Yeni Üyelik
96.
Bölüm

96. Bölüm

@a_aslan

Doktorlar kan revan içinde Sevgi yi hayatta tutmak için mücadele ediyorlardı..

Doktor ; Hastayi kaybediyoruz ediyoruz kalbi durdu hemen kalp masajina baslayi..

Sevgi nin birden bütün görüntüsü gitmiş zifiri karanlık ta kalmıştı buda neyin nesi ne oluyor ışıklar niye gitti şimdi anlayamıyordu.

Etrafında kelebeği arıyor tanıdık bir ses duymak için sesleniyor ama hicbirsey yoktu etrafta karanlığın bu tonunu ilk defa görüyordu dünyadaki karanlıklara benzemiyordu..

Doktorların yaptığı kalp masajıyla yeniden kalbi çalışmış nefes almaya başlamıştı..

Sevgi nin birden ışıkları yanmış kelebeğin kanadındaki yolculuğu devam ediyordu hastane odasının kapısından çıkmış anne babasını görmüş ağlıyorlar dı onlara yaklaşıp annesinin kokusunu içine çekmişti, sonra Ahmet gözüne gelmiş ona da el sallamış ama kimsecikler görmemişti..

Başka bir diyara gidiyordu yol üstünde bir ışık vardı yanında da Gülşah duruyordu bir caminin içinde kahve içiyorlar yanındaki kadının ışığı gözlerini kamaştırmıs, o ışık azda olsa Gülşah in üstüne de siniyordu, onun olduğu mekandan kadın ile Gülşah izleyen iki kişi vardı üstü başı kan icindeydiler ama keyifleri yerinde önlerinde türlü türlü nimetler vardı..

Sevgi ; Siz kimsiniz neden bu insanları izliyorsunuz ? diye sordu

Onlarda bizim annemiz eşimiz orda o kızın yanında onu bekliyoruz ki onu yanımda alıp bize bahşedilen türlü nimeti onunla paylaşalım istiyoruz biz bu dünyada şehit olduk ama iki cihanda galip gelenlerdeniz dediler..

Loading...
0%