Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.bölüm

@_oylesinebiri

Öncelikle selamlar, bu biraz klişe bir karışan bebekler kurgusu olacak açıkçası beklentinizi pek yüksek tutmanız taraftarı değilim ama okuyup yorum yaparsanız tabii ki sevinirim jdjsjs

Bu benim yayımlayacağım ilk kurgulardan birisi o yüzden biraz heycanlı ve stresliyim lütfen beğenmediğiniz ya da bak bu iyi olmuş ama şöyle yapsaydın daha iyi olurdu dediğiniz yerler varsa yazarsanız sevinirim. Bir şeyler yazma konusunda çok iyi olduğum söylenemez ama kendimi geliştirmek istiyorum neyse kurguya geçelim -biraz kısa bir bölüm oldu ama-

 

Müdüre hanımın beni yanına çağırması ve bana olayları anlatması ile kendimizi burada, hastanede bulmuştuk.

 

Daha fazla meraklandırmadan anlatayım en iyisi. Tabii önce kendimi tanıtmam gerek yani sanırım, ihtimaller dahilinde, galiba. Ben Umay Tomris Karan memnun oldum. Olaya geçelim sanırım bebekken hastanede karıştırılmışım ve diğer bombaya geçiyorum benim bir ikizim varmış. Açıkçası aile konusunda kendimi heveslendirmemeye çalışıyorum fakat ikizimin olma ihtimali %0,001 olsa bile beni mutlu ediyordu. Anladığınız üzere yetimhanede kalıyorum ay neyse sonra detaylı anlatırım.

 

Kapıyı çalıp içeri girdiğimiz de odanın bu kadar kalabalık olmasını beklemiyordum açıkçası.

 

Odaya bir göz attığım da gözlerim benimkilerle aynı olan gözlere denk gelince duraksamıştı. Şaşkınca ona bakıyordum. Sanki şaşkınlığım hoşuna gitmiş gibi dudağının kenarı kıvrıldı. Ona göz devirerek boş bir koltuğa oturdum tabii yanımda da müdire hanım vardı. Kapının tam karşısında o kişi ve yanında 40 yaşlarında duran bir adam oturuyordu yüzünden anlaşıldığı üzere burada olmaktan pek de memnun değildi o ise, onun yüzü ifadesizdi.

 

Sağ tarafta ise bir çift ve birbirine benzeyen kız ve erkek oturuyordu sanırım ikizlerdi. Ve yanlarında 4 adam vardı, her yere bombastic side eye atıyorlardı. Bu aileden pek de hoşlanmamıştım aynı şekilde onun yanında oturan adamdan da.

 

sen sadece ona karşı ısındın zaten

 

İç sesime hak verdim. Ben kendi düşüncelerime dalmışken elimin üstünde bir el hissettim. Müdire hanımdı gözlerime destek olmak istiyormuş gibi bakıyordu ona gülümseyip göz kırptım. Ne kadar müdire hanım desem de bu zamana kadar bana annelik yapmıştı onun yeri benim için her zaman ayrıydı.

 

Bir hemşire geldi ve kanlarımızı aldı ve bir doktor gelip olayı açıklayıp gidebileceğimizi söyledi. Sen söylemesen burda kalacaktık ya tüh.

 

1 hafta sonra...

 

Sonuçlar pozitif çıkmıştı bir ikizim vardı ve o hiç hoşlanmadım dediğim ailenin kızı çıkmıştım. Ve şuan eşyalarımı toplamış bana atılan konuma gidiyordum taksiyle.

 

Konuma gelince geldiğimiz yeri inceledim samimi bir mahalleye benziyordu fakat bana olan bakışlarından rahatsız olmuştum. Bakışlarına bir anlam yükleyemiyordum ama iyi olmadığı kesindi.

 

Huzursuz bir nefes aldığım da elimde bir baskı hissettim.

Loading...
0%