Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@_mynnur

Yeni başlangıçlar...

sabah zırıltılı alarmım ile zar zor açtım gözlerimi. Berbat bir sabah berbat bir gün. Bugün yeni okulumda ki ilk günüm ve bilin bakalım bende ne eksik ilk gün heyecanı. Sürünerek gidicek derece de nefret ediyorum bu şehirden ve okulumdan. Tabi okulum hakkında bir fikrim yoktu ama şehri şimdiden sevmemiştim.

biz ailemle birlikte İzmir'de yaşıyorduk, oradaki hayatımı çok özleyeceğim ki Şuanda bile özlüyorum. İstanbul'a taşınmayı hiç istememiştim ama ailevi ve babamın iş sorunları yüzünden buraya gelmek zorunda kaldık. Hayır iflas etmedi babam sadece şirketi İstanbul'a taşındı.

ve ben şimdiden bu şehirden nefret etmeye başladım. Okulumu da seveceğimi hiç düşünmüyorum. Okuduğum okul çok lüks ve harikaydı şimdi bir devlet okuluna gidiyorum. Babam paranın değerini bilmediğimi düşündüğü için beni bir devlet okuluna yazdırdı. Ne alakaysa sanki ben savurgan bir insan bile değilim.

Eh biraz olabilir geçen aylarda bir Prada gözlük aldım diye kıyameti koparttı inanamadım altı üstü otuz bin liracıktı ehe:) niye kızdıysa cimri olmaya da başladı iyice neyse ne uykulu halimden çıkıp aşağı kata indim (sürünerek)

annem kahvaltı hazırlamış babamla beraber kahvaltı ediyorlardı

'Kızım sonunda uyandın babanla öldün sandık'

'Ay keşke annecim bırakın öleyimmm' diye bağırdım babamla beraber gülüşmeye başladılar. Neye gülüyorlarsa bir anlasam 'Gülün siz gülün beni o okul da bir serseri peşime takılsın başım belaya girsin de o zamanda gülersiniz' diye çemkirdim babam 'Sen özel okulda başını belaya sokmuyordun yani'

'Aşk olsun babacım ben kime ne yapmışım ağlarım bak' dememe kalmadan annem cevabı yapıştırdı zaten 'sen ne çabuk unutuyorsun öyle yaptıklarını kaç tane kızı kel bıraktın tartışmayalım istersen' ben durur muyum hemen savunma modu açılsın

'Bugünlerde kendini savunmakta zorbalık olmuş hiç yakıştıramadım' babam 'Umarım bu okulunda da böyle sorunlar yaşamazsın' içimden bir dünya dolusu küfür sıralamak geçse de kendimi zar zor tuttum. 'İnşallah babacım bende öyle umuyorum' içimdeki şeytan haince sırıtırken ağzıma lokma koymadan yukarı odama çıktım.

Okulun forması da kendi gibi iğrençti. Oflayarak giyinmeye başladım tişört,süveter ve etekti formamız. Bu nasıl vizyonsuzluk tişört üzerine süveter.

ben ne günah işledim rabbim ne olur söyle bir daha yapmicam. Diye sızlanırken yediğim bütün boklar gözümün önünden geçmesiyle sustum

'haketmişim Allahım ama bu ceza çok ağır affet nolur' diye sızlanıyordum. Hazırlanmam bitmişti zaten sızlanırlen, aşağı indim. Annemle babama öldürücü bakışlarımı yollayarak kapıya yöneldim

'Bizi gözlerinle öldüremezsin Alincim' diye seslendi babam 'En azından denedim hehe' diyerek evden çıktım. Bu arada ismim Alin ilk duyanlar ne alaka aliden türemiş gibi dese de bu isim tam beni yansıtıyor. Çünkü anlamı yükselen parlayan ışık demek tam ben yani her yerde parlıyoruz bebeklerim slaaayyy

kendi içimdeki konuşma diyaloglarıma devam ederken otobüs durağına vardım bile ha bu arada bir de otobüs derdimiz vardı. Babam sanki benimle şey geçiyor gibi birde aylık aboman doldurmuş. Tam kafayı yemedik. Ulan adam sen milyonersin kızını Akbille yolluyor okula gelde deli olma 'Allahım başka bi ceza ver bu çok ağır' diye bağırmaya başladım sabah sahati ve herkes uykulu olduğu için bana dönüp öldürücü bakışlarını atmaya başladılar ni va yane ne dedim ki şimdi.

lanetler savuvurken otobüsümde gelmiş bulunmakta. Bütün durak hışımla otobüse koşmaya başladı. Lan bu böyle mi oluyor nerede medeniyet sıra filan yok mu derken arkadan iteklenmemle sıkış tıkış bindim otobüse. Akbil'i bile basarken canımla cebelleştim. O kadar dolu ki Lego halini aldık biraz daha yaklaşırsam akraba olucam insanlarla. Allahım nedir bu çile vallahi kimseye kışt demicem nolur affet.

