Yeni Üyelik
77.
Bölüm

77. Bölüm

@a_aslan

Gülşah her ayrıntıya kadar düşünüyordu Sevgi nin ozamanlarda çok sevdiği bir çocuk vardı ondan ayrılmıştı ama ona destek olmamıştı , aslında kendisine çok ihtiyacı vardı ona destek olamadığını farketti o boşluğu Kerem maymun istahıyla doldurmuş tu Gülşah onunla bedenen hiçbişey yaşamamış herşeyi düğün sonrasına saklıyordu içini hüzün kaplamıştı yeniden..

Ben aslında Sevgi yi içimde nasıl affetsem diye kendince yollar arıyordu ağzıyla affettim demisti, ama kalbi neolcaktı aklı neolacaktı bizim yaşadıklarımız neolacak diye ona hesap sormaya başlamışlardı sanki..

Aysu çok destek olmuştu ilk onları evde yakaladığında eve geri dön herseyi videoya al dedi sonra Kerem i ara sonra da Sevgi yi arayıp ses kaydı al demisti 2 gün sonrada Kerem in doğum günü vardı...

Hemen kayıt alıp aramaları yapıp evden çıkışlarını da çaktırmadan paparazi gibi çekip Aysu nun yanına gitti ve bu yapılanın cezasını vermek için kafa kafaya vermişlerdi herseyi planladilar ama Gülşah a büyük iş düşüyordu 2 gün bisey belli etmeyecekti,kaç kere midesi bulanıp kustu da yine belli etmedi..

 

 

Loading...
0%