Yeni Üyelik
2.
Bölüm

BİRİNCİ BÖLÜM

@_benimhikayelerim

 

Merhamet,

masum olduğu için her kalbe misafir olmaz...

--------------------------

 

🌸

 

Zeynep'ten

 

Odamda oturmuş kaçmaya hazırlanıyordum. Çektiğim 4 yıl beni şimdi akıllandırmıştı. Daha fazla katlanamazdım. Haketmediğim şeyleri bir kez daha yaşamıcak bu gece evden gidecektim. Kimsenin bulamayacağı bir yere gidip kendim olup toparlanacak geri ortaya çıkacaktım. Gizlediğim bir miktar param vardı çok az süreli yeterdi bana fazlasında gözüm yoktu .

Kurtulmak istiyordum çünkü .

Saat 11:45'ti. 1-2 saat dayanmam lazımdı. Kurtulunca derin bir nefes alacaktım.

Dakikalar geçmek bilmiyordu. Ömer gürültüyle eve girmiş sesimi duyamayınca kaçtım sanmıştı içinde doğmuş gibi neyse ki uyuma numarası yapmıştım . Birşey anlamamıştı. Kapıyı kapatmış çıkmıştı sessiz bir şekilde yataktan kalkıp kapıya doğru gitmiştim ev zaten küçüktü. Her türlü ses duyuluyordu. Ömer kısık sesle telefonla konuşuyordu .

"Gerizekalı kaçtı dedin eve geldim kadın evde uyuyor sen beni mi kandırıyorsun ?" demişti birine kimle konuşuyordu acaba derken tekrar Ömer'in sesini duymuştum.

"Gerizekalı İlayda çocuk mu kandırıyorsun Zeynep ağlamaktan başka birşey bilmiyor sen ne geveliyosun babanı mutlu olduğumuza ikna et yoksa gebertirim seni "

Doğru mu duymuştum İlayda demişti kardeşimi demişti .

Hayır bunu yapmış olamazdı bu kadarı olamazdı . Kapıdan uzaklaştığımda o kadar sessiz adım atıyordum ki Acım bu olmamalıydı. Gözümden akan yaşları farketmemiştim .

Donuklaşmıştım. Yatağa uzandım dakikalarca kendime gelmeyi bekledim Bir kapı sesi duymuştum herzaman ki gibi Ömer gitmişti bana en büyük darbeyi vurmuştu.

Yapan kardeşimdi . Ama ne yapmıştı . Ömerle bir olup ne yapmıştı da bu haldeydim .

Babam evde kaldığım için beni bu hayata hapis etmişti. Benim üzerimden birşeyler dönüyordu benim haberim olmadan bana oyun oynanıyordu. Herkes ise buna kanıyor inanıyordu . Er ya da geç herşey ortaya çıkardı .

Evden çıkmadan elime kağıt kalem aldım ve yazmaya başladım .

 

 

ailem ve eşim demek isterdim ama haketmiyorsunuz. 4 yılım sizin ucuz oyunlarınız yüzünden gitti ve ben o 4 yıl boyunca şiddet gördüm kaç kez tacize uğradım. Özellikle senin yüzünden Baba bir kez olsun bana inansaydın şu an bu halde olmazdım. Anneme diyecek bir lafım bile yok. Kocasına köpek olmuş başka birşeyi yok. Ve sen ilayda kendine dikkat et . Bir adım ensendeyim herşeyi biliyorum. Ve Kocam İlayda ile bir olmak ha size yakışan bir hareket Babacığım çok dikkat et kızın ve damadına her an onlardan çocuk haberi alabilirsin. Senin için ahlak namus çok önemli ya.

Sizden kurtulduğum için çok seviniyordum .

Artık acı yok.

Ve siz bana yaşattığınız herşeyi yaşamadan ölmeyin .

Ben 4 yıl öldüm

Sıra sizde.

 

-------------

Olabildiğince evden uzaklaştım. Kimsenin görmediği bir yere geçtim . Dakikalarca kurtulduğum için ağladım .

Gözyaşlarımı sessizce döküp sokaklarda gezdim. Açık market bulduğumda girip bir iki birşey alıp bir yerde yemiştim.

Her türlü iyi değildim yorgundum nasıl toparlarım bilmiyordum .

