Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Bölüm 2

@_zeynepasel_

''Deliriyorum heralde'' diye mırıldanıp adımımı dışarı attığım anda bir el ağızımı bir el de belimden tutup içeri çekti. Yüzü arkada olduğu için göremiyordumama kolları çok kaslı ve damarlıydı.

''Şimdi ağızını açacağım ve sesini çıkarmıyacaksın''Korkuyla başımı salladım. Ağızımdaki elini çekip belimdeki eliyle beni kendine çevirdiğinde elimle gözümü kapattım. Çocuğun üstünde hiç birşey yok altında da havlu vardı. Gülerek gözümdeki ellerimi çekti. O hariç her yere bakıyordum.

''Ne işin var evimde?''

''B-ben yardım aramak için''

''Ne yardımı kesik kesik anlatma ve gözüme bak'' Gözlemi gözlerine çevirdim. Yeşil gözleri olabildiğince sertti. Islak saçları alnına düşmüş oldukça yakışıklı biriydi.

''A-arkadaşım yaralı ,b-bir tren kazası oldu ormanın ya-nında''

'' Bekle üstümü giyinip geliyorum'' Gitmeden önce gözüm karın kasına kaydı. Lan bu çocuk bunu nasıl yapmıştı. Hayvan gibi çalışmıştır kesin bunu yapmak için.

''Daha bakıcak mısın?'' Ananı avradını bacını sülaleni.Hemen arkamı dönüp dışarıya çıktım. Telefonumu çıkarıp çekiyor mu diye baktım ama yine çekmiyordu. 5 dakika sonra adını bile bilmediğim adam omzuma dokununca sıçradım. ''Gel benimle'' deyip önümden yürümeye başladı. Garaj kapısı açıldığında 8-9 tane arabayı gördüğümde önümde duran adama baktım. Mavi bir bmw ye binince peşinden arabaya bindim. Lan.. arkada 2 tane asker arabası vardı. Asker miydi?

''Nerde?''

''Bu yoldan sola dön dümdüz git sağa dön ilerinde kalıyor''. Birden hız yapınca arkaya yapıştım. Kendimi koltuğa sabitlediğimde bana ufak bir bakış attığını gördüm.Ben sürsem yarım saatte giderdik ama bu çocuk sürünce on dakikaya kendimizi orda bulduk. Aracın kapısını açık bırakıp hemen yanlarına gittik.

''Durumu nasıl ?'' dedi yanımdaki çocuk.

''İyi değil.'' Çocuk hemen kumsal'ı kucağına alıp arabanın arka koltuğuna yavaşca bıraktı. Asel arkaya oturup Kumsal'ın başını yavaşca bacağına koyduğunda ben de ön koltuğa oturdum .Hastanenin önüne hızlı bir inişyaptığımızda çocuk Kumsa'ı sedyeye yerleştirdi. Hızlıca yoğun bakıma ilerlerken hemşire bizi durdurup '' daha ileriye geçemezsiniz'' dediğinde olduğum yerde kala kaldım. Asel kolumu tutup koltuğa oturttuğunda ben boşluğa bakıyordum.'' Allah' ım nolur'' diyordu i ç sesim'' Nolur ona bir şey olm vardasın''

Saniyeler, dakikalar ,saatler geçti. Hiç bir hemşire çıkıp bilgilendirme yapmıyordu.Biz Aselle ölmüş gibiyiz saatlerce boşluğa bakıyoruz.Ama garip bir şey vardı. O adamda bizimle berabber bekliyordu. Neden? Yemyeşil gözleri vardı. Yorgun ama güçlü bakıyordu. Siyah saçları , kumral teni onu gözleriyle uyumlu kılıyordu.

''Adınız neydii sizin?'' deyince bakışlarımı tekrardan ona çevirdim.

''Adel''

''Asel''

''Kardeş misiniz?''

''Hayır kuzen''

''Ee sen adını söylemedin?''

''Melih Akın'' Yarım saat sonra doktor çıkınca ayağa kalkıp doktorun yanına gittik. kolidorun sonunda bir gariplik vardı .Mavi gözlü bir adam sert bir şekilde bize bakıyordu. Odağımı doktara çevirdim.

''Kumsal hanım çok kan kaybetmiş. AB Rh negatif kan grubunda olan varmı?''

''Y-yok''

''Kumsal hanıma acil kan lazım''

''Bakın'' diye söze girdi doktorun yanındaki hemşire'' Kumsal hanıma acil kan bulmazsanı-''Aniden gelen hemşire bakışları üzerine çekti.

''Hocam hastayı kaybediyoruz!'' Doktorların içeri girmesi.Kapıyı bile kapatmayı unutmaları. Yavaşca içeri girmem. Doktorun kalp masajı yaptıktan sonra eleltroşoku eline alıp göğüsüne bastırıp çekmesi.

''Hadi haddiii 150 joule daha çok gençsin hadi 200 joule, 250 joule, hadiii 300, 350 joule''

''Hocam hastayı kaybettik'' hala devam eden ''dddıııııııııııııttttt...'' sesi. Ardından karanlık...

Loading...
0%