Yeni Üyelik
32.
Bölüm

31. Bölüm

@2dreamreal

MEHMET'TEN

Son 3 haftadır yaşadıklarım film gibiydi, en önemli detay ise, karım inanılmaz biriydi. Ben ilk gördüğümde saf, herşeyden bir haber, uçarı bir kız olarak görmüştüm ki gece kulübüne gelen kızların % 60 öyleydi gözümde şimdi geçmişi düşününce kendime gülüyordum. Karıma daha çok bağlanıyorum ilk başlarda önemsemedim ama kendi kendime kalbimde bulunan güvensizlik duvarlarını yıkmaya başlamış farkında olmadan. Bunu garipsemiş olsam da alışmıştım. Haber vermediğinde ise mutlaka anlatırdı safım, içinde yalan yoktu kiiii bir şey saklayamazdı. Hala yanına erkek sinek gelse kıskanıyordum. O bana aitti. Benim karımdı. Benim çocuğumun annesi olan kadındı. Kimse ona dokunamazdı göz ucuyla bile bakmasını istemiyordum. Her hareketini izliyordum ki izlemesem de kendisi anlatıyordu. Doktorunu seçerken özellikle kadın seçmiştim onun da kıskanma olasılığını düşünerekten evli bir bayan seçmiştim. Düşüncelere daldığım yatağımdan güzelimin sesi ile kendime geldim.

"Günaydın aşkım. Günaydın bebeğim." Diyerek dudaklarıma öpücük kondurdu.

"Günaydın sevgilim " diye söyledim ve bende dudaklarına onunkinin aksine uzun bir öpücük kondurdum.

"Ne zaman uyandın ki sen"

"HIMMM bi yarım saat oluyor bebeğim ve seni izliyordum aşkım"

"Bizi neden uyandırmadın ki özür dilerim."

Bu halleri beni mahvediyordu kendime hakim olamayarak kahkaha attım.

"Olsun aşkım çok güzel uyuyordun bende kıyamadım"

"Hadi kalk hazırlanalım da kahvaltı yapalım. Çünkü bizzzz çoooooook acıktık" dedi.

"Olur ama birlikte duş alacağız" dediğimde utansa da "Off tamam hadi." Diye trip atıp yataktan kalktı.

Son 1 haftadır kendi evimize kalıyorduk ve bu akşam herkes bizde toplanacaktı. Karımın beni yönlendirmesi ile banyoya gittik.

...

Kahvaltıdan sonra Edanur' a bir haller olmuştu. Deli gibi hazırlık yapıyor evin çalışanlarına kök söktürüyordu. Onun bu hallerine gülümseyerek izlemeye karar verdim. Bana doğru geldiğini gördüğümde kucağımı işaret ettim daha sonra da kollarımı açtım. İtiraz etmeden kucağıma oturdu sonra dudaklarıma bir öpücük kondurdu. Bir elimi yüzüne koyup okşarken bir elimde bebeğimi hissetmek için karnını okşadım. Gülümseyince bende gülümsedim dudaklarını araladığında konuşacağını anladım ama önce davranıp öptüm sonrada göz kırptım.

"Hayırdır sevgilim."

"Artık hazırlansak mı kocacım diğer işleri çalışanlar yapabilir."

"O zaman kucağımdan in de hazırlanalım güzelim" omuz silkti sonra da ;

"Hiç niyetim yok bizi de yukarı taşımalısın "

"Hımm öyle mi yapsak ki sevgilim"

Kafasını aşağı yukarı salladığında onları incitmek istemediğimden yavaşça ayağa kalktım. Ellerini boynuma doladı. Odamıza geldiğimizde güzellik duşa girdi bende hazırlanmaya başladım ama Edanur'un telefonu çalınca dikkatim o yöne kaymıştı.

"Aşkım bakar mısın kimmiş."

Bu kadına hastayım resmen iç sesimi duydu. Sinsice gülümseyip açtım.

"Buyurun Edanur 'un telefonu "

"Merhaba efendim ben şirketin veri yönetim bölümünden Sinan. Şeyyy... şeyy diyecektim. "

"Ne söyleyeceksiniz ben karıma iletirim."