Evden kaçmıştım ama işte devamını bende bilmiyordum o kadar canım acıyordu ki kaçıyım yeter demiştim. Elimdeki telefon kapalıydı şarjı yoktu.Köşede bir yerde bir otel bulmalıydım.

İlerlemeye devam ederken karakolun önünden geçiyordum. Şikayet etmeye cesaretim de yoktu kanıtım da yoktu. Ne yapabilirlerdi ki . Tam gideceğim sırada o gözleri gördüm. 4 yıl boyunca gözümün önünden gitmemiş gibiydi . Oda beni hatırlamıştı ya da öyle bakıyordu .

(Gözler herşeyi söyler derler bu söz boşuna söylenmemiş)

 

Yazar'dan

Ömer ortalıklarda geziyordu eve doğru yol almıştı. İçinden Zeynep için küfür ediyordu hiç sevmemişti. Güzelliğini,güçlü duruşunu,istediği hayatı hiç sevmemişti kendine muhtaç olsun demişti bu 4 yılda becerememişti. Zeynep hiç istediği gibi olmamıştı . İlayda ise Ömer'in kendisini sevdiğini düşünüyordu. Zeyneple zorla evlendi diye düşünüyordu. Bu hikayede İlayda hem suçlu hemde kurbandı ama içindeki nefret ve kıskançlık hiç geçmeyecekti ablasına karşı .

Babası Mehmet bey ise yaptığı şey için şimdi pişmanlık duymaya başlamıştı. Kulağına saçma şeyler geliyordu Ömer hakkında Günlerdir içi içini yiyordu. Yeliz hanım ise kızına iyi bir annelik yapamamıştı.

Kendini hiçbir zaman affetmeyecekti.

Ömer eve geldiğinde herzaman ki sessizlikle karşılaştı alışmıştı bu duruma (şerefsiz Ömer ben yazıyorum ama gıcığım sana) Salona geçti derin bir nefes aldı. Gece yarısını geçeli çok olmuştu .

Telefonuna baktığında İlayda'nın mesaj attığını görmüştü. İlayda'yı sevmiyordu İlayda'nın ona muhtaç olmasını seviyordu. Telefonuna tekrar baktığında babası arıyordu. Serhat bey ısrarla arıyordu Ömer ise ısrarla açmıyordu.

Boş durdukça birşeyler olduğunu hissediyordu Ömer .

Zeynep saatlerce kesintisiz uyumazdı. (İçinden geçti Zeynebin pislik Ömer)

Adım adım odaya gidiyordu. Kapıyı açtığında görmeyi beklediği Zeynep yoktu.

Odayı delik deşik etmişti ama Zeynep yoktu. Masadaki mektubu gördü Keşke görmeseydim dedi Başına gelecekten habersiz eline mektubu aldı açtı ve okumaya başladı . Okudukça zehirlendi okudukça dünya başına yıkıldı ilk defa pişmanlık duygusunu yaşamıştı ama iş işten geçti . Bunun olacağını düşünmemişti.

Odadan fırladı aşağı indi telefonuna uzandı Mehmet Bey'e mesaj yazmaya çalışırken kendini yere düşerken bulmuştu.

1-2 gün kimse Ömer'e ulaşamamıştı. Merak eden tek kişi İlayda idi.

Ömer öldürülmüştü.

Ömer ölmüştü.

Ömer Alp Kaya cinayete kurban gitmişti.

Ve henüz öldüğünden kimsenin haberi yoktu.

 

------------------

 

Bu bölümü yazarken küçük bir çocuğun Narinin öldürüldüğünü öğrendim.

Aklımda böyle bir sahne varken çok acı bir durum hemde çok acı kelimelerle tarif edilemez.

Küçük bir çocuktu o .

Okula gitmesi lazımdı. Oyun oynaması lazımdı. Gülmesi lazımdı ama ağladı ve öldürüldü. Melek oldu gitti. Cennette umarım iyidir. Biz burda koruyamadık çünkü.

 

------

 

 

 

Ve Hikayeye adım attık . Uzun soluklu bir zaman ve hikaye bekliyor bizi.

Destekleriniz için şimdiden teşekkürler .

İlk kurgumda beni yanlız bırakmadınız.

 

Şimdiden İyi okumalar 🌷

Bir sonraki bölümde görüşmek üzereee.

🌼

 

 

 

Loading...
0%