Yeni Üyelik
92.
Bölüm

92. Bölüm

@a_aslan

 

Doktorlar ameliyat öncesi Sevgi ile bir toplantı yapmıştı ona konunun ciddiyetini anlattılar, ameliyatın da çok büyük risk olduğunu çünkü tümörün hayati fonksiyonlarını idare eden sinirleri sarmıştı..

 

Doktor ; Mutlaka ameliyat olman lazım olmazsa olmaz, ama ameliyat da büyük riskler içeriyor çünkü tümörün olduğu bölge en problemli yer maalesef..

 

Sevgi; Yaşama şansım nedir hocam bu ameliyatta bana dürüst olun lütfen?..

 

Doktor ; Kızım sana dürüst olmak için sende bu toplantının içindesin, yaşama şansın %40 kadar düşük bir oranda ama ameliyat başlayınca bazı kolaylıklar çıkıyor karşımıza bilinmiyor ne olacak..

 

Sevgi; Hocam bende %10 falan diceksiniz sanmıştım. dedi gülerek..

 

Doktor masada kalma ihtimalinden bahsetti konunun nasıl olacağını anlattı ana eger iyi temizlenirse yasama şansının daha çok olduğunu söyledi bu iş çok zor bi iş bu işi yapan en iyi hocamız burda ve senin için en iyi 2 hoca arkadaşı da onunla birlikte bu ameliyata girecek diye anlattı..

 

Sevgi ; Hocam biliyormusunuz ben buraya intahar ederek geldim , yani yaşamayı ummuyordum yapmak istediğim 2 şey vardı hayatımda 2 sini de bu hastanede elde ettim birincisi en sevdiğim dostum ile barışmak affedilmek istedim onu başardım birde aşık olmak istemiştim hep ama kocaman dünya da bulamadığım aşkı sizin küçücük odanızda buldum ve bu mutluluk hayatımda yaşadığım en büyük mutluluk tu sanki kalbime bir kelebek kondu onu gördükçe kanatlanıyor o gidince yeniden yerine konuyor anlatamam hocam..

 

Sevgi; Hocam siz bu ameliyatı yapın lütfen hersey Allah tan ben artık kabul ettim bana verecegi ölümü de hayatı da, teslim oluyorum şartsız...

 

Doktor bu genç kızın söylediği sözler karşısında ağlamaklı olmuştu odadan konuşmadan çıktı...

 

Dün arabayla peşine düştüğüm ölüm, zaten benim pesimdeymiş herseyin hayırlısı kim kimi daha önce bulacak bakalım..

 

Loading...
0%