"Ben özür dilerim Burcu hanıma ulaşamadık burada sorun var Edanur hanıma iletirseniz ilgilenebilir mi bize geri dönüş yapmalı"

"Tamam söylerim kolay gelsin size" dedim.

Telefonu kapattım ama içimden telefonu kurcalamak gelmişti. Önce mesajlara girdim hiç bir şey yoktu. Daha sonra sosyal medya hesaplarına girdim. Kendi için önemli olanlar dışında kimse yoktu ama engellenenler listesi doluydu. 'Karımla kesinlikle ortak hesap açıp bunları kapatmalıydım bu nedir böyle yavv' diye kendimce söylenirken kendine has kokusu ile karıcım belime sarıldı.

"Arayan kimmiş aşkım"

"Şirketinden aradılar bir sorun varmış ara istersen " dedim ama aklım hala engellenenler listesine takılı kalmıştı.

...

Edanur önce şirketi ile konuşmuş sonra benden yardım isteyerek sorunu düzeltmiştik. Hazırlanıp aşağıya indiğimiz sırada kapı zili çalmıştı.

"Sanırım geldiler" diye elimden tutarak kapıya yönlendirdi. Kapıyı açtığımızda sanki sözleşmişler gibi herkes biranda kapıda idi.

"Hoş geldiniz" dedik ikimizde aynı anda tabi kuzenlerim durur mu?

"Hoş bulduk da aşkınızı bu kadar belli etmeyin lütfen" gülümseyerek içeri geçtiler diğerleri ile de selamlaşıp büyüklerin ellerinden öptükten sonra içeriye geçtik hep birlikte. Yemek mükemmel geçmişti şuan da kahve içip ufak ufak sohbetler ediliyordu. Saat epey geç olunca önce Tarıklar kalktı sonra dedemler derken bizim ortaklar kalktı. Onların evi yakın olunca biraz daha oturup muhabbet ettik sanki her gün görmüyoruz birbirimizi.

...

Sabah gözlerimi telefon bildirimi ile açtım. Bu benim telefonum değil diye kafamı yastığa gömdüm sonra ani bir beyin fırtınası ile gelen mesaj sesine odaklandım bu instagram mesaj sesiydi.

KİMDEN : SEDAT KURBAN

Selam tanışalım mı?

ORADA MISIN?

Çok güzelsin evli misin?

KİME: EDANUR AYAKLI

Lan sen ne diyorsun orospu çocuğu kimin karısına yazıyorsun sen it oğlu it evli lan görmedin mi profil fotoğrafını

Sinirden deliye dönmüştüm. Benim karıma lan benim karıma yazmıştı. Bana ait olan bedene güzelim dedi. Ben delirmeye devam ederken kumralım odaya girdi. Arkamdan belime sarıldı.

"Günaydın sevgilim."

Boynuma öpücük kondurunca rahatlamıştım. İşte bu bana aitti ve kimse benden alamazdı. Bir şey belli etmeyerek sakine cevapladım.

"Günaydın güzel karım, bebeğim günaydın babacım"

"Kahvaltı hazır aşkım hadi hazırlan gel."

Onlar odadan çıkınca hemen telefonu aldım ve yazışmaları sildim.

"Aşkım sosyal medya hesaplarında ikimizin isimleri mi olsa ortak hesap gibi düşün ne dersin."

"Hımmm olabilir aşkım al sen yapsana beni uğraştırma"

Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim. Bu kadına güvenmeyip de ne yapacağım ki. Hemen telefonu aldım ilk önce onun tüm hesaplarını sonra da onun güveni kırılmasın ve şüphe çekmemek için kendi hesapların hepsine EDANUR&MEHMET AYAKLI ve MEHMET&EDANUR AYAKLI olarak değiştirdim. 'Şimdi yazın da göreyim' diyen iç sesime 'sen sussana yazmasın diye yaptık' diyerek sırıttım. Kahvaltıdan sonra karım ve daha doğmamış bebeğim beni uğurladılar ahh keşke onlar da gelseydi ama dün çok yoruldu ve benim minik afacanım daha fazla yorulmasın diye evde dinlenmesi için ortak bir karar aldık. Aracıma biner binmez telefonumu çıkardım ve bizim adamlardan birini aradım.

