Yeni Üyelik
45.
Bölüm

44. BÖLÜM(FİNAL)

@2dreamreal

 

6 HAFTA SONRA ;

EDANUR'DAN;

"Sevgilim nasılsın"

"İyiyim güzelim sen nasılsın. Prenses nasıl"

"Bilmem ki en son evde resim yapıyordu. İşlerim vardı o yüzden dışarıya çıkmıştım." Diye belirttim.

"Hımm ne işi bu?"

"HIMMM sürpriz. Neyse akşam eve erken gelebilir misin aşkım?"

"Tabi ki sen iste yeter güzelim. Seni seviyorum"

"Seni seviyorum görüşürüz"

Yıllar geçmiş olsa da ben bu adama daha çok aşık oluyorum. O kadar heyecanlıyım ki hem prensesimin hem de kocamın hazırladığım sürprize verecekleri tepkiyi çok merak ediyorum. Geldiğim yere önce kafamı kaldırıp baktım sonra da içeriye girip görevlinin önünde durdum.

"Merhaba ufaklık hazır mı?"

"Evet efendim buyurun istediğiniz diğer malzemeleri de koydum" dedi çalışan.

"Teşekkürler " diyerek oradan ayrıldım.

Elimdeki sevimli ufaklık ile yuvama onun da yeni yuvasına gidiyoruz. Her zaman olduğu gibi yine aklıma geçmiş geldi. Asla evlenmem diyen ben evlendim üstelik hiç tanımadığım bir kez gördüğüm adam ile sanırım buna kader deniliyor. Denizli'de sadece ailem ve işim önemliyken şimdi hayatımda yeni insanlar yeni yollar en önemlisi de kendi minik ailem vardı. Şimdi ise bir sürpriz ile aileme yeni bir birey katılıyordu. Uzun süredir istediğimiz ve sonunda kavuştuğumuz bir birey. Bu sefer ilk öğrenmesini istediğim kişiler küçük ailemin olmasıydı. Evimi görünce daha hızlı sürmeye başladım çünkü akşam için hazırlık yapmalıydım. Arabadan inip arka kapıyı açtığımda tonton Firuzan çoktan kapıya çıkmıştı.

"Rüya nerede" dedim sürpriz bozulmasın diye.

"O arka tarafta dadısı ile oyun oynuyor"

"Tamam. Bak tontonum bunu bir süre saklamalısın ben isteyince yemekte getirirsin okey" dedim.

"Peki efendim. Bu çok tatlı, çok minik bir şey"

"Öyle daha 2 aylık ufaklığımız" dedim gülümseyerek.

"Hadi içeri girelim de hazırlıkları tamamlayalım Mehmet neredeyse gelir"

Birlikte içeri girdik. Önce mutfakta yapılan yemeklere baktım çünkü çıkmadan önce hepimizin en sevdiği yemeklerden yapılmasını emretmiştim. Sonra içeriye masaya baktım ki orada da herşey iyiydi. Odama çıkıp duş aldım çıktığımda yatağımda uyuyakalan kızımla karşılaşmayı ummamıştım. Tebessüm ederek ilk önce onun üzerini örttüm. Sırf bir çocuk yapmak için evlendiğim adama deli gibi aşık olup onun canından can parçam olması benim bu dünyadaki en büyük hediyem diye düşünüyordum.

"Benden habersiz bu manzarayı izlemek haksızlık değil mi?" diyerek kollarına hapseden ve boynuma ufak ufak öpücükler konduran kocam ile düşüncelerimden uzaklaştım.

"Erken gelmişsin?" dedim dudaklarına öpücük kondurarak.

"Sen erken gel sürprizim var dedin, bende işim bitince direk eve geldim"

"Güzel annem, güzel babam "diye sarılan kızım ile ailem tamamlanmıştı bile.

"Güzel annem seni bekliyordum" dedikten sonra durak büzerek "ama uyuyakalmışım" dedi minik prensesim.

"Fark-ettim bir-taneciğim. Şimdi sen küçük hanım aşağıya iniyorsun. Sen beyefendi duşa giriyorsun ve ben de üzerimi giyiniyorum. Nasıl fikir " dedim gülümseyerek.

İkisi aynı anda "emredersiniz komutanım" diye söyleyince hep birlikte güldük.

...

Hazırlanıp aşağıya indiğimde öncelikle mutfağa girdim.

"Herşey hazır mı?"

"Hazır sayılır efendim yemekler servis tabaklarına konulup getirilecek "

"Tamam hazırlayın ve geri kalanını bana bırakabilirsiniz" diye komut verdiğim sırada arkadan belime sarılan kollar ile bende sırtımı yasladım.

