Yeni Üyelik
9.
Bölüm
@_selenophile_

Demir'den,

Şu an o Uraz piçi önümde sandalyeye bağlı bir şekilde baygın duruyordu.

İki saat önce,

O inleme sesini duyduktan sonra, kendimi iyi hissetmiyordum. Çünkü o sesin benim güzelime ait olduğunnu biliyordum.

O benim güzelim değil, artık Uraz piçinin güzeli o.

Heralde güzel bir gece geçirmiştir.

"Abi iyi misin abi" Alp'in gelmesi ile bakışlarımı ellerimden ayırıp Alp'e doğru baktım. "Alp az önce telefonu tekrar aradım, açıldı" devamını getiremiyordum cümlenin, çünkü o cümleyi söylemenin ağırlığı ile yaşayamayacağımı biliyordum fakat o cümleyi zorda olsa söyleyebildim. "Telefo açıldığında, Uraz'ın sesini duydum ve bana tam olarak şöyle dedi 'Aleynam'ın erkek kardeşi veya abisi misiniz?' dedi ve arkadan benim güzelimin inleme sesini duydum ve kapattım telefonu, sonra buraya geldim" dedim. ve gözyaşlarımı akıtmaya devam ettim.

Aleynam'ın...

"Abi belki ayağını masaya çarptı ve ondan dolayı inledi, belki aralarında hiç bbir şey geçmedi" dedi ve ekledi. "Belki sadece uyudular."

Ben o itin uyumasını, çok iyi bilirim.

"Alp bana hemen, o iti buluyorsun" dedim ve hızla elime telefonumu alıp, benim ve güzelimin odasına girdim. Bu odayı ikimize özel yaptırmıştım ve güzelimle birlikte olduğumuz zaman burada kalacaktık, burada vakit geçirecektik.

Demiştim valla, sen baştan niyeti bozmuşsun. Bu arada ben, Raziye Aleyna'nın iç sesi.

Ne!?

Düşüncelerimden sıyrılıp Alp'e döndüm.

"Abi, getirdik o iti" dedi ve odadan çıktı.

Hızlıca odadan çıkıp, işkence odasına girdim. "Ne oluyor, ben neden buradayım" dedi ve bana bakmaya başladı.

"Dün gecen eğlenceli geçti mi, Uraz benim ki pek iyi geçmedi de" dedim ve ekledim. "Dün gece Aleynan'la nasıl geçti" dedim.

O ite onun Aleyna'sı olduğunu belirtmiştim ve şu an üstümde öyle bir yük vardı ki, o yükü ne olursa olsun atamayacağımı biliyordum.

"Evet hayatımda yaşadığım en güzel geceydi ve bir ara tekrarlamamız gerektiğini bile söyledi" dedi ve ekledi. "Gece benim kollarımın arasında bir melek yatıyordu biliyor musun, ah tabii bilemezsin ki onunla birlikte olan sen değildin." Dedi ve ekledi. "O güzel kıvrımlı vücudu, dik göğüsleri ah birde o güzel sulu a-" derken sözlerini kesen Alp'in tokatıydı.

"Evet hayatımda yaşadığım en güzel geceydi ve bir ara tekrarlamamız gerektiğini bile döyledi."

"Gece benim kollarımın arasında bir melek yatıyordu biliyor musun, ah tabii bilemezsin ki onunla birlikte olan sen değilsin."

"O güzel kıvrımlı vücudu, dik göğüsleri ah birde o güzel sulu a-"

O an ne yapacağımı bilemeyerek ayağa kalkıp Alp'e "Alp bırak gitsin" dedim ve ayağa kalkıp işkence odasından çıkıp salona girdim. Elime gelen her şeyi yere atıyordum ki elime bir fotoğraf geldi, fotoğrafta benim güzelim vardı.

Hayır o benim güzelim değil o artık, Uraz'ın güzeli oldu.

Fotoğrafı alıp bir koltuğa oturdum ve o an telefonuma bir mesaj gelmişti, elimle telefonuma doğru uzanırkenmesajın Aleynam'dan geldiğini düşünmeye başlamıştım ki, o an mesajı bana neden atsın ki diye düşünüp telefonu bıraktım.

"Abi neden biz o iti bıraktık" dedi ve sorgularcasına baktı. dalgın bir şekilde cevap verdim "belki kendisi onu seçmiştir" dedim.

Ben asla aşkımdan vazgeçmeyeceğim, fakat ya benim güzelim birilerine aşık olursa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bölümleri uzun yazmaya çalışıyorum, inşallah daha uzun yazabilirim.

Demir'e yazık, günah bu acıları çektirmesem keşke.

Bölüm nasıldı?

Instagram:selenophilece

Destek olursanız sevinirim.

 

Loading...
0%