bir sesti "Asya uyan " diyordu doktora cagiriyordu kimdi ki bu . Bir anda yerden yükseldiğimi hissettim . Ondan sonra ne bir ses duydum nede hissettim


Loading...
0%