Yeni Üyelik
20.
Bölüm

20. Bölüm

@a_aslan

Kerem; Sakin ol napıyosun neden bağırıyorsun ben sana bugün cicek gönderdim barışmak için sen neye kızıyorsun ki anlamadım

Gülşah; Sen ne aşşalık bir adamsın bide utanmadan sana çiçek gönderdim diyorsun sen kimsin ne sıfatla benim isyerime çiçek gönderiyorsun düş artık yakamdan..

Kerem; Ayıp oluyor ama herkesin içinde nasıl konuşuyorsun yaptığım hatanın farkındayım 2 senedir bi yollarına gül dökmediğim kaldı sende fazla uzatmadın mi??

Gülşah; Sen ne anlatıyorsun be senden ben nezaman birşey istedim pislik herifin tekisin birdaha isyerime tek bir çiçek böcek gönderirsen karakola gider taciz davası açarım sana bide hala utanmadan uzatmadın mi diyorsun düş lan yakamdan hayatımı mahvettiniz..

Kapıda bağrışma sesine içeride ki holladalı müşteriler de dışarı çıkıp ne olduğunu anlamaya calışıyorladı..

Kerem ; Bak bağırma holladadan müşteriler var tam bir iş toplantısının ortasından çıkıp geldim gel odamda konuşalım..

Gülşah; Demek holladalı müşterilerin var pislik herif.. diyerek dışarı çıkan hollandalı iş adamlarına İngilizce bu adam sapık benim eski sevgilim 2 senedir peşimi bırakmıyor yapmadığı taciz kalmadı diye bağırıp onların dikkatini de çekti ve bakın nasıl bir insanla iş yapıyorsunuz deyip aracına binip uzaklaştı..

 

Loading...
0%