Yeni Üyelik
88.
Bölüm

88. Bölüm

@a_aslan

Bugün büyük gündü Sevgi ameliyata girmek için hazırlanmıştı herşey istenilen gibiydi, moraller çok yüksek, hayaller umutlar yarına dair güzel düşünceler yüklenmişti herkes..

Sevgi sabah kalkınca ilk iş Gülşah ı arada ama ameliyat işini çaktırmak istemiyordu çünkü söyletmemişti kimseciklere kendisine acımasını istemiyor üzülsün de istemiyordu bu kıza güzel günler borcluydu hayatının 3 senesini bir hatası mahvetmişti..

Gülşah; Ooo Sevgi Hanım şımartıyorsun beni gözlerim kamaştı bu b3 güzellik bakalım düğün mü var hayırdır ? dedi gülerek..

Sevgi; O senin ışığın güzelliğin bitanem güneş gibi doğdun bu fakirin odasına napıyosun bakalım nasıl gidiyor anlatsana biraz..

Gülşah ; Olmaz şimdi anlatamam şuanda ne anlatsam yarım olur tamamlamam geeken bir hikayem var burda gelince uzun uzun anlatırım, sende ne var ne yok yüzünde güller açıyor bu haller başka haller bilirim ben..

Sevgi ; Evet evet benim yarım bir hikayem yeni bir kahramanım var hayatımı kurtarmıştı şimdi de beni kurtaracak inşallah bir ömür diye umut ediyorum ama surdan da çıkmak işitiyorum sende bana dua et olurmu biryandan da hakkını da helal et kim öle kim kala.. dedi gözleri dolmuştu..

Gülşah da ağlamaya başladı zaten bulutları birleşmiş aglamak için yer arıyordu iki eski arkadaş telefonun ekranından yanaynayken sarilamayacaklari kadar sıcak bir kucaklaşma yapmıştı ruhları sanki sarılmıştı kendilerinden geçmişlerdi..

Gülşah; Valla açmam bak bidaha sırf beni ağlatmak için yapıyorsun tamam çok güzel ağlaşırız salya sümük biz , özlemiştim zaten seninle ağlamayı ama artık sevinç gözyaşları olsun helal olsun be benim ay kızım helal olsun lannnn...

 

 

 

Loading...
0%