Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Gi̇ri̇ş

@_eylull

.


Hellooo. Bu kurguyu biraz da kafa dağıtabileyim diye yazıyorum aslında. İsminden de belli olduğu üzere bir cinayet var ve bu cinayetin suçlusu, yardımcıları vs. bulmaya çalışıyoruz. İlk önce kısa bir giriş bölümümüz var daha sonrasında da karakterler kısımı.


Umarım beğenirsiniz. Oy ve yorumlarınızı bekliyorumm <3


GİRİŞ


Bugün üst üste girdiğim 4 davanın etkisinde öyle bir kalmıştım ki eve geldiğim gibi yorgunluktan kendimi yatağa atmıştım. İçeriden yükselen yemek kokusunun yanına bir de Mihra'nın yorgun da olsa enerjik sesi katıldı. "Sayın savcım bugün çok mu yorulmuş da yataklara atmış kendini." Ardından bir kahkaha attığında yüzümde oluşan tebessümle yataktan doğruldum ve adımlarımı mutfağa doğru çevirdim. Zaten çok da büyük olmayan evimizde odaları karıştırmak imkansızdı.


Hava kararalı çok da olmamıştı lakin gecenin soğukluğu şimdiden tüm şehre yayılmaya başlamıştı. "Bugün bakıyorum da çok enerjiksin, Mihra. Bunun bir sebebi mi var yoksa?" diye sordum yüzümdeki geniş gülümseme ve sesimdeki alaylı tonla. Göz devirdi ama cevap vermeyi de ihmal etmedi. "Var gibi aslında," yüzündeki şapşal gülümseme daha da büyüdüğünde sağ elini havaya kaldırdı ve konuşmaya devam etti. "Uraz'dan evlilik teklifi aldım!" diye yüksek sesle konuştuğunda yüzük parmağına kayan bakışlarımın gördüğü bir yüzük bunun doğru olduğunu kanıtladı. Anında Mihra'ya sarıldım ve kendimi tutamayıp ufak bir sevinç çığlığının dökülmesine izin verdim dudaklarımdan.


"Mihra, bu ne kadar güzel bir haber böyle. Çok sevindim senin adına!" dedim ve vücudunu saran kollarımı hafiflettim. "Sen de birini bulsan ya artık, Alina. Bak, 29 yaşında gencecik ve çok güzel bir kadınsın. Etrafında dolanan bir sürü erkek var ama sen onları umursamıyorsun bile." Dediğini duyduğum anda gözlerimi devirdim. "Hadi ama Mihra, bu konuda neler düşündüğümü en iyi sen biliyorsun." Diye karşılık verdim sözlerine.


Telefonumun melodisini işittiğimde odama doğru ilerledim ve ekrandaki kişiyi gördüğümde şaşırmadan edemedim. "Buyurun," dedim polis olan ve son iki cinayet davasında beraber çalışma yaptığımız cinayet büro komiserine. "Sayın savcım, bu saatte rahatsız ediyorum lakin başsavcım bu konu için size yönlendirdi." Dediğinde büyük bir cinayet olduğu kanısına vardım.


"Buyur, komiser sorun nedir?" diye sorduğumda aldığım cevap beni şaşırtmadı. "Savcım, büyük bir katliam olmuş. Yaklaşık 28 ceset bulunduğu ihbarını aldık. Sayıdan emin değiliz çünkü cesetler parçalanmış haldeler. Gelebilirseniz çok iyi olur çünkü dediğim gibi başsavcım size yönlendirdi." Biraz duraksadım ardından "Hemen geliyorum. Açık adres alabilir miyim?" dedim ve ıssız bir ormanın adresini aldım.


Mihra'ya durumu açıkladım ve yemekleri dolaba koymasını, gelince yiyeceğimi söyledim. Vedalaştıktan sonra acele ile evden çıktım. Arabaya bindim ve gaza bastım...


...


KARAKTERLER


(Alicia Rose Breuer)

Alina Sezgi(29)

Ana kız karakter ve savcı


(Tessa Brooks)

Mihra Arsal(28)

Ana kız karakterin yakın arkadaşı ve psikolog


(Lili Hamann)

Lavin Ay(30)

Avukat


(Alice Nevin)

Meyra Aksoy(29)

Cilt Bakım Uzmanı


(Xavier Serrano)

Uraz Kılıç(31)

Mihra'nın nişanlısı


(Miquel Llaudet)

Kayra Akalın(32)

Genel Cerrah


(Daniel Illescas)

Barlas Dağdelen(33)

Cinayet Büro Komiseri


Hakim: Asaf Suskun(uygun kişi bulamadımmm)

...

Umarım beğenirsiniz<33

Loading...
0%