"Bu mükemmel sofra kim için sevgilim?" dediğinde gülümsedim.

"Bizim için başkası yok. Sürpriz için yalnız olalım istedim."

"Hımm yani sen, ben ve kızımız için fazla değil mi?"

"Olsun özel bir-gün için özel bir masa "dedim.

"BABACIM TUT BENİ" diye merdiven demirinden kayarak inen güzellik ile gülümsedim.

"Vay annecim en sevdiğim yemekleri yaptırmışsın" dedi benim minik prensesim.

"Evet güzelim en sevdiklerin, sevdiklerimiz" dedim.

Gördükleri ile mutluluktan nefesleri kesilen ikiliye gülümseyerek konuştum.

"Hadi oturalım artık ama önce sürpriz açıklayayım mı?" dedim.

"Evet " dedi ikisi aynı anda.

"FURİZAN GETİREBİLİRSİN "diye seslendim.

Ellerinin arasında ufacık kutu ile masaya doğru gülümseyerek geldi. Ellindeki kutuyu bana uzattı. Aldığım kutuyu Rüya'yı uzattım. Bu uzun zaman sonra ona biraz olsun özgüven geliştirmek için aldığım bir hediyeydi. O olaydan sonra kendini tamamen kapatmış sadece Utku ile konuşup onunla oynuyordu. Bir hayvan sorumluluğu belki özgüvenin geri yerine getirebilirdi. Doktorun önerisine uymaktan başka çarem kalmamıştı.

"Aç bakalım beğenecek misiniz?"

Gözlerindeki heyecanı görünce en doğru kararı verdiğimi anlamış oldum. Babasının yardımı ile açılan kutudan çıkan sevimli şey ile çığlık atan kızım ile uzun süredir söylenip de bir türlü ikna edememiş olan kocam gülümsemiş ve bana bakmıştı.

"SEN BİR TANESİN GÜZEL ANNEM" diye boynuma atlamıştı.

"Beğendiniz mi? Bir de daha ismi yok sen bulmalısın" dedim.

"Beğenmez miyiz sevgili eşim "dedi ve dudaklarıma buse kondurdu.

"Aşkım çocuk "dediğimde omuzlarını silkti.

"Hadi oturalım yemeğimize başlayalım" dedim.

Rüya sevimli ufaklığı kucağına almıştı. Yemekleri servis yapıp yerime oturdum. Keyifli ve eğlenceli yemeğimizin sonuna doğru Rüya köpeğe isim bulmuş olacak ki "BULDUM" diye sevinç ile bağırdı.

"Ne buldun babacım" dedi Mehmet.

"Köpeciğin adı Karbeyaz olsun" dedi.

"Olur annecim çok güzel isim artık kardeşinin ismini de sen bulursun" dediğimde ilk başta ikisi de farkına varmamış gibi "olur" dedi.

İlk farkına varan Mehmet olmuştu. Bana baktığında gülümsedim. Daha sonra Rüya da farkına varmış gibi kocaman olmuş gözleri ile bana baktı. Onları daha fazla bu durumda bırakmamak için ikisine de gülümseyip elimi karnıma koydum.

"HAMİLEYİM" diye söyledim ve bir süre bekleyip devam ettim "ailemize bir değil iki yeni üye katıldı" dedim.

...

DEVAMI MEHMET'TEN;

Rüya'nın açtığı kutudan çıkan ile içim kıpır kıpır oldu. 1 yıldır güzelime dil döküyordum ama bir türlü ikna edememiştim. Kızım isim bulduğu sırada Edanur söylediği "Olur annecim çok güzel isim artık kardeşinin ismini de sen bulursun" dediğinde ilk başta anlamasam da sonradan farkına vardığım gerçek ile karıma baktım. Gülen gözleri ile bana baktı.

"HAMİLEYİM" dedi.

Söylediğini algıladığımda mutluluk ile yerimden kalkıp güzelimin kokusunu çekerek sarıldım. Sonrada etrafımızda birlikte döndük. İnanmakta güçlük çeksem de tekrardan baba olma düşüncesi beni çok mutlu etmişti. Ailemi daha çok korumam gerekliydi artık. Son olaydan sonra kızımın hali biraz olsun doktorlar sayesinde düzelmişti ama hala korkuyor ve kimseyle etkileşim içinde olmuyordu. Ben ise kendimi suçluyordum. Bu saatten sonra daha çok çalışıp güçlü olmam gerekliydi. Karım için, kızım için ve doğacak çocuğum için.

"Babacım bırak annemi kardeşime bir şey olacak" diyen kızım ile dünyaya dönmüştüm.

