Yeni Üyelik
8.
Bölüm

Dün Akşam

@_selenophile_

Dün akşam,

Aleyna'dan,

Bu gece Uraz, Gürkan ve Furkan ile kafamızı dağıtmaya karar vermiştik. Ve bende Uraz'ın bana bir süredir aşık olduğunu biliyordum.

Tabii ki de herkes bize aşık.

Raziye Allah rızası için susar mısın, başım şişti cidden ya.

Yavaş yavaş çakırkeyf olmaya başlamıştım ki Uraz kulağıma eğilip, "bana geçelim mi" diye sorana kadar hiç bu fikir aklımdan geçmemişti bile. Şu an aklımın bir kısmı onunla güzel bir gece geçirebileceğimi söylüyordu fakat, aklımın diğer tarafı ise ona bir vaat verip onu kandırmakta vardı ve bu fikrin diğer yanı ise o bilinmeyen yakışıklıyı kıskandırmaktı. Bana aşık olduğunu anlayabiliyordum.

Zaten herkes bize aşık.

Raziye seni ilk defa haklı buluyorum vallahi, ilk defa doğru bir şey söyledin.

Tabii canım ben senin içinim. A<CJHDSLIDFNVLX

Raziye Allah rızası için sus, seninle konuşmaya bile gelmiyor.

Neyse, ikinci planımı uygulamaya karar verdim, ve Uraz'a cevabımı hemen verdim.

"Olur, bu akşam güzel geçecek" dedim ve gözümü kırpıp, elinden tutup çıkışa doğru koştum.

Dışarıya çıktığımız an beni kucağına alıp dudaklarıma doğru fısıldadı "seni seviyorum" dedi ve öptü, dudaklarına sert bir öpücük bırakarak arabanın koltuğuna oturdum ve elbisemin alt kısmını yukarıya doğru sıyırdım.

Uraz'ın o anki arsız bakışlarını görüp, elimi aletine doğru yaklaştırdım ve hafif sıktım. Uraz inleyip başını öne doğru çevirdikten sonra önüme dönerek başımı cama yasladım. Gözlerimi kapatarak uyku moduna geçtim.

Sabah,

Sabah uyandığımda Uraz'ın yatağındaydım ve üstümde Uraz'ın tişörtü vardı üstümde. En azından dün gece bir şey yaşamadığımız biliyordum. Uraz'ın elinde benim telefonum vardı ve birisiyle konuşuyordu. Ardından telefondaki kişiye yönelik "Aleynam'ın erkek kardeşi veya abisi misiniz?" Diye sordu. O an kim olduğunu anlayamadım fakat, aklımın bir köşesine telefonuma bakıp kimile konuştuğuna bakmayı not ettim. Tam ayağa kalmıştım ki ayağımı yatağın başında ki komidine vurduğumu farkedip acıyla inledim, tam o an telefon kapandı ve Uraz koşarak yanıma geldi.

"İyi misin Aleyna, bir şey olmadı değil mi?"

"Hayır bir şey yok iyiyim teşekkür ederim." dedim ve ekledim. "Dün akşam için özür dilerim, uyuya kalmışım" dedim.

Aynen çok üzgünsün, aynen.

Sen sus Raziye, neyse en azından güzel rol yapıyorum.

"Merak etme biz o günlerin daha güzellerini yaşarız" dedi ve ardından göz kırptı.

Kız bu niyeti bozmuş, bunu kaçırma sakın. Hatırlıyor musun, Onur, Merih, Ömer vs. ne kadar terbiyelilerdi sakın Uraz'ı kaçırma bak. Ama arsız olsun ama bu olmasın diyorsan Kunt, Yankı, Ateş, Pusat falanda var.

Sus bir sen, neyse sen onu bunu boşver de nasıl eve gideceğim.

Buldum. :)

"Şey, Uraz benim eve gitmem gerekiyor. Büyük ihtimal sunumlar beni bekliyor ve onları tamamlamam lazım" diyerek yanından sıvışarak elime çantamı, telefonumu ve elbisemi alıp hazırlanmaya koyuldum.

"Tabii, ben seni bırakayım" dedi ve odadan çıktı.

Elbisemi giydikten sonra son olarak topuklularımı giyerek Uraz'ın yanına ulaşarak arkadan sol yanağına öpücük bırakdıktan sonra, anında Uraz beni mutfak masasına oturttu ve hoyratça dudaklarımı öpmeye başladı.

Elleri anında elbisemin altına gitmişti ki "artık gitmem gerek, bilirsin projeler beklemez" diyerek yanından sıvıştım.

"Ben seni bırakayım" dedi ve arabaya bindik.

Yol boyunca ikimizde konuşmadık, evin önünde durunca ona döndüm ve dudağına sert bir öpücük bırakarak göz kırpıp arbadan indim.

Eve girdiğim an, soyunup banyoya girdim. Banyoda aklıma bir süredir Ela ile konuşmadığım aklıma geldi.

Elim telefonuma giderken, uyandığımda Uraz'ın biriylr konuştuğu geldi ve o kişinin kim olduğuna bakmaya karar verdim.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bölüm nasıldı?

Aleyna'nın ters köşesi?

Demir'in kudurması?

Uraz'ın azgınlığı?

Aleyna'nın geçmişi?

 

Loading...
0%