Yeni Üyelik
28.
Bölüm

28. Bölüm

@a_aslan

Aysu sahile gelmişti yağmur da şiddetli yağıyordu otoparka geldi , Gülşah ın arabası buradaydı biryandan da arıyordu ama açmıyor du arabaya yanaştı içinde kimsecikler yoktu tahmin ettiği gibi telefon da arabadaydı çalıp duruyordu..

Deli kız bu yağmurda zatürre olucan en sonunda onu istiyorsun diye sinirlendi arabaya koşar adım bindi sahilin sonuna dogru sürdü simdi bu sona gitmeden durmaz şansım varsa yolun sonunda yakalarım diye içinden geçirdi..

Sahilin sonundaki otorparka gelmişti ama ortalarda kimse yoktu biraz daha bakındı 3 bank uzaktaki Gülşah ı gördü semsiyesini açıp ona doğru koşar adım gitti..

Aysu; Ah be kızım kaç saattir seni arıyoruz nerdesin cevapta vermiyorsun merak ettik..

O kendi aleminde son çalan şarkıyı dinliyor başka seste duymuyordu..

Sil bastan baslamak gerek bazen

Hayatı sıfırlamak

Sil baştan sevmek gerek bazen

Herseyi unutmak

Şebnem Ferah kulaklarının pasını silmiş ti ama isyanı daha artmıştı..

Aysu bir sinirle kulaklığı kafasından aldı azına geleni söyledi koluna girdi ama Gülşah birden sarıldı başladı ağlamaya..

Gülşah; Bitmiyor bırakmıyorlar peşimi birisi çiçek gönderiyor birisinin 20 senelik hatırası kafamda canlanıyor düşmediler yakamdan..

Aysu; Tamam yeter artık kendine ettiğim eziyet yeter hemen arabaya biniyorsun zatürre olucan bizide hasta edicen kızım benim düğünüm var bak senin yüzünden hasta olursam bozuşuruz.. dedi ve bastı kahkahayı biraz yumuşatmak istiyordu..

 

Loading...
0%