Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@4yp3ri

Gözlerimi açmamak için oldukça çırpındım. Her tarafım ağrıyordu. Usulca gözlerimi açtığımda kırık bir yatağın ortasında yattığımı fark ettim.

 

Ne oluyordu ve ben neredeydim. Etrafa biraz bakınca kendi evimde olduğumu fark ettim. Hafızamı da yoklayınca dün gece aklıma geldi.

 

Siktir!

 

Aynen siktir anca bu tepkiyi verebilirsin zaten.

 

Ama yani bu nasıl olmuştu. Yani yatak gıcırtısına alışıktım lakin sabah içine çökmüş bir yatakta uyanmak çok başka bir seviyeydi.

 

Yunus banyomdan beline bağladığı bir havluyla çıkınca ona bakmaya başladım. -birazda süzdüm- kaşık çizgisi belli oluyordu.

 

"Nasıl oldu bu?" diye sordum hızlıca. Merhaba bile diyememişti. Onunla yatmam kesinlikle bir saçmalıktı. O benim iş ortağımdı. Bunu basıl yapabilmiştim? Benim gibi bir profesyonel birine hiç yakışmıyordu.

 

Sırıtarak "Sanırım artık yatak fantezimiz var..." Dedi. Sinirle "Bu nasıl fantezi? Bu kesinlikle insan dışı bir şey. Bir şeyleri kırmak yani. Seçilirken bile bir şeyleri kırmak ıh. Ve bizim fantezimiz değil o. Senin."

 

Yunus birkaç saniye sustu. Beni anlamaya çalışıyordu. "Dün gece olan şeyler kesinlikle etik değildi, bunlar hiç yaşanmamış gibi yapalım Yunus "Bey"

 

Yunus sinirle "Dün gece bey deniyordun ama." dedi. Dediği şeye sinirim bozulduğu için aniden sinirle "Git!" diye bağırdım.

 

Yunus pantolonunu üzerine geçirerek evden gitti. O gittiği saniye gözlerimden yaşlar akmaya başladı.

 

Neden böyle davrandığımı bilmiyordum tek bildiğim artık geri dönülemez duygular içersinde olduğumdu.

 

 

🌒

 

Aramızdaki gerginlik dışında her şey eskiye dönmüştü. Yani ben öyle sanıyordum. Bir gün işteyken Fırat'tan bir mesaj geldi

 

Fırat: Gazal çok kötüyüm hızlı bizim eve gelebilir misin?

 

Aldığım mesajla şaşırmıştım. Fırat annesinin hastalığını öğrendiği için yurt dışına çıkmıştı ve bir hafta sonra dönecekti.

 

Burcu ve Fırat'ın evi iş yerine beş dakika uzaklıkta olduğu için koşarak gittim. Kapı aralıktı kapıyı yitirdiğinde Fırat'ın girişte dikildiğini gördüm.

 

İçerden inleme sesleri geliyordu. Fırat'ı hiç böyle görmesemde deli gibi ağlıyordu. Fırat'ın yanında durdum. Bunu tek başına yapmasına izin veremezdim.

 

Elini tutarak yatak odasına doğru adımladık. Birkaç saniye Burcu'nun başka bir adamın altında zevkten inlediğini görünce dayanamayarak "Burcu!" diye bağırdım "Poz ver!" Aniden onu ve bana dönen adamın fotoğrafını çekerek gruba attım.

 

Gazal: Fotoğraf*

 

Gazal: Ceylan bak kuzenine

 

Burcu hızla ayağa kalktı ve Fırat'a doğru adımladı. Tamamen çıplaktı. "Fırat yenin ederim göründüğü gibi değil."

 

"Sadece bir haftadır yoktum." Bunu derken gözlerinden yaşlar akmıştı. Diğer adam hızla giyinmiş arkadan bize bakıyordu.

 

"Kendimi boşlukta hissettim ve- böyle bir şey olmayacak." Fırat'ın ellerini tutarak onu manüple etmesine izin vermeden Fırat'ı geriye doğru çeltim. "Ama oldu." diyerek Fırat'ı da alarak evden çıktım.

 

Burcu bizim şirkette çalışıyordu. Rahatsız olduğunu söyleyerek işten izin almış, eve gelmişti. Fırat ağlarken onun bana yaptığı gibi ona teselli verecektim.

 

Burcu'yu derhal şirketten kovdum. Şirketin önüne geldiğimizde Fırat'a beş dakika beklemesini söylemek arabanın anahtarını verdim içeri girince bağırma sesleri duyulmaya başladım.

