Yeni Üyelik
15.
Bölüm

14. Bölüm

@2dreamreal

 

BU BÖLÜMDE +18 KISIMLAR SANSÜRLÜ ŞEKİLDEDE OLSA MEVCUTTUR.

MEHMETTTEN;

Edanur'u hastaneye bırakana kadar aklımda mide bulandırıcı ikili vardı. Arkamdan bana kazık atan aslında birine sevgilim dediğim diğerine dostum dediğim insanlar hangi yüzle geri döndüler hadi döndüler niye karşıma bu şekilde benim evimde çıkıyorlar. Dalmışken kumralın sesi beni kendime getirdi.

"Mehmet iyi misin daldın iyice bir sorun varsa söylemelisin ki ona göre hareket edelim beni de korkutma" dedi.

"İyiyim ben merak etme herşey yolunda sen sadece bebeğimizin olmasına odaklan ki her iki aileyi de mutlu edebilelim " dediğimde yüzünde bir gülümseme oluşmuştu ama anlam vermedim. Nasılsa bana söylerdi değil mi?

"Hıh geldik burası teşekkürler beni bıraktığın için çıkışta yanına uğrayacağım." Yanağıma ufak bir buse bıraktıktan sonra çekildi. Bugün bunu ikinci kez yapmıştı. İstemeden de olsa yüzümde gülümseme oluştu.

"Tamam haber et neden geldiğini anlamasam da" düşünür gibi yaparak alttan gülümsedim ve bana yaptığı gibi ufak bir buse kondurdum. O anda içimden geldi neden yaptın diye sorarsanız dün gece ona aşık olduğumu kabul ettim. Artık sadece mutlu olmasını diliyorum yüzü gülsün istiyorum. Zamanı geldiğinde ve duygularımdan emin olduğum anda ona açılacağım.

...

Şirkete geldiğimde kahvemde geldi. Ufak bir yudum aldıktan sonra tuhaf bir tadı olduğunu düşündüm ama önemsemedim. Aklım güzel karımda idi. Sabah ki açıklaması kapıdaki ve hastaneye bırakırken ki hali teker teker gözümün önünden geçti.

İçimde anlamlandıramadığım bir arzu coşku oluşmaya başladı neydi şimdi bu dün gece seks yapmadığımız için mi diye düşünürken kapı açıldı. Gözlerime inanamadım çünkü Hanzade kıpkırmızı göğüs dekoltesi yüksek ve mini bir etekle karşımda duruyordu. Azgınlık derecesi daha da artmıştı.

Kafamı sağa sola sallayıp "NEDEN BURADASIN SENİ KİM ALDI SENİ İÇERİ?" bağırmam onu hiç şaşırtmamıştı.

Oldukça ateşli ve kısık bir ses ile "unuttun galiba ben istediğim yere girer istediğimi alırım bebeğim" dedi cilveli cilveli.

"ÇIK DIŞARI DERHAL"

"Niye şuanda için kıpır kıpır değil mi aaa kahve de bitmiş ne yapsak sana yardım edebilirim bebeğim " diyerek bana usul usul yaklaşırken onu ittirdim.

"Sen ne diyorsun..... ah tabi kahve tadı bu yüzden farklı idi aşağılıksın sen DEFOLLL DEFOLL."

Sakinleşmek ve içimdeki arzu fırtınasını durdurmak için düşünürken kumralın aramasını gördüm.

..............

Tamam bekliyorum çabuk gel.

...................

Telefonu kapatıp şükür mü etsem yoksa kurtuldum mu diye düşünmeye başladım. Onu aldatmadan bana ait olan gelene kadar beklemeye başladım.

...

Odadan içeri girdiği gibi dudaklarına kapandım. Biraz şaşırmıştı ama kendime engel olamadım. Yavaş yavaş 3 lü koltuğa doğru yaklaştırıp üzerine doğru ittirdim .Bana sorduğu soruları veya dur, yapma gibi kelimeleri duymuyor gibiydim. Sanki transa geçmiştim. Kravatım ile gözlerini bağladım. Üzerindeki kıyafetleri yarı çıplak hale getirene kadar açtım ve açık olan mükemmelliğe az dokunarak incelemeye başladım. İçimdeki arzu onu ilk kez bu şekilde görmem ile 2 katına çıktı.

Biraz daha inceledikten sonra mükemmel olan ve daha geçmemiş olan boynuna tekrardan imzamı bıraktım. Yavaş yavaş aşağılara doğru kayarken altımdaki güzellik titremeye başladı onu kıvranırken görmek beni daha çok tatmin etmeye teşvik ediyordu. Daha fazla dayanamayacağımı anladığımda erkekliğimi bacak arasına getirip biranda içine girerek rahatlamasına izin verdim. Ne kadardır gelgit yapıyorum bilmeden sona geldiğimde rahatlayarak bir bütün olan bedenimizi ayardım. Üzerimi toparlayıp kadımınım gözlerini açtım ve koltuğa uzanarak gözlerimi kapadım.

...