"Olmaz kızım. İzin vermem merak etme" dedim sonra onu kucaklayıp döndürdüm.

Yemekten sonra kızımla birlikte köpeğimizin kulübesini yerleştirdik ve gerekli malzemelerini yanına koyup Karbeyaz'ı hazırlanan odaya bıraktık. Güzel karım onun için aşağı katta bir oda düzenlemişti. Rüya'yı onunla odada bıraktıktan sonra salona geçtim.

"Ne zaman öğrendin bebeğim ve kaç aylık" dedim.

"Bugün sabah hastaneye gittim ve 2 haftalıkmış. Sonra da Karbeyaz'ı aldım." dedi ve bir süre yüzüme bakıp devam etti. "Bana kızdın mı? Yani ilk seninle ve kızımla paylaşmak istedim diye" dedi ve üzgün bir yüz ifadesi yaptı.

"Olur mu hiç öyle şey güzelim aksine çok mutlu oldum. Bu bizim küçük ailemize özel ilk bizimle paylaşmak göğüs kabartıcı. Yarın da ailelerimize haber veririz olur mu bu gece üçümüze özel olsun." Dedim ve doyasıya öptüm.

...

Edanur kızımızı uyutmak için gidince bende odada ona güzel, hoş bir ortam hazırlamak istediğim için hemen odaya çıkıp düzenlemeye başlamıştım. Herşey hazır olduğunda odaya giren güzellik ile gülümsedim.

"Bunlar nedir aşkım" dedi şaşkınlığı yüzünden okunuyordu.

"Hımm verdiğin hediye için teşekkür etme yöntemim sanırım" dedim.

"Peki ne izleyeceğiz "dediğinde kollarımı açarak gelmesini bekledim ve devam ettim "o da hazır güzelim tam zevkine uygun bir film" dedim.

Film oynat düğmesine bastım ve yatağımıza uzanıp yanımı gösterip pat patladım. Karımın gelip göğsüme yatması ile saçlarından öptüm ve üzerimizi örttüm. Edanur'un tavanda yatarak televizyon izlemesi dinlenmesine yardımcı olduğu için en güzel hediye diye düşündüm tabi yanımızda patlamış mısır, cipsler ve kola ile. Son sağlıksız besinleri olacağı için karışmamaya karar vermiştim.

"Beğendin mi?" diye sordum.

"Evet hem de çok beğendim. Güzel düşünmüşsün" dedi ve dudaklarıma öpücük kondurdu.

O film izlerken ben karımı izliyordum. İyi ki yıllar önce dedem ısrar etmiş ve o iş gezisine ben gitmiştim. O barda kahvenin en güzel tonu olan o gözlere çekilmeseydim şuan bu konumda olmazdık. Zorluklara göğüs germeyi, insanlara güvenmeyi, aşkın ve sevginin en güzel yönünü öğretmişti bana. En önemlisi de korktuğum yıllarca sakladığım ama onu bile güvenmesiyle atlattığım hastalığımdan kurtulmuştum. Beni yepyeni bir insana, en önemlisi de yepyeni bir hayata kavuşturmuştu.

"Teşekkür ederim" dedim. Bana anlamsız gözlerle bakıp "ne için" dedi.

"Beni ben yaptığın için güzelim" dedim ve dudaklarımızı tutku ile birleştirdim.

...

SON DEVAM İSE YAZARDAN;

Genç çift gece geç uyuduklarından dolayı uyanamamıştı. Küçük kızları gözlerini açar açmaz anne ve babasının odasına koşarak girmişti.

"GÜNAYDIN, SABAH OLDU, UYANIN. UYAN GÜZEL ANNEM, UYAN GÜZEL BABAM VE GÜZEL KARDEŞİM" diyerek yatakta zıplıyordu. Uyanan çift gözlerini açıp kızlarını görünce göz göze geldiler ve biranda yatağa çekip gıdıklamaya başladılar.

"Annecim büyüklere ben söylesem olur mu?" dedi sevimliliğin en güzel haliyle.

"Olur güzellik" dedi annesi.

"YUPPİİİİ. Herkese ben söyleyeceğim. Şimdi ilk anneannemlere sonra babaannelere haber vermem gerekli ama sende yanımda ol kardeşim duysun bizi" dedi heyecanla ve daha sonra aramaya başladı.

...

Evde bütün aile kahvaltı yaparken çalan telefon ile sese döndü yaşlı kadın.

"Anneanne teyzem arıyor" dedi küçük hanım.

"Ver bakayım sabah sabah aramak niye ki. Yoksa birine bir şey mi oldu?"

