Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2.bölüm

@zahraniax

Babam bana sinirli bir bakış attı "O sesini kıs,yoksa ben kısmasını bilirim." Dedi sertçe,alayla gülerek ayağa kalktım "Nasıl kesermişsin?" Dediğimde o da ayağa kalkıp karşımda dikildi,Barlas'la Murat abi bize şaşkınca bakarken babam bana dahada yaklaştı "Nasıl keseceğimi iyi biliyorsun." Dedi kendini beğenmiş bir şekilde gülümserken.

Bende gülümsedim "Ben en azından karı-" sözüm bitmeden bana attığı tokatla başım yana dönmüş,sözüm yarıda kalmıştı "Karşında baban var,saygılı konuş!" Diye sinirle bağırdığında elimi tokat attığı yanağıma koyarak kafamı ona çevirdim "Sen baba olsaydın,doğru olan bir şey yüzünden öz kızına tokat atmazdın." Dedim acımasızca,ağzıma gelen metalik tatla dudağımın patladığını anladım.

Bi'an duraksadı bana baktı öylece "Neyse ne,evleniceksin." Dediğinde kahkahama engel olamadım,sırf arkadaşının önünde itibarı mahvolmasın diye konu değiştiriyordu,gerçi attığı tokattan sonra ne kadar bozulmamış olduğunu bilemem "Ben evleniyim evlenmesinede,sen sonra vicdanını nasıl rahatlatıcaksın?" Dedim ona küçümser bakışlarla bakarken.

Sinirli bir nefes alıp "Odana çık,gözüme görükme!" Diye bağırdığında iğrentiyle yüzümü buruşturdum "Bana hava hoş odamda rahatım,sende odanda ki cehenemde yan." Diyip oradan uzaklaştım.

Odama giderken tek duyduğum babamın Murat abiye "Ona aldanmayın,bu evlilik olacak." Dediğiydi.

▪▪▪▪▪

Tim'e bugün gelemiyeceğimle ilgili bir mesaj atıp biraz konuştuktan sonra babam odama gelmiş 'Konuşmamız gerekiyor." Diyip beni çalışma odasına getirmişti.

Derin bir nefes aldım "Ne oldu?" Dedim bıkkınca "Lafı uzatmayacağım,Barlas'la evleniceksin." Dedi gayet sakin bir şekilde "Hayır." Dedim bende aynı sakinlikle "Nasıl hayır?" Dedi sinirle oturduğu sandalyesinden ayağa fırlarken.

İç çekip "Bildiğin düz hayır,istemediğim bir şeyi yapmak zorunda değilim." Dedim ona bıkkın bakışlarımı atarken "Bak bunu isteyip istemem umrumda değil Afgan,evleniceksin dediysem evleniceksin." Dedi, sakin olmaya çalıştığı her halinden belliydi.

Alayla gülüp "Yoksa ne yaparsın,öğlen ki gibi vurucakmısın?" Dedim,bi'an duraksadıktan sonra o da olayla gülümseyip cebinden telefonu çıkartarak bir şeyler yaptıktan sonra telefonun ekranını bana çevirdi,gördüğüm görüntüyle resmen kan beynime sıçradı.

Bir adam sedyede uyuyan annemin başına silah doğrultmuştu.

Beni annemle tehdit ediyordu.

▪▪▪▪▪

Baş ağrısını geçirmek için bir kaç tavsiye verirmisiniz?

Galiba ben ölenzi..

Loading...
0%