Yeni Üyelik
82.
Bölüm

82. Bölüm

@a_aslan

Ahmet hemen hergün hastaneye gidiyor durumuyla ilgili bilgi alıyor birazda Sevgi ile sohbet ediyordu kazanın üstünden nerdeyse 10 gün geçmisti ameliyat da bir iki gün içinde yapılmak üzere planlama yapıldı hastanede bu işi yapan en iyi doktorlardan birisi vardı işinin ehliydi Ahmet te hiç erinmeden araştırma yapmıştı bu ameliyatı yapan doktorları..

Sevgi artık çok sıkılmıştı 10 gündür hastanede yatıyordu Ahmet gelsin diye hergun yollarına bakıyor her gelişini de daha uzatmak için muhabbeti uzun tutmaya çalışıyordu nerdeyse hic gitmesin istiyordu içten içe kalbi kayıyordu bu yabancıya ama ne yabancısı diyordu adamın kanı benim damarlarımda dolaşıyor belkide kan çekiyor diye düşündü tebessüm ederek..

Ahmet ; Sen neye daldın da gülüyorsun banada söyle beraber gülelim,,diyerek tebessüm etti onun kalbi sıcak ti Sevgi ye, ama hissinin ne olduğu anlamıyordu çünkü acıma duygusu da vardı Sevgi ye karşı daha çok genç ve ay gibi parlıyordu duyguları iç içe girmişti..

Sevgi; Bilmiyorum nekadar doğru olur bunu bu hasta halimle söylemem ama ben senden çok hoşlanıyorum nerdeyse hergün nezaman geleceksin diye yollarına bakıyorum..dedi ama o ay gibi yüzü kıpkırmızı olmuştu ama söylemişti işte oh dedi şimdi top sende Ahmet efendi diye içi içini yiyordu..

Ahmet duyduğu karşısında çok şaşırmıştı nediyeceğini bilemedi hayır dese yarın ameliyat vardı vardı morali bozulacak tı evet dese de kandırmış olacaktı lan nasıl iş bunun ortası yokki dedi ama şuanda kendisini düşünemezdi ölümün pencesinde bir kiz vardı..

Ahmet; Bende sana karşı boş değilim ama önce şu ameliyatı hayırlı sonuçlarla atlatalım bunları uzun uzun konuşuruz olurmu? dedi

Sevgi nin yüzünde güller açmıştı tam ay tenli kadın olmuştu Ahmet çıkar çıkmaz son ses acacaktı o şarkıyı...

İnadına yaşamak inatla yaşamak aşkla yaşamak istiyorum ...

 

 

 

Loading...
0%