Yeni Üyelik
27.
Bölüm

27. Bölüm

@a_aslan

Aysu Gülşah ı tanımadan önce çok kıskanıyor içten içe ona bileniyordu, Selim her fırsatta onunla ilgili hikayeler anlatır yaşanmışlıklardan bahsederdi çok deli dolu aynı senin gibi özgür ruhlu içi dışı bir derdi..

İlk kez Selim onları tanıştırdığında çok iyi elektrik almıştı ve kesin olarak emin olmustu bu kızdan bana zarar gelmez buda benim gibi delinin teki demiş saatlerce sohbet etmiş hatta ortak arkadaşları çıkmıştı..

Aysu Gülşah ilk tanıdığı zaman Kerem ile görüşüyordu ama içine hiç sinmiyordu, Sevgi Kerem ile Gülşah ın çok içine giriyordu hiç sırları yoktu kendisinin kesinlikle kabul edebileceği bişey degildi kimseye okadar güvenemez di..

Gülşah ilk ihaneti öğrendiği zaman şok geçiriyor du panik atağı tutmuştu , direk Aysu yu aradı kimi arayacağını bilmiyordu, kapıdan çıktığı gibi aramıştı Aysu neden baskın yapmadın diye sorunca kendime yediremedim bukadar da ezilemem demişti..

Aysu da ozaman gir eve hemen videoya al yerdeki giysileri ve Sevgi yi ara onunda ses kaydını al madem öyle bizde onların anladığı dilden konuşuruz demişti zor ikna etmişti..

Ben biliyorum yaralı ceylan sen nerdesin diye arabaya bindi..

Loading...
0%