Yeni Üyelik
72.
Bölüm

72. Bölüm

@a_aslan

 

Doktorlar Sevgi nin bütün kontrollerini yapmıştı en son beyin emarı çektiler çıkan sonuç sonrası doktor cok üzülmüştü daha çok genç inşallah, düşündüğüm gibi kötü huylu çıkmaz inşallah diye söylendi..

 

Herkes merakla doktorun kapısında bekliyordu Ahmet de bir yakını gibi kapıda bekliyordu çok üzülmüştü inşallah bisey çıkmaz diye dua ediyordu..

 

Doktor kapıdan çıktı yine herkes ağzından çıkan iyi haberler için can kulağıyla dinliyordu..

 

Doktor ; Öncelikle bilmenizi isterim bu konunun kazayla hiçbir ilgisi yok hatta kaza olmasa belki ortaya bile cıkmıcak taki en ölümcül şekilde belirtilerini verene kadar sinsi bir sekilde beklicekti, maalesef kızımızın beyninde tümör varmış 2 inci evre sayılır tahminimize göre hemen ameliyat edilmesi lazım yoksa çok daha sıkıntılı durumlar olabilir, hastanemizde bu işi yapan çok iyi bir hocamız var ona da gösterdik, ameliyatın biran onca yapılmasını ve tedaviye başlanması gerektiğini söyledi..

 

Selim ; Hocam beyin tümörü de nedir berden çıktı daha kaç yaşında kız..

 

Doktor; Beyin tümöründe yas ayrımı olmuyor, tahminimize göre bayadir oradaymış sinsi sinsi büyümüş zaman zaman baş ağrısı yapmış ama çokta rahatsız etmemiş eğer ameliyatla alınıp güzel bir şekilde temizlenmezse daha da büyüyecek gibi..

 

Annesi ; Kızım ölmez dimi neolursunuz kızıma bisey olmasın ne gerekiyorsa yapalım.. diye ağlamaya başladı ana yüreği dayanamadı fenalaştı..

 

Doktor : Tecrübelerime dayanarak kötü huylu olarak görüyorum ama çıkarıp patolojiye göndermeden bilemeyiz inşallah yanılıyorumdur yoksa sizi zor bir süreç bekliyorrr.

 

Yaşam ve ölüm arasında ince bir çizgi vardır...

 

Loading...
0%