Yeni Üyelik
85.
Bölüm

85. Bölüm

@a_aslan

 

Gülşah gezi grubuna katılmış sırf Aysu baskı yaptı diye resim çekip atıyordu içlerinde namaz kılan bir kaç bayan vardı yol üstünde bir cami görüp durdular Gülşah da onlarla beraber inmişti merak etti acaba burda İslam nasıl yaşanıyor diye?

Kadınlar namaz kılmak için içeriye girdiler Gülşah dalgın dalgın geziyordu bunun o hallerini 10 dakikadır myanmarlı bir kadın izliyordu kendini tutamadı..

Myanmarlı,; Ne çok derdin var degilmi diye seslendi. Ama duymadi İngilizce olarak tekrar seslendi.

Gülşah; Bana mı dediniz anlamadım buyrun?

Myanmarlı; Ne çok derdin var daldın gidiyorsun 10 dakikadır seni izliyorum...

Gülşah; Çok mu belli oluyor evet çok derdim var hayat bana çok acımasız davranıyor , bir derdim bin oluyor hoc bitmiyor kafamın içinde birsürü şey var..

Myanmarlı kadın cebinden telefonu çıkardı ve bir video açtı..

Myanmarlı; İzle bakalım ama izleyemezsen hemen kapat olurmu?

Videoda bir adam ve bir çocuk bir topluluk tarafından öldüresiye dövülüp türlü işkenceler yapılıyordu kalabalık okadar hırsılıydı ki ölmeden bırakmadılar..

Gülşah; Bu insalar ne yaptı böyle ?diye birden irkildi..

Myanmarlı; Bak kızım bunlar benim esim ve 15 yaşındaki çocugum senin derdin bunlara yakın mı nedersin, ben bunu dert etmiyorum benim eşim ve çocuğum şehit oldu onlar sen dilerini anlamıyorsun ama inkar et diye bağırıyorlar ama inkar etmedikleri için şehit oldular onlar bana şefaat edecekler inşallah.. diyerek gözlerinden yaşlar gelmeye başladı..

Gülşah istemsiz bir şekilde kadına sarılıp beraber ağladılar çok rahatlamış tı demekki ağlaması lazımmış rahatlamak için..

 

Ne dertler varmış bende derdim var diyorum benim derdime şükrolsun..

 

 

Loading...
0%