Ne kadar süredir uyuduğumu bilmiyorum gözlerimi açtığımda hava kararlamaya başlamıştı. Saate baktığımda 6 olduğunu anladım. Üzerimdeki örtüyü katlayıp çantamla birlikte odadan çıktığımda şirkette sadece sekreterim ve benim olduğunun farkına vardım.

"Sen neden gitmedin"

"Sizin uyanmanızı bekledim efendim hanım efendi giderken eve gittiğini size söylememi istedi"

'Hanımefendi mi dedi o' 'karımın ne işi vardı burada' 'saçmalama ve bir düşün istersen ukala efendim' 'sensin ukala pislik iç ses' iç sesimle kavga ederken sabah olanlar film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti. Sinirle "KAHRETSİN BEN NE YAPTIM" ayağımı ve elimi kapıya çarparak şirketten çıktım.

...

Eve geldiğimde telaşla kumralı aradım ama ortalarda yoktu. Yasemin'e sorduğumda "Peri hanım ile misafir odasında " dedi. Odaya doğru giderken Tarık "kuzen niye geç geldin neden kötü görünüyorsun" demesi benim afallamama sebep oldu. Kendimi iyi hissediyordum ama sanırım öyle görünmüyordum. Önce banyoya gidip aynada kendime baktım daha sonra toparladım Edanur ile konuşmak için banyodan çıktım.

...

Terasa çıktığımızda Tarık'la dertleşmeye başladık. Uzun bir konuşma ve dertleşmeden sonra Tarık'ın sorusu ile nedensizce huzursuz oldum.

"Mehmet Hanzede dönünce karını unutmazsın sanırım yoksa kaparlar bak." bunun şaka olduğunu biliyordum ama yine de kalbim binbir parçaya bölündü onun başkası ile olma düşüncesi beni kızdırdı.

"Hanzade mevzusu çoktan tarih oldu şuan geçmişe değil geleceğe bakıyorum çünkü tek düşündüğüm biriciğimin mutluluğu ve huzuru" ben daha sözümü tamamlamadan "peki" dedi ve bir süre duraksadıktan sonra;

"Mehmet sana ne oluyor söyler misin güzel bir karın var çocuğun olacak artık geçmişi bırakmalısın "

"Evet karım var senin de olacak ama bebek daha çok erken daha evleneli ne kadar oldu hemen çocuk yapmak saçma az zevkimi almalı ve gençliğimi yaşamalıyım."

Biranda düşen saksı ve arkasından gelen kedi ile güldük ve devam ettim.

"Ama olursa da bir yolunu bulur yaşarım ben gençliğimi çocuğum ve karım ile o günlerin gelmesini dört gözle bekliyorum. İnan bana verdiği güven duygusu bütün hayatımı ve düşünce tarzımı değiştiriyor."

Konuşmamızın keyfi ile saatin geç olduğunu ancak telefona bakınca anladık. Aklıma gelen kumral ile olduğum yerden kalkıp "kuzen artık yatalım mı geç olmuş" diyerek odaya koştum. Geldiğimde çoktan uyumuş bir Edanur beklemiyordum bir süre onu izleyip fısıldayarak "teşekkür ederim hayatıma girdiğin için iyi geceler benim güzel karım" söyleyip öptüm ve onu ilk kez kollarımın arasına alıp uykuya daldım.

...

Uyandığımda Edanur hala uyuyordu gelen bildirim sesi ile telefona baktım.

KİMDEN: HANZADE

Hala uyuyor musun bedenin nasıl iyi mi gelip rahatlatabilirim istersen nefesini çıplak bedenini özellikle de erkekliğini baya bi özledim

KİME : MEHMET

Buna lüzum yok karım beni yeterince tatmin etti sana teşekkür borçluyum çünkü harika bir gün ve gece geçirdim. Benden ve karımdan uzak dur derdin ne, ne istiyorsun bilmiyorum ama bizi rahatsız etme sonucuna kendin katlanırsın adi

Mesajı attıktan sonra hazırlanıp hastaneye gittim ve test yaptırdım tam da düşündüğüm gibi kahvenin içinde ilaç vardı ve bu raporlar ile yapanı bulup hesabını kesecektim. Gözüm dönmüş vaziyette arabayı şirkete doğru sürdüm.

....

Şirkete ulaşıp direk kamera odasına gittim ve odama kimin kahve getirdiğine kadar inceledim ki sekreterden habersiz bir çalışan gizlice ilacı eklemişti. Sekreterimi çağırıp olanı izlettim ve sorumlu kişiyi çağırmasını istedim. Gelen kişi ilk başta inkar etse de para karşılığı yaptığını itiraf etti.

Artık birşeyden emindim Hanzade bir amaç için burada ve planları vardı tedbir almalıydım. En önemlisi ise kumralı Hanzade şırfıntısından uzak tutmalıydım. Daha bana tam güvenmediğinden emindim ama olanları ona anlatırsam güvenirdi. Bunu kumrala yapacağım sürprizden sonra söylemeye karar vermiştim.

....

NOT: BÖLÜMÜ BEĞENDİYSENİZ EĞER YORUM VE OYLARINIZA KULLANIRSANIZ SEVİNİRİM.

İYİ OKUMALAR...

 

 

Loading...
0%