Yeni Üyelik
18.
Bölüm

18. Bölüm

@a_aslan

Kerem in binadan çıktığını görmüştü birden anıları canlandı üniversitede tanışmış lardı birbirlerini çok seviyor çok uyumlu ikili olmuşlardı ikisi de kendi bölümlerinde okul birincisi olmuştular..

Evlilik teklifini de kabul etmiş okul bittikten sonra evlenmeyi düşünüyorlardı beraber iş kuracaklardı Gülşah bütün planlarını kuracakları iş için yapıyor ona göre kendini ayarlıyordu Kerem inşaat mühendisi Gülşah ta mimar dı çok sağlam ekip işi olur diye hayalleri vardı..

Nezaman ki çocukluk arkadaşı Sevgi ile tanıştırdı bişeyler ters gitmeye başlamıştı anlamamıştı ne olduğunu, okul bitmiş nerdeyse 1.5 sene geçmiş ama ne söz ne nişan lafı geçmiyordu, kendi kendini yiyor ama yinede soramıyordu çünkü çok güveniyordu o sevdiği adamdı..

Sevgi de çok sık gelmeye başlamış beraber bir arkadaş grubu gibi olmuşlardı neredeyse her yere beraber gidiyorlardı çok yılışık bir hal almıştı durum ama ikisi de canı ciğeriydi kendinden kaynaklanan samimiyet zannediyordu..

Bir gün işe gitmek için evden çıkıp köşede kaza yapana kadar hersey çok normaldi hafif bir şekilde öndeki arabaya vurmuştu ama korkmuştu hemen Kerem i aradı ama cevap vermedi ona giderim diye düşündü biraz kolu kemere sıkışmıştı, tutanağını tutup eve dönmek için geri döndü..

Kapıda Sevginin arabasını görmüştü herhalde bana bakmaya geldi diye düşündü iyi oldu koluma masaj yapar diye içinden geçirdi..

Kerem nezaman istersen gelirsin diye anahtar vermişti kapıyı açınca hayatının şokunu yaşamaya başladı salonda çıkarılmış kıyafetler parça parca yatak odasına kadar gidiyordu , kafası bomboş tu ne düşüneceğini şaşırmıştı..

 

Loading...
0%