"Anne açsan öğreneceğiz hadi hoparlöre ver sesi" dedi genç kadın.

"Alo anneannecim nasılsınız" dedi Rüya neşeyle.

"İyiyiz kuzucum sen nasılsın. Herkes iyi mi?"

"Çok çok çok iyiyim size müjde vermek için ben elçi oldum" dedi bilmiş, bilmiş.

"Peki söyle bakalım küçük cadı" dedi teyzesi.

"Hazır olun."

"Hazarız hadi be kuzen"

"Annem eve bembeyaz köpek yavrusu aldı, bu ilk sürpriz. İkinci ve asıl bomba ise benim kardeşim oluyor."

Kısa bir sessizliğin ardından mutluluk nidaları yükselmeye başladı.

"Neyse siz sevinin sonra annemi arar hasret giderirsiniz bende diğerlerine haber vermem gerekli bay bay" dedi ve telefonu kapattı.

Sıra diğer tarafa gelmişti bunun içinde önce büyükleri sonra da halasını arayacaktı. Telefonu tuşlayıp bekledi.

"Efendim güzel gelinim" diye açtı telefonu yaşlı kadın.

Küçük bir kıkırtıdan sonra arayanın torunu olduğunu anladı "seni küçük prenses seni "diye o da hafiften güldü.

"Babaannecim sana müjdem var."

"Söyle biriciğim neymiş müjden."

"Birincisi annem bembeyaz muhteşem bir köpek yavrusu almış ve çok güzel bir odası var" dedi ve bir süre bekleyip ekledi." İkincisi ise benim kardeşim olacak "dedi.

"Gerçekten mi küçüğümün kardeşi mi olacakmış" dedi yaşlı kadın ama gülümsemesi büyümüştü.

"Evet babanniş, sen dedişkoya da söylersin ben halacığıma müjdeyi vereceğim" dedi.

Telefonu kapatınca rehberden halasını buldu ve arama tuşuna bastı. Bir süre beklemesine rağmen açan olmadı. Biraz kızsa da Utku'yla konuşmak için Peri yengesini aradı. Telefonu açan kadından direk Utku'yu istedi genç kadının merak duygusu kabardığından hoparlörü açtı.

"Efendim Rüya beni istemişsin."

"Evet caniiimmm benim senden önce kardeşim olacak hıh"

"NEEEE anne yaaaa bi siz yapamadınız kardeşimi" diye isyan etti küçük adam.

Zevkle kapatıp halasına tekrardan ulaştı ve ona da müjdeyi verdi. Gün içinde haberi duyan herkes arayıp genç çifti tebrik etmişlerdi.

...

Rüya herkese müjdeyi vermişti. Akşam olduğunda ise tüm sevdikleri ile bir arada oturmuş yemek yiyorlardı.

"Hala inanamıyorum ya küçük hanım sevinç ile herkesi aradı ve müjdeledi."

"Bizden istedi ve kabul ettik. Kızımızı mı kırsaydık yani" dedi genç adam. Karısına aşkla bakmaya devam ederken.

"Bence sosyal medyada canlı yayın yapmadığına dua edelim" dedi genç kadın.

Bunun üzerine herkes kahkaha atmaya başladı. Rüya o kadar mutlu olmuştu ki onu bile yapabilecek duruma gelmişti. Anne ve babası telefonu elinden zor almışlardı. Uzun süredir arkadaşlarının kardeşleri için yaptıklarını yada onları korumaya çalışıp koşulsuz sevgilerini kıskanıyordu. Utku ve onun kardeşi yoktu ve artık o da kavuşmuştu. Başta Utku'ya nispet yapsa da sonradan gönlünü almıştı.

Mutluluk iki genç için geç gelse de ömürlük olmuştu. Yıllar iki genç kalbi bir arada tutmakla yetinmemiş daha da birbirine bağlamıştı. Onlar ve tüm sevdikleri mutlu mesut yaşamaya devam ediyorlardı.

-----SON ----

NOT: Öncelikle hikayemi okuyan özellikle de başından beri beni takip edip destekleyen herkese teşekkür ederim. Bu benim ilk kitabımdı ve hatalarım varsa özür dilerim. Final çok saçma bitti diyenlere kendim de katılıyorum nasıl bağlayıp da final yapacağımı bilemedim ama ileride özel bölüm gibi bir durum söz konusu diye ucunu açık bırakmak istedim.

NOT: BÖLÜMÜ BEĞENDİYSENİZ YORUM VE OYLARINIZI BEKLİYORUM. AYRICA HİKAYEM İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ DE MERAK ETMİYOR DEĞİLİM.

İYİ OKUMALAR....

 

 

 

Loading...
0%