Yeni Üyelik
4.
Bölüm

KARAKTERLER🐤

@1buluttangelen

Herkese merhaba dostlarrrr karakterlerimiz geldiiii

 

Bu Aryin Yılmaz, kendisi 21 yaşında kişiliklerini kitabı okuyarak daha iyi gözlemleyeceğizz.

 

Bu Aryin'in küçük ablası Evin Yılmaz. 27 yaşında korumacı ve eğlenceli bir tip. Yüzünü attığım özel bölümlerden hayal edinn.

 

Bu Aryin'in büyük ablası Avzem Yılmaz. Daha çok anne gibi ve sorgulayıcı bir tipe sahip aynı zamanda 30 yaşında. Bu kızımıza da özel bölüm atacağıımm.

 

Bu daa Aryin'in berdel olmasına sebep olan abisiii Mirza Yılmaz. Pek kötü olmadı Aryin için ama neysee ehe. Kişilik olarak umursamaz, gıcık bi tipe sahip 33 yaşında buna özel bölüm gelmeyecek çünküü daha sizi bir sürü entrikalar bekliyooor.

 

İşte beyimizz Yavuz Efe Zereoğlu. Tip olarak gıcık ve şakacı birisi ve sevdiklerini koruyan ve sahiplenen bir tip. 26 yaşında. Çok yakışıklı hihih.

 

 

Yavuz Efe'nin küçük kız kardeşi Heval Zereoğlu çok konuşkan ve kırılgandır. Abisine ve babasına çok düşkün 20 yaşında. Bu karakterimize özel bölüm atmayacağım çünkü kitapta sadece aynı evde kalacakları için genellikle Aryinle olan konuşmaları için ayırdım. Fikrim değişirse bu kızımıza da birini ayarlarızz.

 

Bu kızımız da Yavuz Efe'nin ablası Naze Zereoğlu. 32 yaşında. Buna da özel bölüm gelmeyecek aynı şekilde. Çünkü yine sadece Aryinle ve bir yerlere gittiklerinde yazmayı düşünüyoruumm. Kişilikleri, Çok konuşmaz ve otoriterdir. Ama aslında çok eğlenceliii.

 

Yılmaz Ailesi

Hamza Yılmaz 50 yaşında

Pelşin Yılmaz 48 yaşında

 

Zereoğlu Ailesi

Baran Zereoğlu 51 yaşında

Rojbin Zereoğlu 48 yaşında

 

Karakterlerimiz bunlarrr eğer sonradan ana karakterlerin arkadaşları olursa onların görüntülerini belirlemeyip anne babalar gibi isim soy isim ve yaş yazacağımm.

 

Sizi seviyorum dostilerr

En çook hangisini beğendinizz

Görüşürüüüzz🍁🌻

 

 

 

Loading...
0%