Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Tanışma partisi 1

@190324mke

Ve o gün gelmişti. Acayip heyecanlıydım. Çünkü o gün ilk kez görmeme rağmen hoşlandığım kızı görebilecektim. Her yere bakıyordum sırf onu görebilmek için. Geldi mi acaba yoksa gelmedi mi. Ya sevgilisi varsa. Ya benden hoşlanmazsa ben napacağım o zaman. Bir baktım ki o gelmiş. yanına gitmek istiyorum ama gidemiyorum bir türlü. İçimde garip bir heyecan ve garip bir ürperti var.

 

Acaba ben onunla tanışmaktan korkuyor muyum. Nasıl yapacaktım bunu ben. Annem terkedip gittiğinden beri hiç bir kız ile konuşamamıştım. Ve adeta kalbim atmaz bir hale gelmişti. Lisedeyken 5 kız bana çıkma teklifi etmiş ancak kabul etmemiştim.

 

Acaba onların ettiği beddualar mı beni bu kıza çekmişti. Annem terkettiğinden beri hiç kız arkadaşım yada sevgilim olmamıştı. Her ne kadar korksamda içimdeki heyecan daha baskın geldi ve ben bir anda kendimi onun yanında buldum. Kızla bakışıyoruz ama bir türlü cesaret edipde adını soramıyorum. Sonra bir anda bana bakıp şöyle dedi."Öyle aval aval bakacak mısın yoksa adını bana söyleyecek misin?" Bir anda elim ayağıma dolaştı nasıl söyleyebilirdim ki bir türlü cesaret edemiyordum ve sonra sanki bir şey beni mona adımı söylemem için zorladı ve ben zorlada olsa Alper dedim.

 

Tanıştığıma memnun oldum Alper bende Türkan. Sonra bir anda gözlerimin içine baktı. Bir anda HAYIR HAYIR HAYIR KESİNLİKLE OLMAZ LÜTFEN OLMASIN HAYIR deyip bir anda kaçtı. Ben daha ne olduğunu anlamamıştım.

Ancak o bağıra bağıra benden kaçmıştı. Herkes tuhaf tuhaf bana bakıyordu.

 

Bir şey mi yaptın kıza dediler. Ben ne yapabilirim ki ben bir kıza asla elimi kaldırmam ne olduğunu bende anlamadım. Bir ara göz göze geldik ve sonra bir anda bağırmaya başladı ve bir anda çekip gitti. Çok merak ediyordum. Acaba hoşlandığım kız benden hoşlanmamış olabilir miydi. Neden bir anda kaçmıştı. Herkes gibi bende şaşkındım. Daha pek fazla zaman geçmeden herkesin bakışları arasında bende çıktım. Ancak bu biraz kötü bir tanışma gibi olmuştu. Acaba ne olmuştu da bir anda kaçıp gitmişti. Utanmış mıydı, sevgilisi mi vardı yoksa kimseye söyleyemediği bir sırrı mı vardı. Bunları her ne kadar sormak istesemde sormaya cesaret edemezdim belki bir gün kendisi anlatırdı zaten bana diye düşünüyordum.

 

Kız bir anda kendinden kaçtıktan sonra o da partiden kaçtı. Kafası çok karışıktı. İlk defa bir kıza aşık olmuş ve kızla tanıştıktan hemen sonra kız bağırarak ondan uzaklaşmış ve partiden adeta kaçmıştı. Partide herkesin ona tip tip bakmasindan sonra dayanamayan Alper'de partiden kaçmak zorunda kalmıştı.

 

İlk haftanın böyle biteceğini hiç tahmin etmezdim diye geçirdi içinden. Bir anda karşısında Türkan'ı buldu. Ona bakıp gülümsüyordu. Ama bu gülümseme o kadar derin manalar içerdiğini ikiside bilemezdi. İkiside birbirine ilk görüşte aşık olmuşlardı.

 

Alper ve Türkan henüz kendilerine itiraf edemeselerde onlar artık kader arkadaşıydı. Ve henüz başlarına ne geleceğinden habersiz bir şekilde birbirlerine baktılar. Alper yine takılıp kaldı o bakışlara.

Loading...
0%