Yeni Üyelik
94.
Bölüm

94. Bölüm

@a_aslan

Gülşah beyaz elbisesinin içinde masallardaki kuğu gibiydi , hayran hayran bakıyordu herkes gibi oda çok etkilenmisti , bu kızın kendine has bir büyüsü vardı bugün düğününe geliyor gibi gelmişti ama birazdan heryer yanacak ve o dünya üstündeki en güçlü kadın olarak burdan çıkacaktı..

 

Sevgi kelebeğin kanadından, herseyi izliyordu sanki sanki dev ekranda film izler gibiydi , sonra kalbini kaplayan hüzünle birden irkildi evet bu doğum günü hayatının en keskin virajıydı kendisi son sürat aracını uçuruma sürmüştü aslında, ama Gülşah onu o uçurumdan aşağıya atmamıstı, dansı izliyordu sonra diz çöküp evlilik teklifi vardı en son final geldi Gülşah o video kaydını dev ekranda herkese izletip tokatı basıyor, dev gibi yüzüğü kafasına atıyordu sonra havai fişekler gökyüzünü aydınlattı..

Bunu sadece bir kadın vir kız herseyi göze alıp yapmıştı ,Gülşah herkesi arkasında bırakıp hırkasını omzuna atıp orayı terkediyordu..

 

Sevgi bu kargaşa da kendisini aramıştı en arkadaydı yerin dibi olsada girsem diye bakıyordu videodaki kız kendisiydi ama Gülşah öyle bir sansür yapmış ti ki sesi kendisi hiçbir şekilde belli olmuyordu o uçuruma sürdüğü hayatını hata yaptığı arkadaşı sakin bir şekilde kenara park ettirmisti.

Gülşah ı izliyordu doğum gününden bir çıkışı vardı bütün kadınlar hayran hayran onu izliyordu kaç kadın böyle biseye cesaret edebilirdi herkesi büyülemişti..

 

Loading...
0%