Yeni Üyelik
1.
Bölüm

ALINTI

@_benimhikayelerim

"Neden gittin Didem"

"Anlamadım"

"Neyini anlamıyorsun Didem neden bir ayda olsa gittin benden neden uzaklaştın "

"Yapamadım anladın mı senin bir başkasıyla nişanlanacağını kaldıramadım . Tek yol sana hislerimi söyleyip gitmekti."

" Hiç mi anlamadın sana olan hislerimi "

"Ne o ne demek "

" Sana yıllardır aşığım Didem bunu farketmedin mi ? Öbür kızlara davrandığım gibi mi davrandım sana onlara kardeşim derken sanan Didemim dedim . Her gördüğümde gözünün içine baktım . Bir erkek yaklaşsa kenar da hakkım yoktur diye izlemek zorunda kaldım . Seven sevdiğini anlar derler sen neden anlamadın Didem bu kadar mı hissettiremedim "

Ağlıyordum Poyrazın dediklerina ağlamaktan başka cevap veremiyordum. Yıllardır hasret olduğum adam bana aşık ve bunu yeni anlıyordum.

"Kahretsin ağlama dediklerime ağlama seni ağlatmayı hiç sevmiyorum Didem yapma o güzel gözlerini ağrıtma" dedikleri beni daha çok ağlatıyordu.

"Seni sevdim Poyraz seni çok sevdim hala seviyorum.Ama hiç cesaretim olmadı imkansız gibiydik. Farklıydık ama benim sana aşık olduğum zamanlar sende bana aşık olduğunu hiç düşünmedim."

"Tamam Kıymetlim ağlama bak artık herşey ortada bir daha ayrılık yok" diyem adam şuan gözlerimden öpüyordu . Nasıl sevmezdim ya da nasıl sevmeyi bırakabilirdim ki bu adamı . İyikimdi o benim iyiki sevmişim dediğim kişiydi Poyraz. "

 

 

 

İleriki bölümlerden alıntı kitabı şuan değil bir süre sonra yayınlamaya başlayacağım.

Şimdi ufak bir alıntı paylaşayım dedim bu kitap için ileride görüşürüz.

Loading...
0%