Yeni Üyelik
11.
Bölüm

10. Sezon Fi̇nali̇

@_moonvampire


Keyifli okumalar dilerim✨


- 10. BÖLÜM -


SEZON FİNALİ


🖇️


Veronica sarayın bahçesinde gezerken Sky'ın Nullus'a girdiğini gördü. Acele acele koştururken ne yaptığını anlamaya çalışıyordu. Peşinden hızla giderken Sky'ın Absolutuma doğru gittiğini görünce panikledi. Veronica güç odasına girdiğinde sky kılıcı ile Absolutumu parçalamaya başlamıştı.


"Yapma!" diye bağırdı Veronica. Sesi tüm Nullusda yankılandı. "Bunu yapamazsın Sky hayır hayır!"


Sky güçlü bir kılıç darbesi daha indirdi Absolutuma.


"Hayır!" diye haykırdı bir kez daha Veronica. "Onu parçalayamazsın krallığım, krallığım yok olur Sky yapma"


"Sen yaptın ama!" diye bağırdı birden Sky. kılıç darbelerini kesip Veronica'ya döndü. "Sen benim krallığımı yok ettin! Üstelik anlaşmamız varken, üstelik seni hala incitmeye kıyamıyorken!"


Sky, Absolutumun çoğunu parçalamıştı tek bir vuruşa büyük taş yıkılacak gibi duruyordu. Absolutumun yıkılması krallığın sonu demekti. Geçmişte gerçekleşen büyük yıkımda sadece taşlardan tüm güç alınmıştı bu yüzden saray çökse bile krallık yeniden ayaklanabilmişti. Fakat absolutum bir kere yıkılırsa bir daha o krallık toparlanamazdı.


"Kılıcını bırak neden yaptı-"


"Neden yaptığını zaten biliyorum! İntikam diyerek geçiştireceğini de biliyorum!" kılıcını bu kez absolutum yerine diğer yandaki taş duvara vurdu. Öfkesini atmak istiyordu çünkü, atamaz ise Veronica'ya gelecek zarardan korkuyordu. "İki tarafında cezasını çektiğini ikimizde biliyoruz. Sen sadece güçlü olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun. Bu uğurda Krallığım bir kez daha yıkıldı. Halkımın çoğu öldü. Askerlerim öldü. Topraklarım yok olmaya başladı. Bu sana yeterince güçlü hissettiriyor olmalı!" Skyın sesinin şiddeti daha da artmaya başladı. "Ama bu sefer karşında senin söylediklerine inanan biri yok benim krallığımın yok oluşunun bedelini iki şeyle ödeyeceksin Veronica. İlki şuan burada krallığını yok edeceğim zamanı geldiğinde ise ikincisini de göreceksin ve emin ol Veronica ikincisi canını fena yakacak!"


Sky sözünü bitirmesiyle elindeki kılıcı Absolutuma savurması bir oldu. Veronica yaptığını engelleyebilmek için bir hamle yaptı fakat Sky Absolutumu parçalamıştı. Absolutumun yere devrilmesi ile duvarlar çatlayama yer sarsılmaya başladı. Veronica göz açıp kapayana kadar Sky çoktan gitmişti. Veronica'nın henüz bedeni olmadığından o ışınlanamıyordu. Sarsılarak rutubet kokulu kolidorlarda koşmaya başladı. Veronica koştukça yer daha fazla sarsıldı. Nihayet saray üzerine yıkılmadan çıkmayı başardı. Bahçeye doğru giderken sarayda bulunan yardımcılar korkuyla etrafta koşuşturuyordu.


Omzuna bir elin dokunmasıyla başını hemen çevirdi Veronica gelen Winchent'dı. "Sana söylemiştim! Sana krallığın yok edileceğini söylemiştim"

Diye bağırdı Veronica'ya.


Saray önlerinde parçalara ayrılırken, Veronica yaşlar içindeki yüzünü sildi.


Krallığı artık tamamen yıkılmıştı.


(...) 


Krisfa'ya ulaştığımda arabadan inerek Veronica'nın bedenini aldım. Ormanda geçite doğru ilerlerken son birkaç aydır yaşadıklarımı düşünüyordum. Zaman çok hızlı gelişiyordu. Her şey Samanta'nın kayıp haberi vermek için ofise gelmesiyle başlamıştı. Başta Hectör'ü bulmak olan hedefim zaman içerisinde onu kurtarmaya evrilmişti.

Ben bunları düşünürken kayaya vardığımı sonradan anladım. Geçit hala açıktı anlaşılan hiç kapanmamıştı.


Yeniden Wolstra'ya geçtiğimde hava değişikliğinden birkaç dakika başım döndü. İlk gelişimizde daha beter olmuştu fakat burada kaldığımız süre boyunca sanırım alışır olmuştuk.


