Yeni Üyelik
10.
Bölüm

9. Bölüm

@2dreamreal

EDANUR'DAN

Otel odasında bir başıma otururken içeme bir korku kapladı. Biraz sonra ne olacak diye düşünmeye devam ederken Mehmet içeri girdi gözlerimi kaçırarak selam verdim ve utana sıkına çıkaramadığım gelinliğin fermuarını açmasını rica ettim. Arkama geçip elini belime koyduğunda bir ürperti sardı vücudumu istemsizce kendimi kastım. Fermuarımı açarken parmaklarının tenime değmiş olması içimde birşeylerin akmasını sağladı. Kalbim kan pompalama başladığında kızardığımı anlamıştım.

....

Kaçarak geldiğim banyodan ayna karısında kendimi izlerken elim ayağım titriyordu. Yüzüme su çarpıp kendimi tokatlayarak kendime geldiğimi hissettim daha sonra ilk gece için alınan geceliğimi üzerime geçirdim ve saçlarımı düzelttim. Derin bir nefes alıp banyo kapısından içeri girdim. Mehmet beni görünce yatakta doğruldu sessizce yatağın içine girdim ve tebessüm ettim. Korktuğumu anlamış olacak ki beni teselli ediyordu.

Kendimden emin olduğumu göstermek için ensesinden tutup üzerime doğru gelmesini sağladım. Şuanda sadece gözlerini gördüğümde dünyam durmuştu. "Emin misin?" sorusu beynimde yankılandı tebessüm ederek gülümsediğimde yavaşça boynuma doğru eğildi ve ıslaklıkla içim ürperdi. Küçük öpücükler kondurarak kasıklarıma kadar geldi dilini kadınlığımla buluşunca verdiği haz ile artık daha fazlasını istemeye başladım . İçimden biran önce bir bütün olalım diye geçirdiğim sırada vajinamın üstünde bir sertlik hissettim biraz gel git yaptıktan sonra içine girdi. Girmesi ile beynimde şimşekler çaktı acıdan ölmek dedikleri buydu sanırım canım o kadar çok yanmıştı ki gözümden yaş gelmeye başladı. "Ahhh" diye acı ile inleyince Mehmet duraksadı. "iyi misin durabiliriz" dediğinde "iyiyim dayanabilirim" dedikten sonra kafamı boyun girintisine doğru soktum. 10 dakika kadar devam eden gelgitlerden sonra içimde ilk önce kasılma daha sonra da sıcaklık hissettim.

30 yıllık yaşamım boyunca yapmadığım sadece kocam için kendimi sakladığım seksin ne olduğunu az çok da olsa nasıl olduğunu artık öğrenmiştim. Üzerimden indiğinde kısa süre sonra Mehmet uykuya daldı. Karnımdaki ağrı bir türlü geçmiyordu cenin pozisyonuna gelip karnımı kasarak uymaya çalıştım. Bir süre sonra da uykuya dalmışım.

....

Gözlerimi açtığımda Mehmet yanımda yoktu ve karnım hala ağrıyordu. İnternette daha önce araştırmıştım ilkinde biraz olsun karın ağrısı olacaktı çünkü vücudunda farklılıklar oluşacaktı. Acı içinde kıvranırken Mehmet banyodan çıktı.

Beni kıvranırken görünce " günaydın iyi misin" diye sordu.

"Günaydın iyiyim sadece karnım ağrıyor biraz" utanarak banyoya yöneldim ama arkamdan gülümsediğini hissedebilmiştim.

Banyodaki işlerimi halledip üzerimi giydikten sonra Mehmet ile kahvaltıya indik. Gün boyunca birlikte vakit geçirdik. Bazen ona bakarken dalıp gittiğim olmuştu. Gülmesi beni bambaşka diyarlara götürüyordu. Sanırım anlaşmalı olan kocama sözleşme ihlali de olsa aşık oluyordum.

....

Bugün akşam eve gelmiştik ama herkes çoktan uyuduğundan dolayı bizde sessizce odamıza geçtik.

"Sanırım herkes uyumuş" dedi Mehmet.

"Sanırım " dedim bende.

Odaya geldiğimizde valizleri öylece bırakıp direk yatağa girmiştik. Arkamı dönerek uyumaya çalışırken Mehmet arkadan belime sarıldı. Bunu bilerek mi yoksa bilinçsizce mi yaptı bilmiyorum ama güvenli kollarda uykuya dalmıştım. Sabah erken kalkmaya alışık olduğumdan saat 7 de uyandım. Mehmet hala uyuyordu sessizce banyoya gidip duş aldım. Üzerimi değiştirip sabah rutinlerimi yaptığım esnada kapı sesi ile irkildim bu sırada Mehmet de uyandı.

"Günaydın efendim " dedi çalışan kız.

"Günaydın Yasemin gel" dediğinde şaşırmıştım.

Sonra bana dönerek "bu Yasemin bizim özel yardımcımız odaya ondan başka çalışan giremez" dedi net bir ses tonuyla.