"Alo"

"Alo buyurun Mehmet bey size nasıl yardımcı olabiliriz"

"SEDAT KURBAN diye biri karıma sosyal medyadan sarkıntılık yaptı bulun onu ben birazdan profil atacağım size "

"Peki efendim araştırıyoruz"

Araştırın bakalım kimmiş bu it öğrenelim hesabını keselim. Bugün benim kumralıma bunu yapan yarın başkalarının karısına kızına da yaparlar ki ben ona dersini verdikten sonra tekrarlamasını asla yapamayacaktır.

...

3 gündür aradığım iti sonunda bulmuşlardı. Ben telefonda konuşurken yanımda Volkan ve Tolga 'da vardı ve şuan sırf adamı öldürmeyeyim diye benimle geldiklerine emindim ama bilmedikleri beni durdurmalarına asla izin vermeyeceğim. Depoya girdiğimde hiçbir ses duymadan direk adama yumruk attım.

"SEN KİMSİN LAN KİMSİN DE BENİM KARIMA YAZARSIN GÖT HERİF"

"A ab abi ö özür di dile rimmm"

"DİLEME LAN DİLEME "

Adamın konuşmasına fırsat vermeden sürekli yumruk atıyordum. Baygın halini görünce bizimkiler üzerinden çekmişti. Birkaç saat sonra kendine geldiğinde ilk dediği şey;

"Abi özür dilerim valla bir daha hiç kimseye yapmayacağım gözünü seveyim bırak gideyim."

Sinsice sırıtıp üzerine doğru yürürken Volkan kolumdan tuttu.

"Dostum bırak gitsin adamı öldüreceksin elimizde kalacak"

"Olmaz, daha değil, benim karıma yazdı lan karıma"

"Edanur cevap verdi mi? Hayır. Verir mi peki? Tanıdığım kadarı ile hayır. "

"Lütfen dostum hadi bırak gidelim hem kumralın seni bekliyor unuttun mu?"

Tebessüm ederek söylediği söz ile Tolga'ya dönüp "gidelim " dedim.

Tolga adamlardan birine dönüp "getirin kağıtları imzalasın " dedi.

Boş anlamayan gözler ile " b bu nedir abi" diyen adama kaydı gözlerim elime sağlık ne güzel parçalamışım ağzını yüzünü bee.

" Şimdi bu kağıdı imzala ve çık git, hayatına bak, bu da sana ders olsun "

"Bu nedir ki?"

"Bu kağıt Mehmet'i şikayet edemeyeceğin hatta ailesine veya çevresine dahil yanaşırsan yüklü miktarda ödeyeceğin tazminat ha paran yoksa da hapishanede yatacağına dair imzalayacağın kağıt"

Adam ağzı açık dinledi sonra da imzalamazsam ne olur dedi. Bu sefer Volkan söze girip önce gülümsedi sonrada çekinmeden direk ağzını açıp can alıcı asıl yapmak istediğim kelimeyi söyledi.

"Buradan cenazen çıkar cesedini dahil kimse bulamaz "

Adam son duyduklarından sonra tereddüt dahi etmeden kağıtları imzaladı.

"TOPLAYIN BURAYI" diye bağırıp dostlarım ile oradan uzaklaşıp kumralımın güzel kahve gözlümün yanına doğru ilerledim. Eve geldiğimde epey geç olduğundan sessizce içeriye girdim önce duş aldım sonra ise karımın kollarına kendimi bırakıp uykuya daldım.

...

"Aşkım... sevgilim... kahvem... hadi kalk... uyan artık sevgilim."

Kumralın sesini ve her cümlesinden sonraki ufak öpücükleri hissediyordum ama gözlerimi açmak istemiyordum. O kadar güzel bir duyguydu ki hiç bitmesin istedim.