 

"Hah! Kuzenimi herkese rezil eden kadında gelmiş!" Ceylan'ın ağlamaktan gözleri şişmişti. Tüm eşyalar yerlerdeydi.

 

Bizimkiler Ceylan'ı sakinleştirmeye çalışıyorlardı. Ceylan çok sakin bir kız olsada sinirlendiğinde çirkef bir cadıya dönüşüyordu.

 

Ceylan'a doğru adımlayarak sakinleştirmek adına ona sarıldım.

 

"Gidecek." dedi. Burcu'dan bahsetmiştim. Onu onaylamak için "Gidecek." dedim. Bağırışları haykırışlara dönüşmüştü. "Bende giderim o zaman."

 

"Onun yaptığı hatadan dolayı sakın kendini cezalandırmaya kalkma Ceylan bizimle kal."

 

Ceylan sakinleşince başını olumsuzca salladı "Yunus bey beni çıktan kovdu." Gözlerimden bir yaş düştü Yunus'a baktım bana bakıyordu. Her zamanki gibi "Gitmem gerek." diyerek çıktı.

 

O gidince etraf sessizleşmişti. "Herkese iki hafta tatil!" dedim ve bizimkilerin yanına gittim. "Mersin'e." hepsi neler olduğunu bildiği için balonla sallayarak aşağı indi.

 

Zamanında ben aldatıldığım için kafamı toparlamak için Fırat ekibi toplayarak Mersin tatili ayarlamıştı. Şimdi sıra bendeydi.

 

Arabayı sürerken hep bizim sevmeyip Fırat'ın sevdiği şarkıları açmıştık. Morali biraz kötü olsada hafif yerine gelmişti.

 

Kerem çalışanımız değil marka yüzümüz olduğundan o gün şirkette değildi. Yasemin'le kalmıştı o yüzden.

 

Geçen sefer kaldığımız otelde kalmıştık. Fırat ve Tayfun'u aynı odaya yerleştirmiştik. Ne olur ne olmaz. Onlar aynı odaya geçtikleri için bizde Ilgın'la aynı odayı tutmuştuk. Hepimizin neşeye ihtiyacı vardı. Ceylan'a yazdım.

 

Gazal: Nereye gideceğiniz belli mi?

 

Ceylan: Yunus bey bana bir iş ayarlamış tur dışında Burcu'da benimle gelecek

 

Gazal: Seni şimdiden özledim.

 

Ceylan: Şirkette rezillik çıkardığım için özür dilerim

 

Ceylan: Bir anda oldu ne olduğunu anlamadım

 

Gazal: Senin yaptığın rezillik değildi.

 

Ceylan: Seni seviyorum

 

Gazal: En kısa sürede görüşelim

 

Valizler odaya taşındıktan sonra Tayfun ve Fırat'ın kaldığı odayı tıklattık. Kapıyı açtıklarında ayarlarsa üzgünce oturan Fırat'ın üstüne atladım. Telefonuna bakıyordu.

 

Gülerek telefonunu kaparak "Hadi telefonunu ondan arındıralım." dedim. Tayfun, Ilgın ve Fırat konuşurken ben ilk Fırat'ın ilk tüm galerisini Burcu'dan arındırdım sonra Instagram hesabında Burcu'ya dair her şeyi silerek profilindeki "B" harfini sildim.

 

Burcu'nun telefonunu silerek engelledim. Her yerden Burcu'yu sildim. Bir tek duvar kağıdı kalmıştı.

 

Kameraya girerek biraz Fırat'ın yanına yaklaştım. Öpücük yaptım ve Fırat habersiz yakalandığı için sadece baktı. Fotoğrafı duvar kağıdı yaptıktan sonra Fırat'a telefonunu teslim ettim.

 

🌒

 

Birlikte otelin bahçesine inerek dans etmeye başladık. O sırada gözlerim birine kaydı. Bu olamazdı. Deniz, Deniz'i ilk gördüğüm yerde bana bakıyordu. Hızla yanına gittim.

 

"Deniz?"

 

"Gazal?"

 

Aynı anda "Burada ne işin var?" diye sorduk. Gülerek başıyla ilk sen dedi "Bu kez arkadaşım aldatıldı. Sen?"

 

Güldü. "Sizde Mersin'e sadece aldatılınca geliyorsunuz. Bir bar açmıştım bir buçuk iki yıl önce İstanbul'da hatırladın mı? Mersin şubesini açacağız. Otelin barı otelden ayrı olacak."

