Yeni Üyelik
19.
Bölüm

19. Bölüm

@a_aslan

Ahmet in sanki karadenizde gemileri batmış gibiydi yıllar olmustu kimseye böyle birşey hissetmemişti ama adı var kendi yoktu zaten nezaman aşktan yana yüzü gülmüştü ki..

Daha önce de sevdiği vardı adı Alev di ona çok aşıktı ama ailesinin kendisini istemediği için ayrılmış amerikaya gelin gitmişti hayatının en büyük şokunu yaşamıştı çok seviyordu çok kısa süre beraber olmustu ama ona dokunmaya elini tutmaya kıyamıyordu..

Ayrıldıktan sonra da ona hemen hergün aşk mesajları atmış karşılık beklememişti sırf o arada kalmasın ona laf gelmesin üzülmesin diye hiç peşine düşmemişti..

Ama ondan sonra hersey çok zorlaşmış kötü alışkanlıklar edinmiş çok dağılmıştı normalde paraya hiç değer vermez di ama parasızlığın da ne olduğunu en iyi o bilirdi.

Canı çok sıkılmıştı eski günlerde hep keder getiriyordu o yüzden kendini işe veriyordu ama bugün çalışmak istemiyordu herzaman gittiği sahile gidip biraz yürümek istiyordu hava da yağmur yağmak üzereydi stresimi alır diye düşündü..

Çok stres kederle dolunca sahile gider şapkasını takıp yürümeye başlardı sanki dünya arkasında kalır sevdiği müzikleri son ses dinler kafasını hoc kaldırmazdı..

Loading...
0%