Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Duyuru📢

@1r3my7

Merhaba sevgili arkadaşlar,

Size bugün bir bölümle değilde zorunlu bir veda ile geldim. Üzgünüm ama "Siyah Bileklik"e bir süre veda ediyoruz. Önce siz sevgili okurlarıma sevgilerimi gönderiyor ve teşekkürlerimi iletiyorum.

Beni bu yolda yanlız bırakmadığınız için gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.

Şimdi konumuza geçelim.

Biliyorsunuz ki "Siyah Bileklik" benim ilk kurgum ve ilk çabam. Kurguda birçok hata var. Bu yazım yanlışlarından tutun betimlemelerine kadar kurgu hatalı. Bu maalesef yeni fark ettiğim bir gerçek. Aynı zamanda geriye dönüp baktığımda bir bölümde çok fazla gerçeği açıkladığımı fark ettim ki serilik bir kitap olarak düşündüğüm kurgunun bir kitap bile edemeyeceğini anladım. Bu böyle giderse hiç bir duygu yaşatmayacak ve akıcı bir anlatım diline sahip olamayacaktı ve bende bu konuyu ciddi bir bakış açısından yargıladığım için kitabı yeniden yazmaya ve yayınevine teslim edilecek hale getirmeye ardından yayınlamaya başlamaya, o zamana kadarda yayınladığım iki bölümü silmeye karar verdim. Çok uzun bir cümle oldu farkındayım ama bunun başka bir açıklaması maalesef yok.

Yani uzun lafın kısası birkaç gün ara vereceğim ve ardından kitabı tekrar yazacağım. Kitap bittikten sonrada içime sinerse yayınlamaya başlayacağım.

​​​​​​Zorlu bir maraton beni bekliyor çünkü hergün düzenli bölüm yazacağım ve aynı zamanda sınava hazırlanacağım. Ne diyeyim Allah kolaylık versin.

Bu arada "Siyah Bileklik" için açtığım instangram hesabı; siyahbileklik.official. Spoiler ve editör için takip ederseniz sevinirim.

Zihninizdeki tüm eski "Siyah Bileklik" bölümlerini siliyorsunuz çünkü"Siyah Bileklik" yeni bölümleriyle,maceralarıyla geri geliyor...

"Siyah Bileklik"e veda. Hiç yazılmaya başlanmamış,hiç okunmamış gibi...

​​​​​​

Loading...
0%