"Günaydın güzelim." Gülümsedim "hayırdır sabah sabah ne bu aşk "

"Aşk her zaman kocacım, günaydın…. hadi kahvaltı hazır işe geç kalacağız"

"Tamam sevgilim hemen hazırlanıp geliyorum. Bu arada sana da günaydın ufaklık"

Karım odadan çıkarken bende dün gece duş aldığım için gerek duymadan üzerimi giydim hazırlanıp aşağıya indim. Muhteşem görünen kahvaltıya oturdum.

"Aşkım ben bugün alışverişe gideceğim. Gelmek ister misin?"

"Ne zaman. İşlerim biterse olabilir."

Tek gitmesini asla istemiyordum göz alıcı bir kadındı ve etrafında çakal çoktu.

"Öğleden sonra muhtemelen, sabahtan işlerim var."

"Hımmm eğer işim biterse gelirim bitmezse de sonradan gelirim olur mu sevgilim."

Neşe ile gülümseyince içimdeki volkan yükselişe geçti biranda bu kadın bu kadar güzel miydi yoksa sadece bana mı öyle geliyordu.

"Olur sevgilim seni çooooookkkkkk seviyorum." Diyerek yanıma geldi ve dudaklarıma buse kondurdu.

....

Sabahtan beri girdiğim toplantılar sonunda bitmişti ve ben öğlenden beri alışveriş merkezinde olan karıma gelmiştim. Ama o da neydi karımın yanında bir adam var ve güzellik ona gülümsüyordu. Sinir tepeme doğru yol alırken yanlarına yaklaştıkça konuşmaları duymaya başladım.

"EEE uzun zamandır yoksun sorun yoktur inşallah."

"Yok sadece ara verdim, malum bebek yüzünden aslında söylemiştim ama sizlere söylemediler demek ki."

"Bizim gibi başka aktivitelere katıl bebek için de iyi eşin de gelir hem"

Adımlarımı hızlandırıp karımın arkasından ansızın sarıldım. Geldiğimi anlamış olacak ki ses çıkarmadı bana doğru hafif döndü ve gülümsedi.

"Hoş geldin aşkım"

"Hoş buldum bu arkadaş kim"

"Bu Kenan spor salonundan arkadaşım. Burada karşılaştık sohbet ediyorduk."

"Merhaba ben Kenan sizde şu muhteşem koca olmalısınız."

"Merhaba ben Mehmet ama muhteşem koca ne alaka" anlamayarak Edanur baktım.

"Şöyle ki Edanur sizden bahsederken gözleri parlıyor hep gülümsüyor aslında kıskanıyorum sizi"

"HAH"

"Kimi niye kıskanıyorsun bakalım sen"

Arkadan gelen ses ile hepimiz o yöne döndük hafif kısa boylu hamile olan esmer bir bayan bize doğru gülümsüyordu ki Edanur görmesi ile ona döndü.

"AAAA Tatlım naber ya özlettin kendini bende diyorum kimi kıskanıyor bu beyefendi " diye sitemli sesi ile söylendi.

"Merhaba ben Meryem bu adamın karısıyım"

"Merhaba bende kumralın ay pardon Edanur eşiyim."

Herkes gülümsemişti. Daha sonra hep birlikte yemek yedik. İçimdeki anlamsız kıskançlığa küfürler saydırmayı da ihmal etmiyordum. Durduk yere karımın günahına girecektim az kalsın off bu kıskanç damarım bir çözüm olsa keşke ama yok yıllardır böyle ve değişmedi ama biraz olsun karım sayesinde durgunlaştı o bunu bilmese de ben biliyorum. Yemekten sonra biraz daha alışveriş yapıp eve geçtik. Ben bugünkü kıskançlığımı ağzımdan kaçırdığımdan beri ikimizde gülüyorduk. 'Ne olur bu güzel günler bitmesin daha da güzel olsun.'

...

NOT: BÖLÜMÜ BEĞENDİYSENİZ EĞER YORUM VE OYLARINIZA KULLANIRSANIZ SEVİNİRİM.

İYİ OKUMALAR....

 

Loading...
0%