Yeni Üyelik
57.
Bölüm

57. Bölüm

@a_aslan

Aracın içinde bir bayan vardı eli yüzü kan içindeydi etrafta kimse de yoktu hava yastığı çok şükür patlamış hasarı en aza indirmişti aracın içinden sıkıştığı yerden zorla çıkarmış ti kanaması vardı ambulansı aramak istedi ama hastane çok yakındı, hemen aracın arkasına atıp hastaneye sonsürat basmıştı, çok kan kaybetmişti hemen ameliyata almak için müdahale etmeye başladılar..

Ahmet in üstü başı kan içindeydi çok üzülmüştü çokta gençti kız inşallah bisey olmaz diye düşündü, telefonunu da almıştı hemen kurcaladi kilit vardı ama parmak izlerinin çizdigi camdan takip edip kilidi açmıştı babasını aramak istemedi konusmalarina baktı Selim diye birisi vardı 15 dakka konuşmuş akşam hemen onu aradı..

Selim; Kuzen şımartıyorsun beni hergun arıyorsun maşallah. dedi gülerek

Ahmet; Merhaba kusura bakmayın telefonu bende hafif bir kaza yaptı yolda önümdeydi hemen hastaneye getirdim babasını annesini aramak istemedim, hemen gelseniz iyi olur, konumu atıyorum..

Selim ; Durumu nedir bisey olmadı degilmi lütfen kötü bisey yok degilmi? Şok olmuştu nerden çıktı şimdi bu kaza aslında çok hızlı araba da sürmezdi..

Ahmet ; Şuanda bilgim yok acil ameliyata aldılar ama hemen gelseniz iyi olur aileyi de korkutmadan haberdar edin lütfen..

Selim; Tamam siz konum atın ben hemen geliyorum sizde beni haberdar edin lütfen..

Allah korusun bisey olmaz inşallah..

 

 

 

 

 

Loading...
0%