Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm 🗡️

@_duygu

Merhaba. Benim adım Musan. Kraliçe Musan. Masque krallığının kraliçesiyim. Size anlatacağım bir sürü konu var ama hepsini anlatamam yeri geldiği zaman anlatırım.

"Kraliçem!" Jarmin odaya girdi. "Size bir mektup var efendim." dedi. Kim olduğunu az çok tahmin edebiliyordum. "Getir." diye seslendim. Mektubu bana uzatırken "Buyrun Kraliçem" dedi. Yarım bir gülümseme ile mektubu elinden aldım. "Levandreciğim göndermiş. Çok seviyor beni." dedim alaylı bir sesle. Jarmin gülmemek için dudaklarını bir birine bastırdı.

Ciddiyetimi topladım. Levandre Clove Krallığın kraliçesiydi. Onun ile benim krallğım düşmandı. Nedeni birbirimizden nefret etmemizdi. Mektubu okumaya başladım.

"Musan. Benim savaşçılarımla savaşmak ister misin? İstediğini tahmin ediyorum ama nasıl bir korkak olduğunuda biliyorum. Yine kafamı karıştırdın. Yil ile Tarmiun adındaki iki savaşçım ile savaşacaksın. Kabul edince mektup yolla.

Levandre "

Onun kafasını karıştırmak hoşuma gitti. "Jarmin bana bir kalem ile kağıt getirir misin? Mektup yazacağım." dedim. Tabii ki de kabul edecektim. Korkak dediğine bakmayın, kendisi biraz manyaktır.

Jarmin tamam anlamında kafasını salladı. Gülümsemeden edemedim. Beni yenmeyi planlıyordu. Bir de iki tane savaşçı gönderiyordu. O da biyordu benim iyi savaştığımı.

Jarmin elinde kağıt ve kalemle içeri geldi. "Buyrun Kraliçem." dedi gülerek. Bir savaş olacağını tahmin etmişti. Aynı şekilde gülümseyerek "Yazalım bir şeyler." dedim imalı bir ses tonuyla. Artık kesinlikle anlamıştı. Yazma masama geçip mektup yazmaya başladım.

"Sevgisiz Levandre. Kabul ediyorum. Dilediğin zaman savaşçıların ile savaşmaya hazırım.

Musan"

 

 

 

 

İlk bölüm biraz kısa sürdü biliyorum ama ikinci veya üçüncü bölüm için aklımda süper olaylar var💖

Loading...
0%