Yeni Üyelik
13.
Bölüm

12. Bölüm

@2dreamreal

MEHMET'TEN

Gözüm dönmüş halde arabaya itekleyerek bindirdiğim karım ile yol boyunca ilerlemeye devam ettiği halde konuşmuyorduk aramızdaki sessizliği kumral bedenin telefonu bozdu.

"Efendim Tevekkül"

.........

"Anlaşma yapmadık ama koşullarını dinledim ve koşullarımızı sundum araştırma yapıp sana döneceğim"

..........

Kısa konuşmadan sonra bana doğru dönen sinirli gözler "ne yapıyorsun Mehmet ne bu sinir, ne yaptım da bu kadar kızdın" suskunluğumu korurken içimden sakin ol sakin ol karın yanında diye söyleniyordum. Yalının kapısından içeri girerken "yukarı çık beni bekle dedemin yanına uğrayacağım" diye yalan söyleyerek alt kattaki ortak banyoya girip sakinleşmeye çalıştım lakin imkansızdı. Yüzüme sus çarpıp aynada kendime baktım ve tekrarladım. " o diğerleri gibi değil açıklama yaptı seni aldatmadı sana açıklama yapacaktır sakin ol Mehmet sakin ol " dedi ve yukarıya çıktım.

İçeri girdiğimde Edanur ve Yasemin odada bir şeylerle ilgileniyorlardı. Sesimdeki tonu ayarlama gereği duymadan "ÇABUK DIŞARI YASEMİN " 2 beden de olduğu yerde sıçrarken Edanur başıyla çıkmasını söyledi. Kapı kapandığı gibi bana dönen gözlere baktım.

"Artık sorununun ne olduğunu söyler misin apar topar beni eve getirdin rezil oldum arkadaşlarıma"

"Arkadaşlarına... hangi arkadaşlarına o sana arkadan sarılıp nefsini boynuna bırakan pezevenk olan pisliğe mi? "

Gözlerini kocaman açmış olan kumralın boyun girintisine tam da herkesin görebileceği bir noktaya hışımla yaklaşıp hem emdim hem de ısırık izi bırakarak geri çekildim. Edanur ise elini boynuna götürerek "ne yaptın çok acıdı" konuşmasına devam edemeden onu yatağa doğru ittirdim üzerine çıkarak aynı şeyi diğer tarafa da yaptım. Telefonun zil sesi ile kafamı gömdüğüm boynundan kaldırıp şaheserime baktım ve telefonu cevapladım.

....

Karımı şaşkın ve korkmuş halde odada bırakmıştım. Kapıyı çarpıp çıkmadan önce gözlerimiz buluştu ama bir şey dememiştim kızgındım nedenini az çok anlamıştım. 'SEN KARINA AŞIK OLDUN AŞIK' diyen bir iç ses vardı. 'EVET AŞIK OLDUM VAR MI İTİRAZIN BENİM KARIM BENİM TAPULU KARIM LAN ' iç sesimle kavga ede ede yazılım şirketine geldim .Sorun olacak zaman sanki diye odaya doğru çıkarken bizimkileri odamın kapısında dikelirken gördüm.

"Ne oldu o kadar mı kötü durum?"

İkisi de sırıtarak "seni buraya getirebilmek için yalan söyledik" "HAH" diyebildim sadece...

Odaya geçip kapıyı kapatınca ilk Tolga konuştu.

"Gelmen ve durum analizi yapmamız gerekliydi. Malum beyefendi tekrardan aşık olmuş "

İkisinin bana konuşmam için bakmasıyla " saçmalamayın ne aşkı sizde biliyorsunuz ki sadece çocuk yapmak ve hayatımı geçireceğim kadın yaniii sadece çocuğumun annesi olacak."

"Tabi bizi uyutmaya devam et istersen ama kendini de uyutmaya devam edersin. Sanki seni tanımıyoruz beyefendi aşık hallerin çok belli ayrıca doktoru aramalıyız önlem için."

"Bak dostum çocukluktan beri birbirimizi tanıyoruz. Her birimizin sırları var sorunları var ve bunu birlikte çözüyoruz yalan mı?"

"Kabul et Mehmet de yolumuza bakalım."

"Kabul etmesem de içimde birşeyler var onu ilk gördüğüm andan beri evlendikten sonra sen ve Tolga hariç kuzenlerimden bile kıskanmaya başladım. Bu Hanzade olduğunda bile olmamıştı. Ayrıca hiç anlamadığım güven veriyor" içim burulup kalbim sızlarken kafamı aşağı eğerek devam ettim. "A ama bugün sanki o güven yok olacak sandım onu orda görmeyi beklemiyorum. Bana söylediğinin yalan olduğunu düşündüm ama o yine açıklama yaptı ve benim düşüncelerimi yok etti normal mi bu durum anlamıyorum" dedim.

