Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@a_aslan

3. Bölüm

Tüm cesaretini toplayıp kızın karşısına çıkmak için 10 dakika kendini topladı telefondan çaktırmadan saçına yüzüne gözüne baktı bir cesaret kalkıp kızın yanına yaklaştı..

 

Ahmet: Eee merhaba normalde hiç böyle şeyler yapmam hatta şuanda ne yapıyorum bende anlamadım ama sizinle tanışmak için içimden beni yiyip bitiren bir duygu var..

 

Kız: Efendim anlamadım nasıl yani?

 

Ahmet ; Siz içeri girdiniz ve bu dünya bana bambaşka bir yer oldu sanki bilmem anlatabildim mi..

 

Kız ; Genelde yaklaşımınız bumudur oluyor mu yani bu şekilde sizi kapıdan girerken gördüm bide aşık oldum deyince tam olsun..

 

Ahmetin yüzü zaten kızarmış renkten renge giriyordu kızın verdiği tepki karşısında iyice kızarmış terler atıyordu..

 

Ahmet ; Özür dilerim belki klişe olmus bir durum ama ben ilk defa böyle bisey yapıyorum sizi rahatsız ettiysem çok özür dilerim.. dedi ve masanın başından ayrılıp kızın bisey söylemesini beklemeden oturduğu masaya geçti sanki yerin dibi olsa onun için daha iyiydi ne oldu o ciddi adama sanki 10 dakikada 25 senesi yok olmuştu bu durumu arkadaşları bilse kesinlikle inanmazlardı..

 

Kızda çok şaşırmıştı hic beklemiyordu böyle bişey ama daha önce farklı da olsa bu gibi durumlar yaşamıştı ilk sayılmazdı ama bu çocuk farklıydı diğer gelenler arsızdı tersleyip bağırana kadar gitmiyorlardı ama bu çocuk kıpkırmızı oldu terliyordu.

 

Kız Ahmet in masasına bakıyordu çocuk kafasını kaldırıp da tek bir bakış bile atmamıştı daha, çok mahcup görünüyordu kızın bu durum hoşuna gitmisti elindeki çantasından çıkardığı kalem kağıda birşeyler yazdı kahveside bitmişti ayağa kalktı Ahmet e doğru yöneldi..

Loading...
0%