Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@18_murat_18

1980 Miladi. Günümüz.

Ne olmuştu bu kıza böyle. Annesiz, babasız ve kardeşsiz. Sadece babaannesinin yanında yaşayan, herkesin şefkatle bağrına bastığı biri iken. Ergenliğe adım atmasıyla beraber serpilmiş, göğüsleri tomurcuk açmış, boyu uzayıp bir anda, hızlı bir şekilde gelişivermişti.

Şuan 16 yaşındaydı. Hamile olduğunu hissediyor, ama kimsenin elini bile tutmamasından dolayı; başının dönmesini, gözünün kararmasını ve bazı şeyleri aşırı bir şekilde istemesini başka şeylere yoruyordu.

Köylüde bunun farkındaydı. Hayır hamile olduğunu değil. Bir anda serpilip boy atmasını; ayak, bacak ve diğer organlarının hızlı ve güzel bir şekilde büyümesine anlam veremiyorlardı.

Önceleri şefkatle başını okşayanlar, şimdi okşayacak başka şeylerin hayalleriyle yanmaya başlamışlardı.

Bu nasıl olur. Açık seçik gezmez, dar giyinmez. Belki çorapsız terlikle gezer de, beyaz ayakları köylü görür galayana gelirdi.

Herkes bu hisle hayal kursa da kimse belli edemezdi. Hatta Ayıp yahu, gencecik, sahipsiz bir kıza şehvet ile bakılır mı, derlerdi kendi kendilerine bile.

Fakat gün geçtikçe güzelleşen kız; köylünün, genç-olgun, evli-bekâr tüm erkeklerin hayali olmüştu..

İşte kız böyle bir ortamda hamile kalmıştı.

***

Şimdi kıza gelelim. O çok mu masum.

Kapalı ve bol giyinen kız, ergenliğe girdikçe açılmaya başladı (tabi ev içinde.) babaannesi yaşlı zaten, akşama kadar kendi odasından pek çıkmazdı. Bu kızda kendi üst kattaki odasının kapısını kilitler, bazen pencereden erkeklere bakar, bazen de hayal kurarak kendisini tatmin ederdi.

Akşam olunca, evli erkekler erken yatağa girmeye başladı karılarıyla cinsi münasebet için, ama akıllarında o kız var. O kızı hayal ederek cima ediyorlardı karılarıyla.

Bekarlar da, o kızı düşünerek sabaha kadar çavuşa talim yaptırıyordu...

 

 

 

 

 

Loading...
0%