Veronica'nın bedeni ile Nullus yolunda ilerlemeye başladım. Zaman su gibi akarken krallığın duvarları gözükür oldu. Olması gerekenden garip bir durum gözüme ilişti. Şatodan etrafa toz yayılıyordu.


Biraz daha yaklaştım. Veronica'nın çığlık sesi ile olduğum yerde durdum.

Çığlık öyle içten ve tizdi ki boğazı patlayacak diye düşünmeden edemedim. Çığlık birkaç kez daha devam edince koşmaya başladım. Sesler artık tamamen duyulur olmuştu. "Hakettiğin hayatı yaşıyorsun" daha öncesinde duyduğum bir sesti fakat kim olduğunu bilmiyordum.


"Seni öldüreceğim!" bu kez konuşan Veronica'ydı.


Çatlak duvarlardan krallığın bahçesine girdim. Karşımda yıkılmış bir krallık görmek beklediğim son şeyler arasındaydı.


Veronica yıkılan krallığının önünde gözünden boşalan yaşlarla, nefret ve öfkeyle tam karşısındaki adama bakıyordu. Aralarında birkaç metre mesafe vardı. Hectör ve Samanta Veronica'nın solundaydı. onlarla da Veronica'nın arasında birkaç metre mesafe olmalıydı. Samanta ve Hectör'ün hemen arkasında ise Winchent duruyordu.


Veronica'nın karşısındaki adam buruk bir gülümseyiş sergiledi "Böyle olmasını istemezdim Veronica, beni buna sen zorladın"


Veronica "Krallığını yeniden ayaklandırabilirsin!" diye bağırdı. "Benim artık ayaklandırabileceğim bir krallığım kalmadı!"


"Yaptıklarının bedeli olarak düşün"


"Terk et burayı Sky!" diye bağırdı yeniden Veronica.


Adının Sky olduğunu öğrendiğim adam ciddiyetini takındı. Sağ elini kaldırıp Samanta'ya doğru işaret etti.

"Onun artık gerçekleri öğrenme zamanı geldi de geçiyor öyle değilmi Veronica" dedi.


"Ne gerçeği? " diye araya girdi Samanta.


Bu kez Sky Samanta'ya döndü. "Senin hakkındaki gerçekleri"


Veronica anlamadığı belli olan gözlerle, Sky'ın ne yaptığını anlamaya çalışır gibi gözüküyordu.


"Sen Nullusun kayıp varisisin Samanta!"


Samanta şaşkın gözlerle "Ne?" diyebildi sadece. Öyle çok şaşırmıştım ki ağzımdan tek bir kelime dökülemedi. Samanta nasıl Nullsun varisi olabilirdi? Üstelik kayıp mıydı?


Sky göz ucuyla Veronica'ya baktı "Herkesten gizlenen gerçekleri ortaya dökme zamanı geldi" dedi. "Sen Veronica'nın kız kardeşisin"


Samanta gözlerini kocaman açtı. Ağzı aralandı, "Ne?" dedi tekrardan. O da benim gibi çok şaşırmış gözüküyordu. Doğrusunu söylemek gerekirse bir anda bir krallığın kayıp varisi olduğunu öğrenen herkes en az Samanta gibi çok şaşırır ve hiçbir şeye anlam veremezdi.


"Anlatmaya en baştan başlamalıyım sanırım" diyerek kafasında bir şeyler düşünmeye başladı. Ne söylemesi gerektiğini bulduğunda ise parmaklarını şıklattı. "Bundan 20 yıl önce Wolstra'da , Fexuna ve Nullus arasında bir anlaşmazlık patlak verdi. Bu büyük yıkım herkesi derinden yaraladı. İki taraf için de büyük kayıplar meydana geldi. Krallıklar kendini yeniden toparlasa bile Wolstra hala kendini toparlayamadı. Ormandan anlaşıldığı üzere" diyerek durakladı. "Bu yıkımda kim olduğunu bilmediğimiz birkaç kişi tarafından Faniler arasına kaçırıldın!"


"Sizin askerleriniz onu aldı bizden!" diyerek araya girdi Veronica.