şoförde sanki ağzımıza kadar dolmamışız gibi arkalara doğru ilerleyin diye bağırmasın mı anammm Çıldırıcam 'siz bizim göremediğimiz bir boşluk filan mı görüyorsunuz acaba!!' Diye bağırdım herkes alkışlicaktı ama birbirimize girmiştik hehe belki de ben öyle sandım.

Kısa ama uzun süren yolculuğum ardından, lanetlenmiş gibi görünen kanlı okuluma geldim sonunda. Böyle dememin sebebi okul korku filmlerinde çıkmış gibiydi. Birde dış rengi kırmızı, kanlı korku dolu bayılmamak için zor tutuyordum kendimi. Neyse şıpidik şıpidik okuluma yürümeye başladım premses edasıyla, bu okulunda anca Külkedisi olurdum ben ne prensesi. Söve söve okulun kapısına doğru giderken kenarda sigara içen keko kılıklı kertenkeleleri görmemle öğürme isteğimi zar zor bastırdım.

Babaaa bu nasıl okul hayvanat bahçesi gibi İstanbul'da bula bula bu okulu mu buldun. Bana tip tip bakmaya başladılar tabi hayatlarında insan görmemişler napsınlar yazık 'Ne o hayatında hiç insan görmedin mi koçum?' Diye yükseldim. Koçum ne be ayyyy keko gibi kendimden iğrendim şuaannnnn.

'yok senin gibi güzelini görmedik de ona bakıyoruz' demesiyle suratımı bok görmüş gibi buruşturmam bir oldu. 'Neyse size insansız muhabbetinizde başarılar dilerim hoş kalmayın' diye saçımı savurarak bahçeye girdim. Bazıları sıralara geçmiş bazıları da banklarda oturmuş sohbet ediyorlardı.

kızlara bir göz atim dedim piiieee bakmaz olaydım yanımdan bir kız geçti eyeliner'ı kaşına çekmiş, Anam ben nereye düştüm böyle bu okulda adam akıllı kimse yok mu bunlar uzaydan mı geldi ne bu ne biçim tip böyle. Anlaşıldı ben bu okulda tek takılıcam ağlayın halime aaa dostlar.

Herkes sıralara geçtikten sonra hocanın gereksiz nutukları ile içeri girmeye başladık. Şimdi asıl olay sınıfım bakalım nasıl insansız bir sınıfa düştüm beraber görelim hehe. Sınıfım 10/D'ydi bulmaya çalışırken arkadan bir grubun böğürerek yanımdan geçmesiyle az daha düşüp bayılacaktım bu okulda hayvan mı var ya bir tane insan olmaz mı herkeste bir böğürme isteği. Çocukların girdiği sınıfa baktığımda benim sınıfım olduğunu gördüm. Ay dur ikinci bir şok Ağlicam aaaağğğ

Sakinleşmeye çalışarak sınıfıma girdim. Tabi yabancı olduğum için değişik bakışlar üzerime döndü. İçimden ne bakıyorsunuz be destur Hürrem sultan geldi demek geçse de kendimi tutup boş bir sıraya geçtim kiiii ayı kılıklı bir kız atlayıp 'Burası dolu' demesiyle durdum.

BOROSO DOLO . Kız önce sen konuşmayı öğren dicektim ama diyemedim aaaa dostlar yer bu kız beni. Başka bir yere yönelecektim ki oradan da biri mırıldanmaya başladı, ben diyorum bu okulda insan yok kimse inanmıyor sabır dileyip başka bir yere dönecektim ki bir kız 'Benim yanıma oturtabilirsin demesiyle Allahım melek diye şükrettim' kızda maşallah gerçekten melek gibi kız halimle eridim bittim. Neyse sapıtmayalım. Yanıma oturdum bana gülümsedi 'merhaba ben Beril yenisin sanırım' dedi sevecen bir tavırla.

'Evet yeniyim adım Alin Mira memnun oldum.'
dedim bende tatlışlık abidesiyle.
'Belli oluyor zaten şaşkınlık içindesin' dedi kız nereden anladın içim dışım ağlıyor. 'Bu okuldaki tek insan sen olmalısın' dedim gülerek. Oda aynı gülüşle bana karşılık verdi. 'Daha hiçbir şey görmedin bu fragman' demesin mi

ANAMMM kız bunun görünmeyen kısmı da mı var beni alın gömün üzerime de toprak atın ben gidiyom.

 

 

sonraki bölümde kocaman bir sürpriz var biraz heyecanlanın bakalım neler olucak;)

Loading...
0%