Yeni Üyelik
2.
Bölüm

BİRİNCİ BÖLÜM

@_benimhikayelerim

 

Gerçek arkadaşlık, unutulmayacak kadar güzel bir duygudur. İşte tam da bu yüzden sadece ender insanlar ile yaşanacak kadar güzel ve değerlidir.⭐

 

 

 

İyi okumalar 🌸

 

 

 

Sayfamın adı benim hikayelerim olabilir. Kendi kafamda kurduğum hikayeleri yazdığım için benim hikayelerim demek çok mantıklıydı. İsmim Şevval arkadaşıma yazdığım bu kitapta isim değiştirmek istemedim arkadaşımın ismi de Çağla . Bu kitapta anlatacağım şeyler bizim 7 yılda yaşadığımız her şey. Böyle bir şey yapmak aklımda vardı ama dostumun da bana bunu tekrar söylemesi ile bu yazma işi daha erkene geldi. Tanıştığımız zamanlarda ikimiz daha 10'lu yaşların ortasındaydık Ben şu an 21 yaşındayım Çağlam ise 20 yaşında

Dışarıdan bakıldığında çok uzun zaman değilmiş gibi gelebilir ama 7 yılda zamanın çok olur ve bir sürü şey yaparsın günün sonunda çok güzel bir dostluk ortaya çıkar.

İlk tanıştığımız gün lisenin ilk günüydü aslında dostluktan çok arkadaşlıktan çok alışma sürecimiz vardı. Ama yine de arkalı önlü oturduğumuz sıralarda hep beraber sohbet ederdik tanıştığımız başka arkadaşlarımız da vardı ama şu an değiliz arkadaş hatta çok yakın olduğumuz insanlar vardı ikimiz de yediğimiz kazıkların çoğunu beraber yedik onu ileriki bölümlerde anlatacağım.

İlk gördüğüm zamanda hem değişik hissetmiştim hem de hemen bir arkadaş edinmem hoşuma gitmişti. Günler geçti sohbetlerimiz aktı gitti.

Bir ay dedik iki ay dedik üç ay dedik derken yıl bile Günler geçerken samimiyetimiz gittikçe artıyordu.

Nerden bilebilirdik ki yıllarımız beraber olacak.

9.sınıfımız birbirimizi tanımakla geçti hiçbirimizin dışarı hayatı yoktu . Çünkü sabahtan akşama kadar okuldaydık. Okulun her yerinde anı biriktirdik.

​​​​​Bu dediğimde lavabosundan tutun öğretmenler odasına kadar . Her şekilde saçma olsun komik olsun anımız vardı. Bu süreçte tek Çağla ile değil bizimle yakın olan başka bir kız daha Üçümüz aynı sınıftaydık.

(Şuan küstük isim vermiyorum.)

Hatta Çağla'nın evi okulun dibindeydi. Bazı zamanlar evine onu almak için gittiğimiz zamanlar bile olmuştu. Bunları yazarken bile gözlerimin dolduğunu şimdi farkediyordum. Ne güzel günlerdi diyebileceğiniz hatıralar biriktirmek çok ama çok özel 🥹

O kadar kötü zamanlardayız ki şuan dostluk adı altında herşey menfaat olmuş durumda. O zamanlar o kadar insanlarla samimiydik ki şuan sadece Çağla ve Ben kaldık. Aaa birde dünya tatlısı Ecemiz var . Aynı şehirde olmasak ile kalben,ruhen beraberiz.✨

Aslında daha çok anlatılacak şey var ama hepsini birden anlatmak istemiyorum. Özellikle son 3 yıldır çok şey yaşadık. Hepsini her bölümde anlatacağım inşallah.

Hiç böyle bir hikaye yazmamıştım. Aklımda böyle yazmak vardı ama şuan değil ileri zamandaydı ama çağlacığımı kıramadım ve öne çektim. Öbür kitapları bu kitap bitince devam edeceğim. Çok uzun bir süreç değil yani.

O kadar içime sinerek yazmaya başladım ki bunu paylaşmak için sabırsızlanıyorum resmen. Bu tarz samimi ve gerçek şeyleri çok severim. Gönül isterdi ki Wattpad açık olsun ona da atayım ama malum bir süre daha bizimle yok.

Çağla ile ortak yönümüz çoktur bunlardan en iyisi de kitap zevkimiz aynı çoğu kitabı aynı anda okuyarak ilerlettik beraber bir sürü güncel kitap okuduk birbirimizden birçok kitabı aldık verdik özellikle Ben çağladan çok kitap aldım canım dostum hehehe.

Aradan geçen zamanla 9.sınıf bitmişti. Ve 10.sınıfa atmış durumdayız. Aslında bütün hikayeyi tek bir bölümle bitirmek istemiyorum . Çünkü uzun ama bir o kadar kısa süreç gideceğiz. Bölüm bölüm olsun istiyorum.

Ve Çağlam bu bölüm senin için biraz motive olur. Son günlerde yaşadığın zorlukları görüyor ve anlıyorum. Biraz da olsa kafanı dağıtacak bir bölüm olsun. Her zaman bana sahip olacağını unutma bir sonraki bölümde senle görüşürüz çağlam.

Seni anlayan ve destekleyen dostun Şevval'den 🫶

İyiki dediğim günlerle birlikte .

​​​​​

 

 

🍀

 

 

 

 

 

 

Destekleyip beğendiğiniz için şimdiden teşekkürler 🫶

İleriki bölümlerde görüşmek üzere ✨

​​​​​

​​​

​​​

 

Loading...
0%