Yeni Üyelik
95.
Bölüm

95. Bölüm

@a_aslan

Sevgi nin kelebeğin kanadında ki yolculuğu devam ediyordu, avucunun içindeki Ahmet in verdiği şeyi de sımsıkı tutuyordu..

Hayatından başka bir sahne açılmıştı o sabahın gecesinde üniversiteden arkadaşları ile buluşmuş muhabbet sohbetten sonra Sevgi nin moralinin çok bozuk olduğunu farkeden arkadaşı hadi burdan bize gidiyoruz, babam yurt dışından şarap getirmişti kız kıza onu içelim kimsecikler yokken dedi ve ordan eve geçtiler, muhhabet sohbetle beraber alkolün limitleri de asılmış ti sabah olmak üzereydi herkes biryere sızmış uyuyordu ama Sevgi nin gözü kapanmamıstı..

Gülşah i arıyorum diye Kerem i aramış oda hemen bana gel böyle eve gitme demişti, kapıya arabayı zar zor getirmiş evin ziline basıp içeri girmişti, eve girerken zaten zar zor yürüyordu birden Kerem in kollarına düşmüş Kerem de durumdan istifade öpmeye başlamış oda karşılık vermiş elbiseler çıkarılmış sadece ic çamaşırları kalmış salondan yatak odasına geçilmişti ama Kerem daha ileri gitmeye çalışmış Sevgi birden bağırmış sarhoş haliyle napıyosun demişti.

Kerem de bu itiraz karşısında nekadar istese de daha ileri gidememiş o arada Gülşah ortaya çıkmıştı izlerken Gülşah a çok üzülmüş evden çıkışını gözyaşlarıyla izlemişti, arkadaşı yıkılmıştı perişan olmuştu..

Nekadar anlatmak istese de becerip de yanına gidememiş bak böyle oldu diyememiş ti ama ne olursa olsun yaptığı çok büyük hataydı izahı yoktu biliyordu, ama bilmesini istiyordu kirlettirmemişti kendisini bir anlık yaşanmış birseydi annesinden doğduğu gibi tertemizdi..

 

 

Loading...
0%