Yeni Üyelik
3.
Bölüm

İKİNCİ BÖLÜM

@_benimhikayelerim

 

İyi Okumalar 🍁

 

 

 

 

Tekrardan Merhaba

Ay ay en son 10.sınıfta kalmıştık. Bundan sonrasında da bakıldığında çok olay yada çok anı yok çünkü 10.sınıfın yarısında pandemi başladı. O süreç içerisinde sadece beraber büyüyüp samimiyetimizi ilerletmiştik. Derslerimiz yoğunlaşmaya başlamış üniversite sınavına doğru gidiyorduk. Ama pandemi dönemi hepimizi yerle bir etmişti. Reşit olmadığımız için eve tıkanmış dersleri bile ilerletememiştik. Bir şekilde eve kapanık şekilde günleri ilerletmeye çalışıyorduk.

Bu süreçte samimiyetimiz azalmıştı Çağla ile. Sadece arada yazışır olmuştuk pandemi aramızı açmış gibiydi bağlantıyı kesmesekte yine de okulda ki samimiyetimiz yoktu.

2020-2021 dönemi hep bilgisayar internet üzerinden geçmişti. Evlere kapanmış herşeyimiz internet üzerinden ilerliyordu. Bu ise bizi çok zorluyor bir türlü pandemi bitmiyordu. O dönemde ben kitaptan dersten çok kendimi resmen dizi izlemeye vermiştim. Çağla da bir o kadar Wattpad takılmıştı eski bir arkadaşımızla.

O süreçte geçen zaman ile pandeminin sonuna gelmiştik. Pandemiye girdiğimiz de 10.sınıftık 12.sınıfa adım atacaktık.

Okulların açılmasına çok az kalmış her açıdan kavuşuyorduk artık.

Ve esas can alıcı dönemimiz başlamıştı. Artık 12.sınıf ve üniversite sınavı dönemindeydik. Bizi her açıdan zorlayacak dönemlere geçmiştik. Ben Çağla ve eski bir arkadaşımız ayrılmaz üçlü haline gelmiştik.

Müdür yardımcısının odasına dalıp merhaba diye bağırmıştık. Bir kez zilin çaldığını duymamış derse geç kalmıştık. Başka bir şekilde de Çağlanın sınıfındayken yine zili kaçırmıştık. Hoca derse girdiğinde hala sınıfta olduğumuz için gözükmeden çıkmaya çalışmış yere düşüyorduk. Böyle ufak şeyler yaşamıştık hem rezillik hem de komikti. Hiç pişman değildim. Çok tatlı anılar birikmişti. Özellikle Lisenin son yılı olunca ve pandemiden dolayı tam anlamıyla 4 yıl lise hayatı yaşamadıysan son yıl bir başka oluyordu. Hele ilişki konusuna gelirsek Ben ve Çağla faciaydık. (2024 den geliyorum şuan ben faciayım)

Aradan notlarla devam edelim. Derslerimiz daha yoğun ve stresli bir yıldı. Ama asla olaylardan geri durmuyorduk ahaha. Bizim sınıflar farklıydı ama aynı sınıfta gibiydik.

Bizim sınıfta klasik rutin halay çekilirdi 😅 yan sınıflar üniversite için çalışırken bizim sınıf halay çekerdi. Acayip komedi bir sınıftaydım . Artık o kadar halay çekip hocaları zorladık ki akıllı tahta şifreli olmuştu . (Aklıma geldikçe gülüyorum)

Biz sınava çalıştığımız yıl eski arkadaşımız hiç yapmadı ama benim başıma eski görüştüğüm takılmıştı Çağla ise birinden hoşlanıyordu.(Oğlan düz yavşak ama ) bir süre hoşlandı canım bacım anladı ki oğlan salak hoşlanmayı bıraktı.(Bu oğlan bizi ilerde şok edecek)

Ben ne zaman biriyle görüşsem hepsi şehir dışındaydı manyağım çünkü normali bulmaz eninde sonunda bulacaktım yaşadığım şehirden ama neyse herşey zamanla olur illa ki.

İkimizin alanları da farklıydı.Ben eşit ağırlık Çağla ise sayısalcıydı. (Yıl 2024 teyiz ama hala sayısal ve eşit ağırlık gidiyoruz)Ama ben tam edebiyatçı biriydim. En sevdiğim hocam da edebiyat hocasıydı zaten.

Birinci dönem sonunda Çağla beni yıllardır dostu olan Ece ile tanıştırmıştı. İlk zamanlarda demiştim Ece'yi size zaten.

Ece Ben Çağla ve Eski arkadaşımız isim vermek istemiyorum o yüzden böyle diyorum .

Uzun süre dördümüz beraber vakit geçirdik.Ece başka şehirdeydi ama bizimle beraber gibiydi hep. Güzel anlaşmıştık Ece ile çok tatlı ve güzel bir kızdı samimiydi.

İkinci dönemin başlarında ben kendi sınıfımla 10 günlük bir karantina sürecine girmiştim. Okulların açılmasına daha kısa süre olmuşken ikinci döneme yeni başlamışken tekrar eve geri dönmüştüm resmen krizlik bir olaydı. İlk dönemde kitap okumamın en büyük alışkanlığı Beyza Alkoç ve Aslı Arslan olmuştu. İlk Karantina,3391 serilerini okumuş sonra Sokak Nöbetçilerine geçmiştim.

Sınıfla karantinaya girdiğim süreçte canım bacım Çağla'dan aldım kitabı tabiki Sokak nöbetçilerini daha doğrusu karantinayı falan da ondan aldım yani çoğu Çağla'dan geldi arada bana küfür eder ama umrumda değil hehehehehe.

Neyse şerefsizliğimizi boşverelim.

İşte günler sonunda karantinadan çıktım.Okula tekrar devam sonra ise sınav yoğunluğu ve mezuniyet düzenlemeleri başlamıştı.

Bizde Çağla ben Eski arkadaşımız ve bir eski arkadaşımız daha yani 3 kız 1 erkek çarşı planı yapmıştık. Ama bu planın en kötü tarafı Korku evine gitmekti. Korku evini anlatmam için öbür bölüme kadar dayanmamız lazım malesef.

Canım Bacım seninle bu hikayemizin sonuna doğru gidiyoruz. Seninle birlikte bir sonraki bölümde görüşmek üzere.

😌

12.sınıfın bitimine doğru gidiyoruz çünkü. Ve bölümleri aralıklı süreli atmaya çalışıyorum finalimiz yaklaşıyor.

Bu bölüm olaylar çok yoktu. Bahsettiğim süre tam olarak böyleydi. Eski arkadaşım dediğim kişilerle şuan ki zaman da küsüz ve isimlere gerek yok.

Çoğu olayımız öbür bölümden sonra başlıyor.

Ve finale nerdeyse 5-6 bölüm kaldı

Geri sayım yapabiliriz bile.

Görüşmek üzere bir sonraki bölümde . ✨

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%