Yeni Üyelik
7.
Bölüm
@_selenophile_

Demir'den,

Aleyna bana en son erkekler ile buluşacağına dair mesaj atmıştı, fakat içimde iyi bir his olduğuda söylenemezdi.

Ela şu an karşımda duruyordu ve yüzüme dahi bakamıyordu çünkü, Ela'yı en son bir korumaya karşı sarkıntılık yaparken yakalamıştım. Ela'nın zamanında çok fazla sevgillisi olmamıştı, fakat zaman zaman sevgili yapmasına izin veriyordum. Problem şuydu ki Aleyna'nın daha ne yaptığını bilmiyormuş bunun ona göre sebebi ise benim 'ÇOK YAKIŞIKLI' korumalarımın dikkatini dağıttığıymış. Fakat şu an bilmediği ise o konuştuğu koruamyı kovduğumdu çünkü neden olmasın, kovmadan öncede evire çevire dövmüştüm.

"Ela, benim güzelim şu an nerede neden bilmiyorsun, acaba benim canım kardeşim?" Dedim. "Abi özür dilerim, bir daha senin herhangi bir korumanla konuşmayacağım," dedi. "Neyse" dedim ve ekledim. "Aleyna'yı takip eden koruma şu an nerede?" "Abi şu an yenge ve yanında ki üç piçte şu an Callista Bar'a girdiler" dedi. Ve ben doğru duymuştum değil mi benim güzelim, şu an o dört piçle bardaydı. ""Abi birde sarışın olan yengeyle şu an baya baya temas içinde gözüküyor ve şu an yengemin giydiği de hiç hayra alamet değil" dedi ve ekledi. "Abi yengenin ne giydiğine bakmak ister misin?" Dedi ve elindeki tableti alıp güzelimin üstündekileri incelemeye başladım. Şu an bildiğin çıplaktı üstünde sik kadar pembe mini bir elbise vardı ve her haraket ettiğinde elbise biraz daha yukarı çıkıyordu, az kalmıştı soyunmasına. Hışımla Alp'e dönüp konuştum, "Alp bu siktiğimin yerine hemen gidiyoruz" dedim ve Ela'ya dönerek "sen bizimle gelmiyorsun" dedim.

Hiç kimseyi umursamadan arabaya gittim. Ev ile Callista Pub arasında bir saat var görünüyordu, fakat arabayı hızlı kullanırsam yarım saate varabilirdim.

"Alp bu siktiğimin arabası daha hızlı gitmiyor mu" diyerek diyerek gaza daha da yüklendim. Alp ise "Abi tamam daha hızlı gidersen yengeye değil, artık Allah'ına kavuşursun" dedi.

"Tamam Alp, tamam bak sakinim" dedim ve ekledim "ama şu siktiğimin yerine bir an önce gidelim" diyerek adeta bağırmadım, haykırdım.

Callista Bar'a varmıştık ve arabanın anahtarını Alp'e adeta fırlatarak içeriye girdim. İçeride benim güzel, Aleyna'm yoktu.

Benim güzelim yoktu.

Hemen güzelimi izlemesi için tuttuğumuz korumayı bulup yanına gittim.

"Oğlum Aleyna'm nerede?" Dedim.

"Abi valla yengeden gözümü bir dakikalığına ayırmıştım ki yenge kayboldu" dedi.

"Alp al şu siktiğimin adamını" dedim.

O sırada müdür gelip "Demir bey sizi burada görmek ne büyük bir onur" dedi ve sert bakışlarımla sustu.

"Buranın son bir, bir buçuk saat içindeki kamera kayıtlarını görmek istiyorum" dedim, daha doğrusu haykırdım.

"T-tabi efendim hemen oda geçin bakalım" dedi ve müdürün odasına yürümeye başladık.

Kamera kayıtlarını izlemeye başladığımızda güzelimin sarışın olan çocukla dışarı çıktığını öğrendim.

"Alp hemen araştır şunu" dedim

"Abi çocuk, Uraz Yılmazer. Babası Ahmet Yılmazer, bizim ortak. Çocuk yirmi iki yaşında ve bir süredir de yengeye yanık" dedi

Ve bir süredir de yengeye yanık.

"Ben şimdi yakacağım onu" diyerek bağırdım ve Alp ekledi.

"Yengeyle çıkmışlar fakat görüntü daha fazla yok ve evinin nerede olduğunu da bilinmiyor." Dedi.

Yengeyle çıkmışlar.

Elim anında cebime gitti, telefonumu alıp hiç düşünmeden Güzelimin ismine gitti fakat telefon telesekretere düştü. Ayağa kalkı odadaki masayı yıkıp odadan çıktım.

Sabah,

Sabaha kadar güzelimin nerede olduğu hakkında hiç bir ipucu bulamamıştım ki, tekrardan güzelimi aradığımda telefon açıldı ve bir erkek sesi geldi.

Erkek sesi geldi.

"Buyrun?" diyordu telefondaki erkek sesi ve ekledi.

"Aleyna'mın erkek kardeşi veya abisi misiniz?"

O an kalbime bir ağırlık oturdu, çünkü arkadan benim güzelimin inleme sesi duyuldu.

Artık benim değil onun güzeli olmuştu.

Ne olduğunu anlamadan telefonu kapatıp balkona çıkıp sigara yakmıştım.

Hayatımda ilk defa ağlıyordum, daha ne olduğunu anlamadan gözümden yaşlar hızla dökülmeye devam ettiler, artık elimi hareket ettirecek gücüm bile kalmamıştı.

Ama ben hala her şeye rağmen onu seviyordum.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bana çok fazla söveceğinizi biliyorum ve özür dilerim, ama bunu yapmam gerekiyordu ve bunlar daha bir şey değil.

Ama Demir'e de yazık oldu.

Sizce bölüm nasıldı?

 

 

Loading...
0%