Volkan biraz düşünür gibi yaparak elini çene altına koyup "peki yengemin açıklamasını dinledin mi dostum?"

"Hem evet, hem hayır"

"O nasıl cevap Mehmet dalga mı geçiyorsun bizimle"

"Şeyy dinlemekle kalamadım birazda hırpalamış olabilirim belki, kapıyı çarpıp çıkarken şok olmuş gibi bana bakıyordu offf."

"Bence de off dostum ara doktoru ara Tolga kafayı yiyeceğim daha kendine bile itiraf edememişken kızcağız kim bilir nasıl korkmuştur."

Volkan söylenmeye devam ederken Tolga "hemen randevu ayarladık yarın 11:00 seansa gideceksin"

...

Eve dönmeden çocuklar ile içmiştik. Kafamız güzel evlere dağılıp odaya döndüğümde Edanur yatağın üzerinde uyuyakalmıştı. Uzunca bir süre onu izledim ' sana ait ve onu sevebilirsin bunda çekinecek birşey yok sadece ona açıklama yap' 'bunu yaparsam beni kabul edecek mi kim hasta birini kabul etsin ki?' İç sesimle konuşmaya devam ederken ikimizin de üzerini örtüp rüya alemine dalmıştım.

...

Sabah gözlerimi açıp ayna karşısındaki kumralın boynunu kapatmaya çalışması istemsizce canımı sıkmıştı. Herkes görsün istiyordum, herkes bilsindi bana ait o, benim karım, sadece benim demek istiyordum. Kimse yan gözle bakmasın istiyordum. Arkasından yavaşça yaklaşıp bağlamaya ramak kalmış fuları kendime çektim.

"Ne yapıyorsun Mehmet ver şunu" sinirle bana döndü.

"Sen ne yapıyorsun neden bağlıyorsun sen sevmezin ki bu tür şeyleri" dedim sinirimi saklayıp dalga geçermiş gibi yaparak.

"Evet sevmem ama bak bak buraya bak ne hale getirdin boynumu" bana boynun göstererek sinirle söyleniyordu ki dudaklarını dudaklarıma değdirdiğimde sustu. Anlaşılan bu işe yarıyordu aklımın bir köşesine not ettim.

"Bağlama herkes görsün böylece evli ve başının bağlı olduğunu herkes bilir" neler diyordum ben kafayı yedim sonunda aşkından deliye döndüm sanırım dememek için banyoya gittim. Geldiğimde hazırlanmış ve boynuna fular bağlamış Edanur görünce sinir olsam da sıcacık bir gülümseme ile;

" bak dün neden öyle davrandın sormuyorum geçerli sebebin vardır elbet ki bende hatalıyım ne kadar acil olsa da sana haber vermeliydim ki buna ben alıştırdım seni hımm" biran durup soluklandıktan sonra "fular olayına gelince de senin karınım ve herkes bunu biliyor eğer böyle aşağı inip dışarılarda gezersem sadece ben ve sen değil ailen de rezil olur kiii bana kimse yaklaşamaz bak kocaman yüzük var parmağımda" diyerek gözüme soktuğu yüzük ile gülümsedim. Biraz düşününce mantıklı geldi ve onaylayarak kapıdan çıkarken "sen git ben geliyorum" dedi.

....

Elini bırakıp aşağı doğru inerken beni nasılda makul ikna ettiğine ve hatasının nerede olduğunu bildiğine sevinirken kendi hatam nerede diye düşünmeye başlamıştım. Merdivenlerden aşağı indiğim zaman tanıdık ve hiç duymak istemediğim bir ses ile odaya girdim. Tam o sırada elimi tutan karım ile kendime geldim. Aklımın ucundan bile geçmeyen kişiler tam mutlu oldum derken karşımda duruyorlardı.

...

NOT: ARTIK BEBEKLİ BÖLÜMLER GELSİN DEĞİL Mİ? BEBEK ÇİFTİMİZİ DAHA DA YAKINLAŞTIRACAK MI YOKSA UZAKLAŞTIRACAK MI ?

NOT: BÖLÜMÜ BEĞENDİYSENİZ EĞER YORUM VE OYLARINIZA KULLANIRSANIZ SEVİNİRİM.

İYİ OKUMALAR...

 

 

Loading...
0%