 

"Senin adına sevindim. Görüşmek çok isterim." Dediğimde düşündü "Abimle birlikte fotoğraf müzesine gideceğiz senden bahsedersem bizimle gelmeni o da çok ister."

 

Şüpheli bir şekilde baktım "Benden ne diye bahsedeceksin." Deniz şüpheli bir şekilde baktı "Kız arkadaşım..." diyerek boynumu yaladı.

 

"Yani..."

 

"Yani İstanbul'a gittiğimizde de görüşmeyi sürdürmeyi çok isterim"

 

"Düşünebilirim." dedim.

 

Kulağıma doğru fısıldayarak "Bu geceyi seninle geçirmek isterim." dedi.

 

Ona arkadaşıma destek olmam gerektiğini o yüzden sadece bir kere yapabileceğimizi söyledim. İlk o gitmişti. Ben Ilgına biraz ortadan yok olacağımı söyleyip göz kırptım.

 

Asansörde Hazar'la karşılaştık. Yok ebesinin gözü ama beni bir salın!

 

"Gazal..." Diye mırıldandı. Beni görmemesini yaşamda olmamıştı işte Hazar'a döndüm. Turist taklidi mi yapsam? Saçmalama!

 

Gülümsemeye çalışarak "Burada ne işin var?" diye sordum. Sarı saçlarını üçe vurmuştu. İmaj değişikliği pek olmamış sanki.

 

"Çekimler ili hafta ertelendiği için kardeşimin yanına geldim."

 

"İyi güzel."

 

"Buluşur muyuz?"

 

"İstanbul'da."

 

Şu anda seni hiç takamam Hazar. Hemde hiç. Çekilmezsin tekisin. Özellikle son olanlardan sonra.

 

"Özledim seni. Bana bir şans ver."

 

"Fırat'ın yanında olmak için bu tatile geldim. İstanbul'a dönünce konuşalım."

 

Deniz'in olduğu katta durdum ve indim.

 

🌒

 

Yaklaşık bir saat sonra partiye Fırat'ın yanına döndüm. Biraz dans ettikten sonra iyice kafayı bulduğumuzu düşünerek odaya çıktık. Tayfun ve Ilgın yanımızda değildi.

 

"Sen beni sevmiyorsun. Karakterimi değil, dış görünüşümü! Beni hiç sevemezdin. O yüzden sana ne kadar aşık olursam olayım flörtöz tavrına karşılık vermedim! Daha öncede çirkinim diye bakmayan erkekler güzellerinde kapımda yattı."

 

Bir hışımla Ilgın odadan çıktım.

 

"Umarım bir erkek için değişmemişsindir. Çünkü seni sen olduğun için sevmeyen erkek sen değiştiğinde seni değil yaratmak istediği kızı sever.

 

Ve bir gün kafasında yarattığı kız modeli değişirse şutlayacağı ilk kişi sen olursun.

 

Ve de sanırım az önceki senaryom yaşanmış kİ erkeklerden uzak duruyorsun. Özellikle de sana bunu asla yaşatmayacak Tayfun'dan."

 

"Tayfun benim güzel versiyonumu tandığından peşimde o çocuk demişti ki önemli olan tek şey dış görünüş."

 

"Az önce de dediğin gibi yalnızca bir çocuk dış görünüşün önemli olduğunu söyler adam olan karaktere tutulur.

 

Tayfun sna ilk kardeşinin yanında çocuklaştığını, mutlu etmeye çalıştığını gördüğünde aşık oldu. Diyeceklerim bu kadar. Sen bilirsin.

 

Burcu burnunu çekerek "İstifa edeceğim." dedi.

 

Gazal: Burcu istifa etti

 

Fırat: Tayfun istifa etti

 

🌒

 

 

 

 

 

Deniz'ciler şu anda çok mutlu

 

Selim'ci diye bei şey umarım yoktur

 

Hazar'cılar... Hazar mevzusu kapandı

 

Yunus'çuların gözleri yaşlı

 

Fırat'çılar üzülmesin bonusun son bölümüne sürpriz var!

 

Burcu'cular? Hala Burcu'yu seven var mı?

 

Ceylan'cılar finalde olmayacaklar ama bonus bölümlerim birinde var! Bide kuzenini savunması güzel.

 

Ilgın'cılar bu da finale yok

 

Tayfun'cular... en çok tayfun ve Gırat hak ediyordu mutlu olmayı bir de Ceylan...

 

Kerem'ciler... size diğer bölüm sürprizim var

 

Yasemin'ciler? Yasemin'i doğru düzgün tanımadınız bile...

Loading...
0%