"Bizim askerlerimiz olmadığını sana söylemiştim Veronica, ama sen bana inanmamayı tercih etmiştin!" Veronica konuşmayınca sky yeniden Samanta'ya döndü. "Senin de kaçırılmanla birlikte Veronica yapayalnız kalmıştı anne ve babası dahil tüm yakınları ölmüştü sen ise kaçırılmıştın. O sıralarda Veronicaya ikonuşmaya başlamıştık." küçük bir tebessüm süsledi dudaklarını "Ona aşık olmuştum. Tüm zamanımı onunla geçirmeye başlamıştım. Birlikte olmak için canımı bile verebilirim diye düşünüyordum fakat krallıklarımızın arası artık kandan duvarlarla örülmüştü. Veronica sen kaçırıldıktan sonra sana yoldaş olabilmesi ve zamanı geldiğinde seni yeniden bulabilmesi için yanına birini yollayacaktı. Hectörle birebir benzememizin sebebi de bu, benim bedenimle birebir olarak benzeyen birini yaratarak onu senin doğduğunu sandığın evde ikizin olarak gönderdi. Anne ve babanız sandığınız kişilerin çocukları hiçbir zaman olamazdı fakat sizi bir mucize olarak kabul ettiler"


Hikaye gittikçe garipleşir olmaya başladı. Ne demek Hectör'ü Veronica sky'dan bakarak yaratmıştı?


"Sen henüz yeni doğduğunda kaçırıldığın için hiçbir şeyi bilmiyorsun Hectör senin kardeşin değil, senin tek kardeşin Veronica!" dedi.


Samanta ileriye doğru bir iki adım attı. "Böyle bir şey olamaz!" diye bağırdı. Ardından Veronica'ya döndü "İnkar etsene, Onun yalan söylediğini söylesene"


Veronica gözlerini Samanta'nın gözleriyle buluşturup "Doğru söylüyor" dedi. "Sen benim kardeşimsin. Burası da senin evin"


Samanta geriye dönüp Hectör'e baktı bu kez, gözünden bir damla düştü. Hectör hala söylenilenleri kavrayamamıştı besbelli. Ben bile olanları anlamlandıramıyordum.

Veronica ile samanta kardeşti ve Hectör'ü, Veronica yaratmıştı.

Samanta Nullsun diğer varisiydi.


Sky ellerini birbirine çarparak tüm dikkatleri yeniden üzerine çekti. "Gerçekler açığa çıktığına ve krallık yıkıldığına göre yapmam gereken tek bir şey kaldı"


"Ona gerçekleri doğru zamanda ben anlatacaktım. Bu yaptıklarının bedelini sana ödeteceğim" dedi Veronica.


Sky histerik bir gülüşün ardından "Sana mahzende söylediklerimi hatırlıyor musun? " diye sordu.


Veronica kaşlarını çatarken başını omzuna doğru eğdi "Ne yapacaksın?"


Sky sağ elinin işaret parmağını gök yüzüne doğru uzattı birkaç kez çember şeklinde çevirmeye başladı. Elini çevirdikçe havanın rengi değişmeye başladı . Yavaş yavaş başlayan yağmur sky elini hareket ettirmeye devam ederken hızlandı. Yağmur öylesine hızlanmıştı ki bulutlar çıkmaya balşlamış, gök yüzünü yırtmak isteyen yıldırımlar ortaya çıkmıştı. Samanta yüzündeki yaşları silip koşarak çatlak duvarları olan krallığın bahçesinden çıktı. Peşinden gitmek için bir hamle yapmıştım ki Krallığın taş oymalı zemini, ayağımızın altında sarsılmaya başladı.


Bir anda başlayan sarsıntıların Şiddeti giderek artarken gök yüzündeki yıldırımların gürültüsü de artıyordu. Etrafımıza yıldırımlar düşmeye başladı. Sky veronciaya bakıp "Sonuna hazır mısın?" diye sordu.


Veronica başına gelecekleri anlamış gibiydi. Sky onu öldürecek miydi yani? Zamanında birbirleri için ölümü göze alabileceklerini söyliyorken Şimdi sevdiği kadını öldürecek miydi?


Büyük bir yıldırım tam Veronica'nın önüne düştü. Yıldırımın çıkardığı alev parçaları Veronica'nın ruhunu yakarken tiz çığlığı tüm krallıkta yankılandı. Çığlığı öylesine güçlüydü ki canının çok fazla yandığını tahmin edebiliyordum.


Bu ölümün sesiydi.


Ruhu kendini parçalamaya çalışırken, veronica'nın geçici bedeni yere yığıldı. Krallığı ayağa kaldıran çığlıkları susmuş şimdi tüm krallığı derin bir sessizlik kaplamıştı.


Ruhlar kraliçesi henüz bedenine geçemeden ruhunu da kaybetmişti.


Samanta'nın peşinden gideceğim için, yanımda getirdiğim Veronica'nın bedenini kenarı taş duvarların yanına yatırmıştım. Winchent koşarak yıkılmaya başlayan duvarlar, Veronica'nın üzerine düşmeden bedeni alıp duvarların arasından çıkıp gitmeden dönüp skya baktı.


"Karanlık ve aydınlık onun için bir araya geldiğinde tüm geleceğiniz onun intikam ateşinden yeşerecek"


DEVAM EDECEK!


İg:moonvampiresbooks_


Loading...
0%