Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2.Bölüm Yeraltı Şehri

@07numara

Bertuğ dediği adam beni çözdükten sonra siyah lüx bi minibüs'e bindirdi.Kendi evi olarak tahmin ettiğim büyük bir havuzlu villaya getirdi beni. Burası yerin altında bir yerdi ve çok güzeldi. Burası yer altı şehriydi. Ev kocaman ve ferahtı 5+1 bir evdi bahçesi bide havuzu vardı. "Benim için olan bir oda varsa ben bir duş alıp yatıp kitap okuycamda" " Tabikide güzelim seni düşünerek aldım burayı istediğin odayı seç". " Tamam , peki manzaralı bir oda varmı " " Manzaralı oda var güzelim ama bir tane , hem yatak çift kişilik " "Tüh ya, bir dakika bir dakika " Elimde bir işareti yapınca güldü . " "Ee sen şimdi bu evi beni düşünerek yaptırdıysan o zaman bilerek yaptırdın bunu" "işte orda sana katılmıyorum güzelim, hah buburayı seni düşünerek yaptırdığım doğru ama o konuya gelince onu bilerek yaptırmadım ve ayrıca o odanın manzarası çok güzel oluyor " " Gerçektenmi "dedim inanamayarak" Gerçekten güzelim gerçekten "." Adını söylemedin hala " " Meriç izgi bebeğim benim adım ". " Nee meriç izgi mi ". Diye bağırdım. " Evet bebeğim meriç izgi tabiki bana hayran olduğunu biliyorum, ama benim şimdi markete gitmem lazım ki mağlum evde hiç bişey yok tamammı güzelim, hem ben evde yokken sende evi gezebilirsin he ne dersin bu fikire" " Olurrr ben evi gezerken sen alışveriş işini hallet , hem sen gelincede birlikte yemek hazırlarız fenamı olur " " Aaa sen söylersinde hiç fena olurmu yavrum". Deyip beni boynumdan koklayarak öptü. Sonra deri ceketini giydi sonrada siyah ayakkabısını giydi ve beni tekrardan boynumdan koklayarak öptü ve el sallayarak gitti.

 

llgaz hür ' ün anlatımıyla

Meriç gittikten sonra bende evi gezmeye başladım evin içi gerçekten çok güzeldi. Mutfağı incelerken hayran kaldım gerçekten amerikan mutfak tarzıyla Türk mutfağı tarzını birleştirilmiş ve hoş bir manzara katmıştı tezgahlar siyah ve mermer desenliydi, ortada kocaman bir ada vardı yüksek bar tabureleri vardı ve mutfağa ayrı bir güzellik katıyodu. Mutfaktan çıkıp evin diğer yerlerini de gezmek için mutfaktan çıktım ve evin diğer yerlerinide gezdim.En sonunda evin içinde yürürken aşağıya inen bir merdiven gördüm ilk başta cesaret edip inemedim .Birden bir merak duygusu sardı içimi ve aşağıya indim. Burayı bir dövüş salonu olarak tasarlamıştı meriç. Dövüş vs boks için üretilen eldivenleri ellerime geçirdim ve boks torbasını yumruklamaya başladım. Yumrukladıkça yumruklayasım geliyordu.Sonunda eldivenleri çıkarıp geri yerine koydum. Kaçırıldığımdan beri rutinlerim aksamıştı. Çok eğlenmiştim gerçekten boks yaparken ve ayrı bir zevki vardı boks yapmanın.

Meriç izgi ' nin anlatımıyla

Marketteki işimi halledip eve gelmiştim ama ılgazı evin içinde bulamayınca dövüş salonuna indiğini anlayıp aşağı indim boks yapıyordu bende bozmadım ve boks yapmasını zevkle izledim. Bir süre sonra yorulduğunu anlayıp eldivenleri narin ellerinden çıkarıp yerlerine geri koydu ve bana doğru gelmeye başladı ve bakışlarımız kesişti.

Ilgaz hür ' ün anlatımıyla

Kafamı kaldırmamla meriç 'i görmem bir oldu. Hemen yanına gittim."Çabuk gelmişsin meriç".Dememle belime kollarını dolayıp boynumdan koklayarak öpmesi bir oldu ." İşim çabuk bitti yavrum sen napıyodun burda merak ettim "." Evi gezmem bitti baktım merdiven var- " Baktın merdiven var buraya bakmam lazım deyip baktınmı yavrum" . " Evet baktım birazda boks yaptım ve sözümü böldün az önce". " Ihhözür dilerim yavrum sözünü böldüğüm için ". " Tamam tamam affettim seni ". " Beni affetmene sevindim yavrum " .

Loading...
0%