Biraz şaşırmış olsam da "peki tanıştığıma memnun oldum" dediğim sırada "sen neden geldin sabahın küründe ""kahvaltı hazır büyük bey sizi de kahvaltı da görmek istiyor " dedi ve gitti. Mehmet kendine gelip hazırlanması bitince bana doğru döndü.

"Bugün ne yapacaksın" dedi.

Gülümseyerek "sanırım eve ve şu bahsettiğin kurallara göz atarım alışmam gerekli sonuçta" diyebildim.

"Hadi kahvaltıya bu arada kahvaltıda da Yasemin bizimle ilgilenecek sadece seninle ve benimle anladın mı?" kafamla onayladığımda yemek salonuna doğru ilerledik.

...

Masaya geldiğimdeki manzara tanışmak için geldiğimdeki manzaradan farksızdı neredeyse tüm masa dolmuştu ve sanırım hepsi de bu evde yaşıyordu. Toplu bir şekilde "günaydın" denildikten sonra masada birçok şey olmasına rağmen Yasemin elinde 2 tabakla yanımıza geldi ve önümüze bıraktı. Tabi ben yumurtayı görünce midem bulandı ve sadece çay içip diğerlerini gözlemlemeye başladım.

Mehmet'in dediği gibi herkesin yardımcısı ayrı idi ve cellat gibi başında bekliyorlardı. Bu durum oldukça sinir bozucu olsa da herkes düzene alıştığı için ses çıkmıyordu sanırım. Sessizce kahvaltıyı yaptık. Mehmet'i uğurladıktan sonra odaya dönerken yeni yeni alıştığım Yasemin karşıma dikildi.

"Hanımım büyük hanım sizi salonda bekliyor ayrıca İnci hanımım da " dedi.

"Peki gidelim o zaman" dedim.

Salona girdiğim zaman evin bütün bayanları koltuklara oturuş bana döndüler. İnci annem bana gülümseyerek "gel kızım otur" dedi yanını işaret ederek. Geçip oturduğumda Yasemin uzakta dikelmeye başlamıştı. Evi yönetenin yengesi olduğunu daha önceden söylediği için konuşmaya başladığında sessizce dinlemeye karar verdim.

"Tatlım Mehmet bahsetmiştir belki ama ben tekrar söyleyeyim bu yalının belli başlı kuralları var sözümü kesmeden dinlersen bir çırpıda sana söyleyebilir." Dediğinde yüzümdeki tebessümü bozmadan "Peki efendim " dedim.

"Şimdi Yasemin ile tanışmışsındır senin ve Mehmet'in her türlü ihtiyacınızı o halledecek, bu evde bizler mutfağa girmeyiz ,su dahi istesen yardımcına söyleyeceksin. Saygı bizde en önemli meziyettir. Her Cuma tüm aile yemekte toplanır yani evin dışında bulunan aile üyeleri de dahil bazen kararlar alınırsa o masada açıklar ki herkes aynı anda duysun diye. ..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

..........................................."upuzun bir konuşmanın ardından iznimi isteyip odama çıktım.

Kardeşimi aradım ve işin durumunu sordum. İlgilenmem gereken durumlarla ilgilendim.

...

Saat neredeyse 6 ya gelirken Mehmet arayıp eve geldiğini ve dışarı çıkmak için hazırlanmamı söylediğinde dediği gibi yaptım. Önce duş aldım saçımı kuruttum ve şık ama sade açık mavili bir elbise giydim. Tam hazır olduğumda Mehmet kapıdan girdi.

"Hazırsan çıkalım mı?"

"Peki"

Arabaya bindiğimizde bütün gün ne yaptığımı yengesinin söylediklerini en ince detayına kadar anlattım. Bazen şaşkın bazen de dalgın beni dinledi. Biz konuşmaya devam ederken şoför bir restoranın önünde durdu. "Geldik inelim artık " dedi.

İçeri girdiğimizde Mehmet'in daha önceden tanıştığımız arkadaşları ve eşleri vardı.

...

Yemek yenildi, sohbetler edildiği sırada masanın yanına elinde evrak çantalı birisi belirdi.

Hepsi " hoş geldin " dedi.

Mehmet bana dönüp "bu Ömer bey bizim şirketin avukatı" duraksadı elini uzatıp belgeleri eline aldı ve bana uzatarak " bu belgeleri imzalaman gerekiyor" dedi.

"Bunlar ne? Neden imzalamam gerekli ki!" dedim.

Adının Ömer olduğunu yeni öğrendiğim avukat bana doğru döndü ve "bunlar Mehmet beyin hisselerinin yarısı yani şirketteki % 30 luk pay artık size ait hesap numaralarınız bana ve gerekli kişilere olan vekaletleriniz için gerekli olan imzalar " adam susmak bilmiyordu sözünü keserek "ben kabul edemem bu çok fazla Mehmet bunu özel olarak konuşmalıyız " dedim ama Mehmet zorla imzalattı.

Hayırlı olsun artık Dostlar yazılımın %30 hissesine sahip bir zengin olmuştum....

...

NOT: BÖLÜMÜ BEĞENDİYSENİZ EĞER YORUM VE OYLARINIZA KULLANIRSANIZ SEVİNİRİM.

İYİ OKUMALAR...

 

 

Loading...
0%