Yeni Üyelik
3.
Bölüm

En Başından

@_selenophile_

Aleyna'nın Anlatımıyla Olayların En Başı,

Bu sabah Sinan'ın evine gittiğimde yatakta Sinan'la Zeynep'i yatakta basmıştım, akabinde evini adeta yıkıp dökmüştüm fakat bu da bana yetmemişti kızın saçını başını yolup Zeynep'in sevgilisi Koray'a videolarını atmıştım. şimdi ise Ela'nın omzuna yatmış dondurma yiyordum, Ela ise bana nasihat verip duruyordu.

"Aşkım ama ben sana demiştim o piç seni aldatır diye dedim, ama sen dedin ki 'O öyle değildir bak bu düzgün çıkacak' bak bu da diğerleri gibi sana dedim ben sana bak Ali, Mehmet,Murat, Murat ,Mustafa, Ege, Kadir seni nasıl aldattı seni bu da aldattı" dedi ve ekledi. "Ama dinleyen kim sana kaçtır diyorum kaçtır aldatılıyorsun, artık sana sevgili yapmak yasak ve en azından hep aldatılmıyorsun keşke Ateş'ten, Tugay'dan, Pusat'tan, Giray'dan ya da Onur'dan ayrılmasaydın keşke onlardan biriyle güzel bir ilişkin olabilirdi belki" dedi. "Ela ben bu piçe farklı numaradan yazayım mı telefonumdan sildim ya numarasını, hadi lütfen Ela" dedim. "Tamam Aleyna ben birkaç tane hat alıp geliyorum" dedi.

30 dakika sonra,

"Aleyna boşver artık ya kaçtır engelliyor piç," dedi. "Ela bu sefer telefonumdan yazıcam sen uyu gülüm" dedim ve telefonumu elime alıp numarayı tuşladım ve son gaz sövmeye başladım. "Hassiktir, lan yanlış numaraya mesaj atmışım." Dedim ve özür dileyip yattım.

Sabah telefonumu kontrol ederken dün yanlışlıkla mesaj attığım kişinin bana adımı söylemememe rağmen bana attığı mesajda adımı yazdığını görüp mesaja girdim.

Kesin bu bize aşık kız adını bildiğine göre.

Aynen Raziye aynen hatta bugün düğünümüz var.

Tamam ya goy goy bile yaptırmıyorsun, neyse ne diyormuş beyefendiciğim.

Sus Raziye sabah sabah sana patlamıyayım.

Tamam ya ne dedim sanki!

Mesajlaştığım kişi etrafıma bakmamam gerektiğini söylediğinden tırsmadım değil, fakat adamla konuşmaya devam ettiğimde adama ısınmadı deği.

Aşık mı oldun sen kızım, ayyy şimdi evlenip beş tanede çocuk yaparsınız şimdi siz, elimde büyüdün kızım sen benim.

Raziyr belki adam evli ya da sevgilisi var.

Yani evlenip beş çocuk yapmaya okaysin sen.

O ne alaka be kızım, neyse.

Adam sana 'güzelim' dedi kızım kesin birkaç aya evlenip çocukta yaparsınız siz.

Gerçekten evlenip çocuk yapmak ne alaka Raziye Allah rızası için neyse ya, ama gerçekten adam bana 'güzelim' dedi, ama belki yanlışlaıkla yazdı neyse ya.

"Aleyna", içeriden Ela'nın bağırmasıyla hayal dünyamdan çıkıp gerçek dünyaya dönüp "geliyorum" diye bağırıp içeriye koştum.

"Aleyna kızım ne oldu sana kızım ne sırıtıyorsun böyle" dedi ve ekledi, "sanki evleniyorsun."

Ela sen yokken neler neler oldu çoktan kendisi evlenip çocuk bile yaptı, ama beni dinleyen kim.

Raziye'yi boşverip Ela'ya cevap verdim.

"Dün yanlışlıkla Sinan'a değil başka birisine mesaj atmışım." diyerek olayları anlatmaya başladım.

30 dakika sonra,

"Oha kızım, neler neler olmuş ben yokken" dedi.

"Neyse hadi gel kahavltı yapalım acıktım ben saat on olmuş" deyip ayağa kalkıp mutfağa geçtiğimiz sırada telefonuma bir mesaj geldi...

Loading...
0%