Yeni Üyelik
70.
Bölüm

70. Bölüm

@a_aslan

Ahmet odaya sessizce girdi ama Sevgi uyuyordu hiç rahatsız etmek istemiyordu tam odadan çıkacak ti ki arkasından seslendi..

Sevgi; Kimsiniz?

Ahmet ; Benim adım Ahmet sizi ben getirdim hastaneye merak ettim nasıl olduğunuzu onun için geldim büyük geçmiş olsun verilmiş sadakniz varmış..

Sevgi ; Memnun oldum Ahmet benim adımda Sevgi sana bir can borcum olmuş kanın da benim kanımla uyuşmuş yoksa çoktan ölmüştün dedi hemşire..

Ahmet ; Dedim ya verilmiş sadakan varmış Rabbim öyle olmasını istedi ve tesadüfler gerçekleşti, şimdi iyisin inşallah?

Sevgi; Evet büyük tesadüfler hatta ambulans bekleyip beni orda bıraksaymışın kan kaybından ölürmüşüm kadere bakarmısın.. iyiyim çok şükür birz ağrım var okadar..

Ahmet konuşuyor ama biryandan da burnuna gelen o parfüm kokusunu hissediyordu evet işte o parfüm aynı koku bu odada da kokuyor iyice paranoyak oldum herhalde diye düşündü..

Ahmet ; Olan oldu artık ama benim kafama takılan şey neden bile isteye direğe vurur bi insan ne olmuş oalabilirki canından daha kıymetli olsun kapıda annen baban var perişan olmuşlar değer mi hiç..

Sevgi; O anda ölmek istedim gözüm karardı gerisini hatırlamıyorum ama biliyormusun hayatımda en kararlı olduğum andı o an.. neden oldu niye oldu uzun hikaye bir erkek için değildi bunu bilmeni isterim bu bir dostuma duyduğum vefa ona yaptığım haksızlık sonucu oluşan bir travma idi galiba bir diyet olarak gördüm bir an ..

 

 

 

 

Loading...
0%