Yeni Üyelik
61.
Bölüm

61. Bölüm

@a_aslan

Aysu hemen uzaklaşıp aradı olan biteni anlattı Gülşah ın sesi soluğu kesilmişti duyduklarına çok sarıp üzülmüştü birden herseyi unutup sanki hiç arasında birsey yaşanmamış gibi biryandan ağlıyor biryandan durumunu en ayrıntısına kadar soruyordu ,üstünü giyinip kapıya çıkmıştı bile tamam hemen geliyorum diye onaylayıp kapattı, hastaneye biraz yol vardı araci olabildiği kadar hızlı sürüyordu..

Ahmet te kendine gelmişti üstü başı kan içindeydi kimseyi aramamıştı , kızın durumunu sordu iyi olduğunu söyleyince rahatlamış tı dışarı çıkınca kalabalığı gördü Selim olduğunu düşündüğü kişiye doğru yanaştı cebindeki telefonu çıkardı ona uzattı..

Ahmet ;Siz telefonda konuştuğum kişi olmalısınız büyük geçmiş olsun verilmiş sadaksi var dediler..

Selim; Saolun Allah razı olsun sizin sayenizde hayatta hem getirmiş hem kan vermişsiniz Hızır gibi yetişmışsiniz isterseniz sizde görün..

Ahmet ; Basıp böyleymiş gorecek günleri varmış daha ama biraz gelirmisiniz size birsey söylemek istiyorum.. diyerek Selim le kalabalıktan uzaklaştı.

Ahmet kazanın nasıl olduğunu kasıtlı bir şekilde direğe vurduğunu anlattı annesi babası bilmesin ama en azından gözlemleyin bir derdi var galiba diyerek anlattı.

Selim çok üzülmüştü nasıl böyle bisey yapar diye çok kızdı neden yaptığını da bilmiyordu ama neyseki yaşıyor artık diye iç çekti..

Ahmet; Ben eve geçip üstümü değişip gelip ziyaret etmek isterim böyle kanlı bi şekilde görmesi olmaz tekrar geçmiş olsun dedi..

Selim tanımadığı adama can dostu gibi sarıldı..

Senden Allah razı olsun...

 

Loading...
0%