Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@a_aslan

9. Bölüm

Ahmet nerdem başlasam diye düşündü ve anlatmaya başladı hani dün bağladığım işten dönerken yolda bir kafeye uğradım diye başladı..

Burçak; Ben demedim mi adamın işi gücü herseyi iş deyiverdi.. duyacaklarindan rahatsız olacağını anlayarak olayı sulandırmak istiyordu .

Hakan Burçak ı dürterek susturdu dinleyelim kesme diye işaret ediyordu onun da aksine anlatacağı şey çok hoşuna gidecek gibiydi..

Ahmet devam etti ilk gördüğü anı öyle bir anlattı ki sanki tekrar yaşıyor gibiydi yüzündeki tebessüm masayı aydınlatmış tı..

Bi cesaret edip de gidip konuşmak için masasına hareket ettiğini anlatmaya başlarken.

Hakan; Kanka sen nediyorsun devam et bakalım..diye istemsiz kesti..

Ahmet; Olum öyle tahmin ettiğin gibi gel otur demedi beni tatlı sert fırçaladı hatta eminim ki ben ordan kaçmasaydım canıma okurdu , tabi ben masaya dönüp mahçubiyetimi yasarken 15 20 dakika sonra başımda belirdi elinde bir not ile şok oldum kıpkırmızı olmuştum zaten..

Hakan; Kanka kedi olalı fare tutmuşsun numarasını da vermiştir sana hikayeye bak önce tersleyip sonra yelkenleri suya indirdi vay beee..

Ahmet; Yok olum öyle değil dinlee bana size guvenebilimiyim bu notu ben gidince açın diyince biran için bende öyle sandım ve arkasından gülerek gitmesini izledim..

Ahmet elini cebine attı ve notu Burçak ın eline tutuşturdu Burçak titreyerek notu aldı..

Ahmet; Oku bakalım ne yazmış bizde duyalım dedi..

 

Loading...
0%