Yeni Üyelik
78.
Bölüm

78. Bölüm

@a_aslan

Ne gündü ama final sahnesi gibi olmuştu hatta ne finaldi bee içimin yağları eridi..

Gülşah akşam ki doğum günü için tüm güzelliğiyle hazırlandı bir içim su olmuştu sanki kleopatra kadar güzel olmuştu özellikle süslenmişti Aysu istersen bende gelim demisti ama hiç gerek yok bebeğim kimseden korkum yok ama senin için orda çekim yapan arkadaşı tanıyorum ondan alırız videoyu demisti..

Aksam olmuştu Kerem elinde saf bir kadın varmış gibi hala kendini uyanık sanıyor iki arkadaşı aynı anda idare ederim diye düşünüyordu, ama evlilik teklifinden Sevgi nin de haberi yoktu hersey hazır dı teklifi yapicak evet deyince havai fişekler patlayacak görsel şölen olacaktı..

Vakit ilerlemiş hersey tamam dı Kerem Gülşah ı dansa kaldırmış açık havada pistin ortasında dans ederken birden herkes durmuş bütün sesler kesilmişti Kerem cebinden yüzüğü çıkardı kocaman pırlanta almıştı nerdeyse etrafı aydınlatmış tı..

Diz çöküp teklifini yapmıştı..

Kerem; Hayatım bir ömür yanımda olmanı benimle çok mutlu olmanı istiyorum bemimle evlenirmisin diye teklifini yaptı..

Gülşah istemsiz gülüyordu sinir mi dese yoksa intikamın verdiği hazmı dersin nedersen de ama bambaşka olmuştu tarifi yoktu, gözleriyle Sevgi yi aradı arkalara kaçmış yüzü kıpkırmızı olmuştu hiç evlilik teklifi beklemiyordu başka şeyler umut etmişti cahil kafasıyla..

Gülşah; Hayatım cevabı vermeden önce sana hediyemi takdim etmek istiyorum müsade edersen şu ekranı kullanabilirsem eğer şu cd yi koysunlar olurmu..

Kerem; Tabi hayatım hemen koyalım.. diye verdi görevli arkadaşa verdi herkes onları izliyordu

Ama sonra hayatının şokunu yaşamıştı videoda Kerem in evinde ki çamaşırların yatak odasına doğru gittiği görüntüler icerdeki gülüşme kahkaha sesleri ve kendisi evdeyken onlarla konuşma kaydını da videoya ekleme yapmıştı herseyi yapmıştı ama Sevgi ye kıyamamış yüzünü herşeyini sansürlemisti olmazdı genç kızdı sonuçta, herkes şok icindeydi..

Gülşah; Demek sen benimle evlenmek istiyorsun he aşşalık pislik.. diyerek tokatı bastı yüzüğü de kafasına fırlattı..

Tam çıkmak üzereydi ki havai fişekleri gördü ve fitillerini ateşleyerek gökyüzünde görsel şölen başlattı herkes arkasından bu güçlü kadına bakıyordu hayran hayran..

Arkasına bile bakmadan herşeyi hesapta sevdiğini sandığı adamı ve en yakın arkadaşını arkasında bıraktı....

Rızkı veren hudadir kula minnet eylemem...

Loading...
0%